Punkar & mat

Nu har jag varit och badat, sen skulle jag cykla hem och då hade jag punkar. JIPPIE! fick gå hela vägen istället och det var inte lite varmt eller. Nästan så man vill bada nu.. hah. Nu ska jag laga mat iallafall:D egen bearnaisesås ska jag göra, resten får mamma göra :P haha :D



Ny bikini

Nu är jag hemma igen. Köpte en bikini på rean idag ;D as bra haha. Nu ska jag nog bada lite eller något skulle jag tro. Men vi hörs senare :)


Godmorgon

Nu har jag ätit frukost och så och ska gå och borsta tänderna och sedan åka till nybro en sväng och fixa ett nytt bankomat kort eftersom jag visst har glömt koden till mitt andra haha :D. Men vi hörs sen :)

FEST och bilder.

Jag vill festa med min bästaste Jessica ! Har suttit och kollat igenom lite bilder så här bjuder jag på några av dom, endel från lyckade festade och en del från mindre lyckade. Endel hyffsat nyktra endel mindre nyktra. Haha och enbart bilder på mig själv och lite Jessica och lite någon annan men mest MIG ! :D jag älskar mig själv som min lillasyster brukar säga. - Madde är älskar verkligen sig själv hon tar alltid 10000 kort på sig själv!!




Zorbas

Jag är hur sugen som helst på att äta på zorbas nu. Haha hur gott hade det inte varit med deras klyftpotatis, kyckling och bearnaisesås (eller hur det stavas)? Mums säger jag. Och andledningen till att jag blev sugen på det är för att jag hittade en bild på mig när jag var där och åt med Jessica efter vi varit och shoppat lite. Någon som vill bjuda mig på zorbas ? ;D haha jag är fattig, annars hade jag lätt ätit där :) Men visst känner ni att ni gärna vill bjuda mig ? :D


Den var min i 1 dag iallafall.

Ibland ångarjag att jag lämnade tillbaka denna klänningen som jag köpte, men den kändes inte riktigt som mig då. Men oj så många gånger jag sett andra med en sån och tyckt att den varit fin. Lite synd, och kollade efter den på h&m när jag var där men hittade den inte. Synd :D

Och jag är hur snygg som helst på bilden som är tagen på bussen hem när jag precis köpt klänningen och Jessi & jag provar alla kläder vi köpte, så därför har jag målat över min mun för jag gör en as ful min :D haha

Någon som har en sån här klänning? om ni nu ser vad det är för en eftersom det kanske inte är en så jätte bra bild på just den. :D


Kräftor och annat.

Nu har jag varit på affären och handlat lite åt min mamma. Så nu sitter jag här och väntar på lite mat :D jag är sjukt hungrig och tänkte köpa lite choklad eller chips, lättsaltade chips från estrella sak det vara:D det godaste som finns typ. Men sen kom jag på att nee jag måste spara mina pengar och förresten åt jag chips igår och jag måste bli lite nyttigare, så det blev inget med det inte. Men det ångrar jag lite nu ahah :)

Jessi ringde mig och frågade om jag ville följa med henne och Rasse & fiska kräftor imorgon tror jag det var. Men det skulle väll bara bli av om Donny hade lust att följa med. Så får väll se hur det blir med det, hon skulle ringa senare iallafall när hon hade pratat med Donny. Men känns som att det inte kommer bli något med det.

Men den som lever får se helt enkelt :) Kräftor är ju hur gott som helst för den delen, åt ju det i förrgår. Mums, dom första kräftorna detta året. Jag skulle kunna äta hur mycket kräftor som helst för det är nog bland det godaste som finns nästan så det är godare än lättsaltade chips också :p ahah :) Men ne nu ska jag gå och göra viktigare saker tänkte jag skriva, men jag har inget viktigt att göra så det sket sig direkt :)

Men vi hörs senare :)

Gratis blev dyrt.

