Man borde ju växa upp någon gång kan man ju tycka.

Igår var det fest, var först hos Malin med alla tjejorna mycket trevligt, sen drog vi vidare till palace och det var väll okej där men sen finns det ju vissa personer som typ behöver söka hjälp eller något och när vi träffade denna person då blev det mindre trevligt, för det första så häller man inte öl över sin "kompis" och för det andra, är man så jävla dum i huvudet så borde man inte ens vara ute och jag har egentligen inget mer att säga än det, men jag tycker det är så jävla dålig stil, vad lipade hon över lixom? att Natta var med oss istället för med henne? jävligt mogen brud måste jag säga, väx upp och inse att du inte är bättre än alla andra och aldrig kommer bli, Men har du inte växt upp nu så lär du ju aldrig göra det heller, IDIOT.  så då kom Irene iallafall och hämtade oss så åkte vi till Nybro. Jag & Emmie drog hem till Linus på hans såkallade "efterfest" det sööög och sen kom Emmies bror och då skjutsade han hem mig så jag fick sova i min egen säng, mycket skönt haha:)

Godmorgon!

Nu är jag vaken och har precis duschat och lagt över lite musik på min mobil så nu ska jag göra mig iordning och försöka hitta min förbannade sko! Idag är det apu och sen blir det väll förfest hos Malin & sen palace:) Men ne nu måste jag nog göra mig iordning så jag inte missar bussen sen:P

Vika kläder,

Här sitter jag och läser om Tacos, och vad luktar det här hemma nu om inte taco? jag inbillar mig nog, för ingen gör taco här hemma ingen gör någon mat överhuvudtaget. Sjukt. Men jag blev jävligt sugen på det nu iallafall:/ kanske borde söka hjälpa. Idag har jag ont i hela kroppen, jag har inbillat mig att jag fått bröstcancer också, eller vem vet det kanske jag har? Usch . Nee nu ska jag sluta tänka så. Nu ska jag tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen kanske, ska upp tidigt imorgon som vanligt, orka. Imorgon ska vi fixa iordning allt inne på lagret jag kommer stå att vika kläder hela dagen imorgon för jag viker tydligen så himla bra, idag fick jag lära Catharina hur jag vikte, men det gick tydligen inte. haha Jag är bra på något iallafall, vika kläder men hur jävla roligt var det då? Kunde jag inte varit bra på något mer nödvändigt ? typ engelska? vika kläder lixom, vem bryr sig ? Ska jag skriva det när jag söker jobb "jag är bra på att vika kläder, det är nog det enda jag är bra på" hahaha. Behöver din hjälp där hemma med att vika era kläder så kan ni ju alltid anlita mig. haah ser förjävligt ut hemma i min gaderob och trots detta är jag bra på att vika kläder. VEM FAN ÄR INTE BRA PÅ ATT VIKA KLÄDER ? nee nu ska jag nog sova för nu märker jag att jag är trött. Godnatt.

:)

Igår kom Cenny och hämtade mig när jag slutade så åkte vi till Kosta för jag skulle köpa ett par skor, köpte ett par vita lacoste med lite lila på ;P sen åkte vi hem hit och ahh. :) Idag var det apu som vanligt och nu sitter jag här och glo, roligt. haha . men ne orkar inte skriva mer nu :P

sådärja.

Halkbanan idag gick bra, körde ju den tillsammans med Rebecca. Det var roligt, men lite läskigt också haha. Man skulle ju sitta i någon jäkla bil som snurrade runt & det tyckte vi var lite läskigt haha men det gick bra det med haha.Likadant den där stolen som krockade i 7 km, haha den ville vi inte heller göra , men vafan ;)   Men nu var det avklarat iallafall:) Nu är det nästan lite läskigt att åka bil, för man märkte ju när man körde halkbanan, körde man 5 km snabbare än gången innan så snurrade bilen satan :O usch haha. Men Ska nog gå och se om det blir någon mat, eller ahah rättare sagt när det blir mat:P ha det fint så länge ;D

Halkbana,

Nu sittter jag här och glor, väntar på att klockan ska gå så jag kan gå till bussen.
Idag har jag halkbana, läskigt. haha. Men det ska nog gå bra även om det är lite läskigt som sagt ;) haha
Är nästan utvilad idag, gick och la mig vid 10 redan så, skönt att kunna kliva upp idag på morgonen utan att
typ sova fortfarande. ahah :) aja kom på att jag måste leta rätt på lite grejer innan jag går, nu blev det helt plötsligt stressigt, typiskt. ahah Hej så länge.

:/

Igår kom Cenny hit och idag på morgonen sov vi lite längre än vi skulle så missade JPs lektion men men. Vi hade möte med Elisabet och lurade henne lite, vi sa att vi ändrat oss och inte ville göra det projektarbetet vi håller på med men hon sa att hon skulle inte bli förvånad när det handlar om oss ahahah :D Var på körskolan idag också, det går verkligen åt helvete med den där jäkla teorin fattar ju ingenting haha. Har ju as många rätt men får fan inte godkänt på skiten iaf:( Så jävla sur jag blir ahah. Kommer nog aldrig få mitt körkort för jag kommer väll aldrig klara teorin :( blöööh. Men aja, det ordnar sig väll någon dag. Imorgon har jag halkbanan iallafall. kulkul.

Projektarbete och skit.

Idag jobbade jag och Jessi lite med vårt projektarbete, vi ska egentligen vara klara med allt tills imorgon, men det är vi inte så ah skit samma. :P Nu sitter jag här och tråkar sönder, jag orkar inte bo i orrefors för det är tråååkigt så jag får ju helt enkelt ta och flytta, kanske ska flytta till kalmar och bo granne med Helena så kan vi sitta och tråka tillsammans? haha. Undra om det är något bra på tv idag som man kan titta på så tiden går lite fortare tänkte jag säga men den får gärna gå segt idag faktiskt för imorgon är det tråkig skola:( börjar nog känna mig väldigt sjuk nu ;) haha.

^^

Roligt jag har nu :) haha


Är du kär just nu? Om jag är. haha:)
Har du kysst någon idag? naje.
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? jaao.
Har du ett förhållande? Jaa
Om nej, varför inte? ...
Hur många har du varit tillsammans med? 2 seriösa.
När förlorade du oskulden? jaadu.
När går gränsen vid otrohet? När man kysser någon, på munnen då givetvis.
Har du varit otrogen och om ja, varför?  jaa, för jag hade tröttnat och var full och då blev det så, typ en bra andledning till att göra slut. dålig egentligen jag vet, men då kändes de jävligt smart.
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? ja:/
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? Cenny, det har inte tagit slut ?
Är du romantisk? Självklart.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Njaae.
Är du svårflörtad? hahah.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Jaa.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? Jens.
Hur länge höll det? nästan 2 år.
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? Jaa.. men då förtjänade person det så jävla mycket.
Har du lekt med någons känslor? njaa haha.
Har du haft sex med över 20 personer? Knappast.
Hur länge höll ditt längsta förhållande? nästan 2 år som sagt.
Och ditt kortaste? alltså.. man har ju varit tillsammans med något pucko någon gång som det höll någon vecka med så det är väll det kortaste fast jag ser inte det som att vi verkligen varit tsm, det hann ju aldrig bli på riktigt då.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? njae, varför är man det?
Är du en bra pojk/flickvän? haha jag ä en as bra flickvän:P
Hur många har du haft sex med i år? 1.
Vem sov du senast bredvid? Cenny.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? .... nämner inga namn, hahaha
När fick du din första kyss? blöööh.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? jag vet faktiskt inte.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? njaae, känns lite äckligt. hahaha
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nee. Tar det slut så är det ju inte så jäkla kul att ha det där, så nej.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? det är nog ganska lika där. hha
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? jadu
Föredrar du svenska eller utländska killar? Svenska.