ååh. Jag lyckas verkligen alltid klicka på fel saker :D nu har jag beställt något som skulle vara gratis men inte är det tydligen, jippie. Jag har ju verkligen råd med massa skit nu, men ahh sånt man får ta helt enkelt. Jag ska sluta klicka på massa saker som jag inte riktigt vet vad det är. Men ah, nu är man lite fattigare eller ah inte riktigt än men om några dagar . Så himla roligt. INTE:(


Godmorgon

Igår kollade jag på american pie som gick på fyran sen kom Cenny hit. :) Och då kollade vi på någon tråkig film som han ville se som jag tyckte var jätte tråkig och han skrattade hela tiden, men sen var den ganska okej, men det kunde jag ju inte tala om så jag sa att den sög :D haha. Sen gick han upp vid 6 och skulle jobba:( så jag fick sova helt själv sen och vid halv 9 kom min lillasyster in med telefonen som ringde och bad mig stänga av den :S så jag svarade och det var mamma som ringde och gav telefonen till Jannika och då sa Jannika - jag trodde det var något dumt alarm. haah :D Så då vaknade man av det, och sen somnade man om och typ 2 minuter senare kommer Jannika in och säger att mamma ville prata med mig, så var jag tydligen tvungen att hjälpa Jannika hitta sin klänning hon skulle ha som hon inte hittade själv. Så jag gick upp och hittade den direkt och den låg överst av alla kläder åååh. haha :)

Men sen har jag iallafall sovit och steg inte upp förrän 1 :D gutt. Nu ska jag sova igen eller något. eller ne jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på , finns ju inte så mycket och göra eftersom Jessi bara är med Rasse hela dagarna. Kul liv. Så jag får väll sitta här och glo idag, jippie. Men nu ska jag inte skriva mer.

.



Jag ska sluta tycka illa om folk som jag egentligen inte känner.
Jag ska sluta lyssna på rykten om folk som jag inte har en aning om ifall det är sant.
Jag ska lära mig uppskatta saker som jag aldrig uppskattat förr.
Jag ska sluta snacka skit om folk, även de som snackar skit om mig.
Jag ska sluta vara så blyg. (försöka iallafall)
Jag ska börja säga ifrån.
Jag ska vara gladare.
Jag ska sluta bli arg för ingenting.
Jag ska sluta skrika på min mamma.
Jag ska sluta tycka att jag har alltid rätt och inse att jag ibland har fel.
Jag ska sluta vara så känslig och inse att alla inte menar illa.
Jag ska spara mina pengar och sluta handla massa onödig saker.
Jag ska sluta vara så lat.
Jag ska hjälpa till mer hemma.
Jag ska sluta gråta så ofta.
Jag ska tala om för dom jag älskar hur mycket dom betyder för mig oftare.
Jag ska börja träna.
Jag ska alltid säga vad jag tycker och tänker.
Jag ska sluta tycka att jag har det så dåligt.
Jag ska börja tänka mer på dom som har det mycket sämre än mig.
Jag ska ge folk en andra chans. (förutom 1 person)
Jag ska sluta dricka så mycket när jag är ute.
Jag ska försöka bli en bättre person.
Jag ska försöka göra allt jag skrivit här.

Bra film.

Tänkte ladda ner en film, men hittar ingen som verkar bra, som jag inte redan sett. Någon som har ett förslag på en bra film? Helst ingen action eller något sådant :) haha skulle vara snällt om ni kunde komma med lite förslag, så jag slipper titta på en dålig ikväll :)

Och förresten så måste jag passa på att säga att filmen Rich kids tycker jag ni ska kolla på ;D jag tycker den är riktigt bra, sen får ni tycka vad ni vill, men se den om ni inte har något bättre för er :)


Sminkade Jannika

Jag sminkade min gulliga lillasyster igår, eftersom hon ville vara fin. Haha men jag är kanske inte världens bästaste på att sminka andra, men hon var väll gullig iaf ;D och hon var ju nöjd och det är väll huvudsaken :P Synd att jag inte tog någon bild på henne innan jag sminkade henne ;D


Snygga ? ;P

Jag har verkligen ingenting att göra idag. Letade lite i min gaderob förut och hittade dessa strumpbyxorna. Aldrig använda eftersom jag inte riktigt gillar det där mönstret. Men vad tycker ni? Är dom snygga eller ? ;P haha :D Kanske bara är jag som inte gillar såna strumpbyxor ? :)


Någon som vet?