21 februari.

Igår jobbade jag, åkte hem och gjorde mig iordning. Skulle ta på mig mina skor men upptäckte att de var sönder, åkte hem till mamma för att hämta ett par andra, ingen var hemma och jag hade ingen nyckel så fick åka tillbaka till pappa och hämta nycklen och upptäckte då också att jag hade glömt min plånbok. åkte hem till mamma hittade bara en sko och letade som fan men fick ta ett par andra skor tillslut. Sen åkte vi hem till Anne som hade fest eftersom hon fyller 20 år på torsdag:) Där åt vi planka och drack sedan kom Annes pappa & morbror tror jag och hämtade oss så åkte vi in till kalmar till palace. Trevligt var det både hemma hos Anne & på palace eller hha snarare roligt men trevligt också, äh vafan, båda. Det var trevligt & roligt så. ;D tog nattbussen hem och sen hämtade pappa mig och så åkte jag hem och sov. Idag är jag jätte trött, vi har haft kalas för Emelie & Tobias och jag låg och sov på soffan en stund så då blev jag iallafall lite piggare. Nu har jag tröttnat på att sitta här så nu ska jag gå upp. Ha det så fint.,!

jobbaa..:/

Catharina ringde när jag låg och sov, hon undrade om jag kunde jobba imorgon och det kunde jag tydligen, ångrar mig lite nu men men man får väll stå ut haha. Hade tydligen kommit jättemycket varor blööh. haha :) Men jaha, om man kanske skulle ta och se om man hittar någon film som verkar hyffsat bra så man har något att göra en stund. :P Kollade förut men hittade ju inte en enda film som jag ville se ;/ Men aja.

:)

Igår var jag i Kosta med Jessan & hennes mamma & pappa. Jessi skulle köpa sko, men hon hittade inga tydligen eller hon hittade men inga som passade, jag såg också ett par snygga skor men jag är fattig och det är knappt att jag har råd med det jag verkligen måste ha:( blööh. haah aja, sen åkte vi hem hit för Jesssi ville låna kläder men jag hade inte så mycket att erbjuda haha men hon fick med sig en klänning hem iallafall. Sen kom Cenny hit , vi kollade på en film och lite på tv och myste :) Men nu har han åkt hem så nu har jag inte så värst mycket att göra, ska väll gå ner och se mamma och dom som kom hem nu eller om dom åkte igen;/  för nu körde bilen igen, hmm. haha Aja :) ha det så fint. 

Tejp ;/

Har varit i Nybro en sväng nu, köpte tejp men kan ju säga redan nu att det inte kommer att fungera, kunde lika väl tagit en vanlig tejp rulle ohch typ vikt tejpen så det blev klister på båda sidorna, ungefär så bra verkar den tejpen vara. aja.. Ska väll leka med Jessica idag iallafall :) trevligt. Men nee har inget mer att säga. hej så länge.


Sova.

Kollade på en film förut, eller ah i typ 10 min sen hade jag somnat så bra var den filmen haha:) Nu ska jag iallafall gå och lägga mig, så godnatt:)


Alexsandra eller Alexandra.

Övningskörde förut i typ 2,5 timme. Körde lite i Kalmar , gick väll hyffsat bra haha :D Idag är det min namnsdag för den delen, Alexsandra heter jag ju i andra namn. ;) Min lillasysters med för hon heter också Alexsandra i andra namn, eller hon kanske heter Alexandra som alla klagar på , "varför stavar du Alexandra med s?" ahah , men hur ska jag veta det ? Ingenting som jag direkt har stört mig på så har lixom inte frågat om det,  så fattar inte varför andra gör det. Det är som att jag skulle störa mig på alla som stavar Madeleine utan i eller e ? haah , aja :) Grattis till mig på namnsdagen, tycker det är lite löjligt att typ "fira" namnsdagen, när man var liten tyckte man ju det var as kul varje gång man hade namnsdag för då bakade man alltid något gott det var den enda andledning till att jag hade koll på vilka datum jag hade namnsdag då haha :D Men aja, nog om det. Nu ska jag se om det är ledigt på toaletten så jag kan duscha lite ;P Ha det fint.


Godmorgon.

Nu är jag vaken och ska snart dra, ska övningsköra lite.
Idag är det andra avenyn, gutt. :D förresten så började det ju en ny serie igår, 183 dagar. Har ni inget bättre för er så kan ni ju kolla på den hha. :)
Förresten, kolla mina fina klänningar :D haha helt tomt i gaderoben också, men jobbigt att ha kläder hängandes där inne när man kan ha dom i den andra gaderoben, ;P



Aja hej så länge ! :)

Duktigt Madde:)

Fan va glad jag blir :) här har jag suttit och surat satan över att det inte funkade att få mitt dokument i Word till A5 format, men nu lyckades jag komma på en lösning på detta problem, även fast det inte funkade så som det alltid gjorde förut så lyckades jag. Nu känner jag mig lite gladare:) Och jag har idag gjort klart det som jag skulle göra till mitt projektarbete så nu är det klart tills på onsdag när jag och jessi ska träffas och göra klart det sista :) Läste även lite i min körkortsbok, så idag har jag varit riktigt duktig. Bra det, för det är inte varje dag jag är det. haha:) Men jag är fortfarande sur över att jag inte kan lägga in bilder här :( men men.

cp blogg.

JAG HATAR BLOGG.SE MEN FÖRSÖKTE SKAFFA EN NY JÄVLA BLOGG MEN DEN HATADE JAG ÄNNNU MER FÖR JAG FATTADE INTE ENS HUR MAN LA IN EN JÄVLA BILD! ÅÅÅH. DENNA BLOGGEN BARA STRULAR JU HELA TIDEN SÅ ALLTID NÄR MAN KÄNNER ATT MAN VILL SKRIVA SÅ FUNKAR DET INTE OCH IDAG GÅR DET INTE LÄGGA IN NÅGRA BILDER ! OM NI HAR TIPS PÅ NÅGON BÄTTRE SIDA SÅ VARSÅGODA, men finns det någon mer än blogspot & devote ? blogspot har jag redan haft och devote fattade jag mig inte på . haha . Blööh. nu ska jag gå och lipa över detta ett tag, jag återkommer. kanske.

Godmorgon.

Igår somnade jag inte förrän runt 3-4 någon gång, kollade på en film och så. Menmen, nu är jag iallafall uppe. Idag fick jag min andra klänning på posten:) Trevligt, jag stör mig bara på att den är så stor vid brösten, men det ska jag nog kunna ordna förhoppningsvis med lite tejp och grejer som jag ska köpa, förhoppningsvis så funkar det att hålla den på plats med den tejpen ahah :D Pappa ringde och väckte mig, så jag är as trött har ju inte sovit allt för många timmar om man säger så :P Men ne :) Skulle lägga in en bild, men det verkar ju inte funka ;/ får ta det sen då.. hej så länge.


Godnatt.

Nu ska jag läsa min tidning som jag köpte idag och sen ska jag sova. Nu är det ju sportlov, skönt men samtidigt inte. Skönt att slippa skolan men mindre roligt att sitta här hela dagarna och bara glo. Men aja, får väll försöka hitta på något att göra iallafall :) Men godnatt!


-

F a n . :(
Allt går åt helvete, men man börjar väll bli van vid det nu.


:)

Igår kom Cenny hit, myysigt :D Vi kollade på melodifestivalen och sen någon film. Nu ska jag nog ta och kolla på ett program och sen duscha, iallafall inte sitta här tror jag för batterierna i musen är slut och jag orkar inte leta rätt på nya haha :) så ha det fint.