Nu sitter jag här och tittar efter en snygg bikini men jag hittar ingen :( jag vill ju som sagt ha en bandeau bikini, men någon som inte bara är en färgad och tråkigt. :p Någon som vet någon snyg och inte så dyyr bikini ? :)


Och förresten :D jag kollade på lite snygga kläder men priserna var typ 22$ och jag har inte en aning om hur mycket det blir i svenska pengar? någon som vet ?:P Vill ju inte beställa något som man inte vet vad det kostar :D haha.

Inget kul.

Idag har jag inte gjort så mycket, åt kräftor förut och det var gott :D Nu ska jag nog ta och kolla på en film, ps i love you ska jag nog se tror jag. Sen ska jag nog sooova :D men ha det bra så länge :)


Utmaning

1) Vad åt du till frukost?
- Macka och en yoggi. :)
2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
- Hm okej, kolla längst ner i detta inlägget då, fast ni kan hoppa det om ni vill för den är hemsk :D Det är nämligen en bild jag tog när Jessi sa att jag aldrig kollade in i kameran och jag skulle visa för henne varför jag INTE kollar in i kameran. Ser ju hemsk ut :D haha.
3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
- Natta
4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
- svart & grå.
8) Yoga eller löpning?
- Inget ? haha :)
5) När var du arg senast?
- Jag vet inte. :D
6) Ditt bästa minne från skoltiden?
- Ehm vet jag inte.
7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
- Mycket haha,
9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
- beror väll på.
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
- Ingen.
11) Favoritkaraktär i deckare?
- Gillar inte deckare särskilt mycket
12) Teveprogram du aldrig missar?
- andra avenyn när det gick:D haha
13) Vem är du avundsjuk på?
- Ingen direkt.
14)Din bästa revansch?
- Ehm vet jag inte.
15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
- Ingen? haha
16) Mat du aldrig någonsin kommer att äta?
- typ sniglar :D
17) offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
- Oj.. inte en aning faktiskt :D
18) kaffe eller te?
- te
19) skostorlek?
- 37/38
20) hur ofta är du på Ikea?
- Nästan aldrig.
21) om du hade 5 miljoner över ....vad skulle du köpa då? och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
- En lägenhet, en bärbar dator och massor av kläder & smink :D



Sola ?

Nu har jag vaknat och ätit frukost :) Det är jätte fint väder ute idag och man kanske skulle lägga sig och sola, men jag vet inte. För det är nästan för varmt att lägga sig på tomten och inte ha någonstans att bada. Så får väll se hur det blir med det. Men jag ska iallafall gå och försöka hitta på något att göra nu. :) Men vi hörs !


Gullungar, färga håret & dricka.

I lördags var gullungarna Alfons & noel här :) Vi var och badade och så:) Det var jätte kallt i vattnet och jag tänkte inte bada först men sen hoppade jag i för att Alfons ville bada mer. Så stod han på bryggan och bara skakade och jag frågade om vi inte skulle gå upp men han skulle hoppa mer från bryggan. haha :) Men dom åkte hem senare.



Sen lekte jag med Jessica och färgade mitt hår brunt. Får väll ha det brunt i fortsättningen eftersom mitt hår tydligen är så slitet så det går av haha :) Och sen bestämmde vi oss för att åka in till Nybro så vi åkte hem till Jessis mormor som inte var hemma. Så drack vi lite och gick en runda på stan där vi träffade en hög med danskar som tydligen tyckte vi skulle med på fest i flerohopp, men pallar man flerohopp? nee. Så vi drog vidare och skulle gå på toaletten och träffade 3 killar som vi var med ett tag. Men sen skulle dom tydligen hem till en av dom som bodde i madesjö men Jessi & jag tyckte det var för långt att gå så vi gick hem och åt en macka och sov.