:P

Nu har jag sovit och ätit god mat, nu ska jag nog ta och duscha, :) men men.
ne men hejdå. haha

14 februari

Igår var det APU, jag bad om att få sluta en timme tidigare så det fick jag , sen gick jag hem till Natta för att se om min pincet var där men det var den tydligen, så bestämmde vi att Natta skulle hänga med till Kalmar. Gick hem till Emelie och gjorde mig iordning sen kom Anne & Line så då åkte vi till Johanna och så satt vi och drack lite och så , sen drog jag till Palace med Anna, Line & Helena och ahh så var vi där iaf sen ringde Johanna & Natta och sa att dom skulle åka hem så då var jag tvungen att gå, så skulle jag hitta till dom och att hitta i Kalmar är inte riktigt min grej så först försökte Johanna förklara hur jag skulle gå och sen fick Mattias förklara men jag vetifan vart jag hamnade hahah :D Träffade iallafall en som antagligen såg hur jävla vilse jag var så han frågade vart jag var påväg och sen följde han mig dit, snällt haha så jag hittade iallafall tillslut, sen tog vi en taxi hem till Johanna åt lite mackor som smakade vaginalt enligt Johanna men ah , så satt vi och asgarvade åt det och Mattias startade tv:n men det var bara massa porr, så vi gick och la oss istället. Och då var jag värsta snäll haha Natta skulle tydligen också sova hos Johanna med sitt ragg, så la Mattias ut en madrass och sen fanns ju soffan, och dom var ju två och jag var ju själv men jag var så snäll så jag tog madrassen så dom fick ligga och trängas i soffan haahah, men hur skönt är det att sova i en soffa lixom? :P och jag hade ju trots allt bestämt innan att jag skulle sova hos Johanna, så jag skulle självklart ha det skönast ahah :D men men, dom överlevde ju så :) Idag vaknade vi och var allmänt fräscha, så åkte vi och köpte pizza och sen åkte jag hem och nu sitter jag här. SVinkallt är det och jag funderar på att lägga mig i sängen en stund och sova lite, kanske inte en stund utan några timmar hah innan jag tar mig en dusch. Så får det bli, men ah idag är det ju alla hjärtans dag förresten, kulkul. eller ne det vet jag inte det beror ju lite på ;) men ah godnatt eller vad man ska säga.   Ha det fint :)

12 februari 2009

Idag var det apu, dagen gick hyffsat fort när jag slutade åkte jag hem och så gick jag hem till Tobias & Mimmi och fikade lite för Tobias fyller ju år imorgon, så grattis till honom. Idag fick jag även min klänning som jag beställde häromdagen, den var snygg, valde den minsta storleken men den var lite lite stor över brösten, det är då man önskar att man hade lite mer ;) haha, men den går nog att hålla uppe med lite säkerhetsnålar det brukar ju funka, beställde även en likadan idag fast i korall för jag tycker den färgen är snygg och sen var ju klänningen snygg, skulle bara varit lite mindre över brösten men det går nog bra iallafall:) ska nog ha den vita på studenten, är ju ganska långt kvar tills dess men iallafall:) Nu har jag snart slösat upp alla mina pengar som jag skulle spara, illa. men aja :) Hittade förresten en snygg väska idag, men hahaha nee, det får vänta kanske jag kan köpa den om den finns kvar nästa gång jag får pengar annars får det nog vara har inte råd med den just nu iallafall :P Ska nog ta en dusch och sen kolla vad jag ska ha för kläder på mig imorgon. jobbigt för jag har inte en aning. haha :)

Fredag den trettonde.

Idag har jag lärt mig något nytt, varför fredagen den 13:onde är en olycksdag. Jag chansade på att det hände något hemskt fredagen den 13:onde på typ 1600 talet och då fick någon för sig att det var en oturs dag och så har det hängt med alla dessa år, men fel hade jag men vafan man kan ju inte veta allt;) så jag googlade och kom fram till att talet 13 och fredagen anses vara otursdrabbat och talet anses vara förknippad med gammal gudinnedyrkan och således av ondo. Misstron och oviljan mot både fredag och talet  tretton är mycket gamla, men dessa sammankopplades inte förrän vid mitten av 1800-talet och dök först upp i USA. Så nu vet ni det ;) kan även tillägga att om det är fullmåne på fredagen den 13:onde så är det istället en riktig lyckodag, men detta händer bara 17 gånger på ca 200 år, så ahh. haha nu vet ni det :) kan även medela att fredagen den 13 Juni 2014 kommer vara nästa gång det är fullmåne så tills dess får ni ha otur:) Så är det med det, nu lärde ni ju er något nytt kanske ;) haha. Men jaha :) om man kanske skulle ta och sova, Imorgon har jag APU och då blir det tillsammans med Maggan, för Catharina är i Stockholm. Så nu vet ni det. Godnatt.

11 februari 2009

Idag var det skola som vanligt. var någon hos oss och pratade om att plugga vidare, sedan skulle vi skriva en rapport som vanligt och sen fick vi göra vad vi ville, eller ah vi skulle plugga med något så jag skulle göra mitt svenska prov men jag blev sur på Moa för jag fick inte göra det först så då gick jag och sen gick jag tillbaka och sa att jag visst skulle göra det för jag har läst robinson crouse, alltså vi skulle ha läst massa grejer och jag hade ingen upplysningstext först men sen sa Katta att man kan väll ha Robinson Crouse så då gick jag och Katta dit och då fick jag göra det ahah , så nu har jag inga rester i svenskan, gutt :) Sen hade vi möte med Elisabet och det gick väll bra men hon visade hur en rapport skulle se ut och det var aaaaaaaaaas många sidor så då sa jag "måste man skriva så många sidor" och vet ni vad hon svarar då? "nee alltså det som står här är ju bara lite, ni ska ju skriva ännu mer" ahhaha jag kommer aldrig få ihop så mycket :O aja, får väll se hur det går. bara jag får G så är jag glad för det är fan as svårt haha. Sen åkte jag & jessi hem och så ringde jag jessi 711 gånger men hon svarade inte , så då sov jag en stund och sen vaknade jag och ringde henne igen så då träffades vi och gick hem till henne och bakade en kladdig kladdkaka och kollade på tv:) trevligt att umgås med Jessan lite för det var ju ett tag sen :) Men nehe :)

LW

Jag stängde aldrig nånsin några dörrar
Jag bara gick ut
Och du fråga och jag svara
"Det är klart att jag saknar en dag som förut"

För det kanske känns svårt när ljuset har släckts
Vi är mitt i vår mörkaste tid
Det kanske känns hårt, men när minnena väcks
Kan jag fortfarande höra ditt liv

För man saknar sånt som man inte har
Och man saknar allt som man inte har kvar
Vi har fortfarande långa vägar kvar
Man saknar inte sånt som man har

Vi märkte nog aldrig riktigt vad som hände
Förrän allt var slut
Och igår kom vintertid och jag tror att jag kände
En dag som förut

För när snön hade kommit och marken hade täckts
Var vi mitt i vår ljusaste tid
Nu har löven fallit och minnena väcks
Jag kan fortfarande höra ditt liv

För man saknar sånt som man inte har
men vi har fortfarande långa vägar kvar
Jag har lärt mig att längta är bättre än att ha
För man saknar inte sånt som man har

Och jag stängde aldrig nånsin några dörrar

Man saknar sånt som man inte har
och vi har fortfarande långa vägar kvar
Jag har lärt mig att längta är bättre än att ha
För man saknar inte sånt som man har...


:/

Nu har jag installerat om min dator iallafall eller ah maximilian haha, så nu hoppas jag att den ska funka hyffsat iallafall :P La ju över lite bilder och sånt så jag kunde spara det, men nu har jag ju ingen musik eller någonting på min dator :( hah. aja, orkar inte skriva faktiskt.. jag har försökt få tag på jesssi men hon verkar ju inte vilja svara ;( blööööh. aja ska väll prova ringa en gång till. haha .