Idag skulle vi festa lite tänkte vi, men det är söndag och hur mycket händer på en söndag ? hah så det slutade med att vi tråkade sönder så vi åkte hem igen haha :) så nu är man hemma igen och jag funderar på att sova för jag är riktigt trött.

hejdå

nu ska jag åka till Nybro. får se när jag kommer hem :D hejdå. :D

Feeest ?

Sådär ja, nu har jag städat lite på mitt rum. Kanske inte så värst mycket men det ser iallafall lite bättre ut än innan och det är ju alltid något :p Snart kommer väll Cenny hit, så får jag väl se vad som händer. Imorgon kommer Jessica hem också tror jag efter att ha lekt med rasse i sjuhundraelvaår eller något, så ska hon väll förhoppningsvis leka med mig ? :D

Hon pratade något om att festa imorgon? men vi får väll se hur det blir med det, jag är nog nästan på att :D var länge sedan jag festade med min Jessi eftersom hon inte kunde festa sist för hon hade urinvägsinfektion. Men ne nu ska jag dra mig, men vi hörs imon, :D

Här bjuder jag på en gammal bild från en fest i februari, jag var blond och allt;D


Färga håret.

Nu har jag precis duschat och hade tänkt städa lite på rummet men jag orkade inte. :p Köpte hårfärg idag, så imorgon ska jag nog färga håret brunt igen :) Haha, Snacka om att byta hårfärg hela tiden. Åkte ju till mamma i onsdags och där har jag väl inte gjort så mycket, glömde ju min bikini hemma hur man nu kan glömma den när man åker till havet hah :)
Så badat har jag inte kunnat göra, har typ bara spelat spel med mamma och dom och soooovit :D

Men nu ska jag gå och äta och sen kommer nog Cenny hit.

Vad ska ni andra hitta på idag då?  eller ikväll kanske, klockan är ju snart 5 ser jag nu :P

Hemma.

Nu är jag hemma igen. Nu ska jag plocka iordning på mitt rum, men får väll skriva senare :)

Köpt i Spanien.


Var bara tvungen att visa lite utav sakerna jag köpte i Spanien. Tröja, väska, skor, smink och halsband till min lillasyster och öronhängen. Fast köpte mer saker sedan och jag slösade inte ens upp 1000 kronor. :) Riktigt billigt.



Men ne nu måste jag packa ihop mina saker för mamma kommer ju som sagt snart :) Ha det bra så länge.:)

Åker iväg.

Nu har jag precis vaknat av att mamma ringde och sa att hon skulle hämta mig snart. Så jag gick och hängde upp lite kläder och då sa surgrannen att -"dina katter bor här!" och vad ska man svara på det lixom jag bara okej? och då sa han att han sa det ifall jag ville veta. Men det ville jag inte. haha. Alltså inte för att jag inte vill ha katterna utan för att vi ska ge bort dom eftersom min mamma är allergisk och vill han ha dom, så varsågod typ? ne.
Nu ska jag gå och borsta tänderna för mamma sa att jag skulle vara klar när hon kom.
hahah good luck :) Jag har bara klätt på mig så njaa, klar kommer jag nog inte vara. Ska fråga mamma om vi inte kan äta lite pizza idag, men hon kommer säga nej, synd för jag är sjukt sugen.

Men ha det fint så hörs vi på fredag när jag är hemkommen igen:) nu får jag träffa min älsklings lillasyster Jannika iaf:)

(Hemsk bild, jag vet :P)
 

Bloggar

Jag har inget bättre för mig så jag tänkte ta och skriva upp lite om vad jag tycker om dom olika bloggarna som jag läser,

Blondinbella (blondinbella.se) - När jag först började läsa hennes blogg tänkte jag OMG, jag trodde att hon skämtade men nu tycker jag nästan att hennes blogg är bra och inte alls så fjortisaktig eller vad jag nu ska kalla det som förut, fast jag tycker hon har blivit sämre på att uppdatera sen hon träffade den där Nils. haha, men det hade jag nog också blivit.

Kissie (Kissies.se)- När jag läste blondinbellas blogg och tyckte den var för mycket så var det ingenting mot vad jag tyckte om Kissies, min första tanke där var "KAN MAN VERKLIGEN VARA SÅN?" men det kunde man tydligen, och jag tycker hon bara är för mycket men jag kan ändå inte sluta läsa hennes blogg för jag bara väntar på att hon ska mogna lite som jag tycker att blondinbella faktiskt gjort, och Kissie? är det inte dags att göra det snart? för allt annat du skriver i din blogg verkar du ju ta från blondinbella. Ne jag tycker att Kissie försöker vara som blondinbella alldeles för mkt, men för mycket fjortis, och jag gillar henne ännu mindre efter att hon kommenterat i min gamla blogg att jag är jätte ful. Hon kanske ska ta sig en titt i speglen själv? Ne Kissies blogg läser jag bara för att hon är så patetiskt och som sagt för att se hur lång tid det ska ta innan hon har mognat.

Denize (Denize.blogg.se)- Den här bloggen älskar jag verkligen att läsa särskilt när hon lägger upp bilder på sin otroligt söta dotter Emilia. Jag tycker Denizes blogg är hur bra som helst och jag tycker verkligen att hon verkar vara en jätte bra mamma trotts att hon bara är 19 år. Och hennes dotter Emilia verkar vara hur gullig som helst, jag vet inte hur många gånger jag tänkt när jag läst hennes blogg att "ååh jag hoppas att jag får en minst lika gullig unge när jag får barn" Läser ni inte denna bloggen så tycker jag definitvt att ni ska börja läsa den.

Stina-Lee (Stinalee.se) - Stinas blogg är helt klart en utav de bästa bloggarna jag läser inte nog med att hon skriver intressanta saker så är hon också hur söt som helst. Och jag tycker hon verkar vara hur snäll och go som helst. Jag fattar inte hur folk som läser hennes blogg kan sitta och skriva massa elaka kommentarer till henne? de måste vara några som bara råkar klicka in sig på hennes blogg och inte har läst den innan och skriver något elakt bara för att vara elaka. Jag tycker det är konstigt att Blondinbellas blogg ligger etta när Stinas är mycket mycket bättre! Så börja läsa om ni inte redan gör det, och det antar jag att de flesta redan gör :)

Linda (Lindaslya.blogg.se) - Lindas blogg tycker jag är jätte bra också, eftersom hon är utbildad frisör tycker jag att det är jätte bra att man kan hitta saker man behöver veta och att man kan fråga henne om man undrar något. Och hennes inlägg handlar om mycket olika saker och inte bara t ex hår, utan även shopping mm. Och sen måste jag ju tillägga att enligt min lillasyster har Linda också väääldigt fint hår. Men denna bloggen tycker jag ni ska läsa :)

Kenza (Kenzas.se)- Kenzas blogg gillar jag ibland och ibland inte. Jag tycker den är bra när den inte bara handlar om Tokio hotell hela tiden, för det tycker jag att det kan bli lite mycket tjat om då och då, Men annars är hennes blogg bra, och jag tycker det är roligt för henne att hon är både modell och har en av Sveriges största blogg och bara är 17 år, Men modell kan man ju nästan förstå att hon är för hon ser ju hur bra som helst ut på bilderna i sin blogg :)

Sid & Nancy

Nu har jag kollat på film. Kollade på Sid and Nancy och den var faktiskt ganska bra. Har velat se den  ganska länge, enda sedan jag läste boken som Nancys mamma skrivit "inte som andra döttrar" och det var ungefär 3 år sedan men har inte hittat den men nu hittade jag den så då passade jag på att ladda ner den. :)