..

det är bara du, du, du hela jävla tiden. det spelar ingen jävla roll hur någon annan mår för bara du mår bra så skiter du i resten precis som du alltid gjort ! dra åt helvete med allt för jag är så jävla trött på detta nu !

:)

Nu var klänningen beställd, istället för att sitta och vela i typ 100 år, så tänkte jag äsch vafan, jag beställer den och i värsta fall får jag ju skicka tillbaka den.. :/ ahah.Men men. Nu ska jag iallafall inte sitta här och glo. Så ha det fint.

10% ;)

Idag var det skola, slutade tidigt så det var skönt så väntade jag på Tina som skulle göra ett prov, egentligen skulle jag med det men gör det nog imorgon istället. Sen åkte jag iallafall hem och så övningskörde jag med pappa och nu kom jag på att det är andra avenyn idag det hade jag typ glömt haha :) Förresten, skrev ju om klänningen nyss nu måste jag ju nästan bara beställa den för nu fick jag 10% på den . haha , blööh men nee ska äta nu och sen får vi se hur det blir :P

KLÄNNING!

Jag har hittat en as snygg klänning, perfekt till studenten kanske lite tidigt att köpa det nu för det kanske kommer snyggare och den kanske inte är lika snygg i verkligheten? hmm. jag har varit på väg att klicka hem den typ 10 gånger nu, men varje gång kommer jag på att jag ska ju spara mina pengar. :/ blööh nee jag ska fråga mamma vad hon tycker kanske. haha.. :D skulle bara tala om det ;)

Puss baby !

Jessica och jag surade sönder på varandra igår och jag bestämmde mig för att jag inte skulle prata med den jäkla skit ungen, och det gick as bra, hon gick förbi mig och glodde satan och jag ignorerade henne totalt, sen skulle jag gå upp till min lektion och såg att jessi stod med sin mobil, hon skickar sms till mig tänkte jag och gick upp och lämnade böckerna och gick  igen och då fick jag ett sms från henne så då gick jag ner igen och kunde inte låta bli att le lite ;) ahah sen var vi kompisar igen. haha man kan ju inte vara ovän med lilla jessica, hon är ju trots allt min bästa vän även om jag nästan hade lust att aldrig mer prata med henne igår så är det klart att vi inte kan hålla på så haha:D nu lät det som vi var typ dagis barn som surade på varandra, men jaa. jessica och jag är nog nästan på den nivån så det skulle lika väl kunnat vara 2 dagis barn :) haha. Men det är Jessi och jag , vi surar sönder en liten stund sen blir vi vänner på 2 sek även om jag sa till Jessi att jag inte trodde jag skulle klara av vårt distansförhållande ;) haah men denna gången är nog den längsta vi surat på varandra, inte ens 24 timmar var det ahah brukar sura max 1 timme ibland ;) ahahah . puss på henne för att hon bara finns även om jag saknar att vi inte umgås lika mycket så kommer hon alltid vara min bästaste vän :)
 Jag älskar dig snygging, vad som än händer och det vet du ! (och egentligen surade jag nog bara sönder på dig för att du skulle fatta att jag saknar vår vänskap och jag hoppas du fattat det nu, annars blir det kanske en 24 timmars period nästa gång ;) haah )


Hur som helst, har hittat världens sötaste hundar som jag ska köpa.  hahah någon dag närjag har råd, en kostade tydligen 140.000 :O haha :) nee nu ska jag inte skriva mer. hejdå.


jävla skit.