Nu funderar jag på att lägga mig och sova lite men får se vad som händer. Ska iallafall gå ut i köket och dricka lite för jag är jätte törstig efter alla chips jag har ätit ahha :)

Mitt hår

Eftersom jag slingade mitt hår igår och det blev jätte varmt så jag fick skölja ut färgen tidigare och sedan gick håret av så tänkte jag att jag kunde fråga Linda som är utbildad frisör om jag kunde färga håret brunt igen eftersom jag är lite rädd att det skulle förstöra det helt. Och hon svarade på min fråga nästan direkt:)

Och hon sa att det var bra att jag hade sköljt ur färgen eftersom mitt hår hade kokat och det var därför det var så varmt ojdå:/ Men hon sa även att det gick bra att färga håret brunt igen. Så nu funderar jag på att göra det eftersom jag inte tyckte det blev så bra igår.

Men jag måste fundera lite på det. Kan ju iallafall inte slinga det igen för det lär jag ju inte ha något hår kvar. Så jag får se kanske när jag har pengar så kan jag tona det mörkt.

Men vi får se hur det blir, Nu tror jag iallafall att jag ska kolla på en film :)


Hjälp :D

När jag var i spanien så såg jag en tjej med en as snygg bandeau bikini. Den var typ blå med olika nyanser och lite guld tror jag och typ randig och den var hur snygg som helst. Och hon var från Sverige så jag tänkte att den måste ju finnas någonstans i Sverige, men jag har letat på massa sidor men kan inte hitta den. De var alltså ungefär en sån bikini som är på bilden nedan fast andra färger.

Men eftersom jag inte hittar den skit snygga som hon hade så undrar jag om det är någon som vet någon annan bandeau bikini som är snygg? För jag hittar bara såna tråkiga enfärgade och det vill jag inte ha. Så kommentera gärna om du vet någon snygg:)



Bilden tagen ifrån Http://www.ASOS.com

vad tror ni?

Är det någon merän jag som har läst att den 13 april 2036 kommer jorden träffas av en jätte stor meteorit och gå under? Eller det är väll inte säkert att den träffar men det kan hända, och om det stämmer så har vi ju inte länge kvar att leva. Som Jessi sa - Shit, jag kommer aldrig få några barn barn.

Vad tror ni kommer hända? Kommer den missa jorden eller kommer jorden gå under om 28 år?

Jag hoppas iallafall att det inte stämmer så man får leva lite till :/ skulle ju vara lite läskigt att dö av att jorden går under. Typ pang och så dör vi. :/ ne kanske inte blir riktigt så, men usch vad läskigt iaf.


Trippeltång?

Jag funderar på att köpa en trippeltång, ( det heter så va?)  men jag vet inte vilket märke jag ska ha på den. Någon som ha en bra sådan som ni kan rekomendera och som inte är alltför dyr? Jag vill ju gärna inte lägga pengarna på en som inte fungerar sen. Så vet ni någon bra kommentera gärna :)



22 Juli 2008 - 18.39

Sådär, nu har jag suttit och hållt på med bloggen ett bra tag. Jag är verkligen sämst på att göra en header så den får se ut så nu för jag orkar inte hålla på med den mer och det är inte så lätt att göra en snygg header i paint haha. :)

Imorgon åker jag nog till mamma och stannar där tills på fredag. I helgen kommer ju troligtvis gullungarna Alfons och Noel hit :) Trevligt. Noel har ju växt jätte mycket och fått jätte långt hår med lockar i nacken ahha :)


Nu har min bror pillat med internet så det inte funkade, och nu har jag pillat så det funkar igen. :D Jag funderar på att gå till affären och köpa lite godis eller något och sedan kolla på någon utav filmerna jag laddade hem förut idag.

Men får väll ta och göra det nu då innan de stänger.

Ny blogg

Jag tröttnade på den gamla bloggen, så jag gjorde en ny :)