Just nu hatar jag hållbar utveckling för det suger och jag orkar inte bry mig faktiskt. Jag ska skriva om skiten och jag vet inte vad jag ska skriva för jag har inte en aning om vad fan dom gör på min skola och på min apu plats för att få en hållbar utveckling, så därför kan den där jävla hållbara utvecklingen dra åt helvete för det är den svåraste jävla uppgiften jag fått på länge !!! jävla skit. Ne seriöst jag skickar in skiten nu och sen får susanne säga vad hon vill om det jag skrivit, jag har skrivit en mening. ja så får det bli för jag orkar inte! då har jag iallafall skickat in det, men susanne kommer nog inte bli glad för det skulle varit inne den 4 feb. men aja, jag fattar ju inte så.. . ;/

Jahaja.

Igår blev det fest, var hemma hos Helena först och sen drog vi till Palace. jag fick ett jävla tuggummi i håret så jag typ fick dra bort allt hår jag hade på huvudet, nu överdrev jag men det var ju inte lite hår jag fick dra bort, jag träffade en tjej som var jätte trevlig men som typ fick ryck sen och tydligen söp varje dag, normalt tänkte jag då men sen förstod jag varför, för jag hade inte heller orkat vara nykter om jag var henne. elakt, men ah så som hon höll på så :) Jag skulle sova i Nybro men fick skjuts till Orrefors bara sådär, snällt för då slapp jag gå upp tidigt idag vilket jag gjorde iallafall men ahh. Kom hem vid typ halv 4 och då somnade jag typ direkt, idag var det kalas för Emelie och Tobias, vi åt smörgåstårta. Mums. Idag är det melodifestivalen och jag antar att jag ska kolla på det i brist på annat att göra. Kulkul. nu ska jag göra lite andra grejer innan melodifestivalen börjar. vi hörs. :D


Kul . haha ...



Jag skulle färga håret och tyckte det kunde vara kul att ha en före & efter bild haha.


Regler:

• Gå in i mappen Mina bilder

• Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

• Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den.

• Utmana sex andra personer och länka till dem.

Jag utmanar: alla som vill, vad sägs om det ?:P

:)

Jag är jätte sugen på att festa för det var skit länge sedan känns det som, får väll se hur det blir imorgon om det blir något party eller inte ;) hur som helst hittade lite bilder som jag laddar upp nu bara för att. Sen hittade jag alla bilder ifrån spanien i sommras, och blööh vad jag vill att det ska bli sommar nu! och sen hade jag sjukt snygg hårfärg på endel av bilderna därifrån, eller sjukt snygg var den kanske inte men fint haha kolla sista bilden :D ( ni behöver ju inte kolla hur jag ser ut, utan bara hårfärgen)  att jag aldrig lär mig att låta bli att färga när det väl är en fin färg haha :D men men . Ne nu ska jag kanske ta och kolla på en film eller något :)



nyvaken.

Idag var det apu som vanligt på torsdagar, fick sluta lite tidigare så jag hann med den tidiga bussen och nu har jag sovit ;) haha kul liv man kan ha va ? :D hur som helst. ska fråga mamma om hon har lite mat som jag kan ta med mig imorgon för det är skit skönt att slippa gå till åkrahäll och äta. haahah :D Men nee orkar inte skriva mer nu för jag är typ nyvaken så jag är typ as trött och ser suddigt haahah ;D hej så länge.

sova.

Imorgon är det Apu som vanligt, jag borde nog ta och sova nu, jag kommer vara skit trött imorgon men men. Så kan det vara. undra vad jag ska ha på mig imorgon blöööh. borde egentligen bestämma det nu så jag kan sova 15 min extra och slippa funderar på vad jag ska ha imon när jag vaknar. haah men aja skit samma. bättre jag går och lägger mig nu så jag överhuvudtaget ens orkar gå upp imorgon :p haahha :D Godnatt.

Du går mig på nerverna :@

Jag är så jävla trött på allt. För det första är jag så jävla trött på att låtsas tycka om personer som jag egentligen bara vill smälla till på käften, jag är så jävla trött på att stå ut med folk som är precis raka motsatsen mot hur dan jag är. Det är helt enkelt så att en del människor passar man bara inte med, och jag har precis upptäckt en person som är sådan, men samtidigt kan man ju inte hata personen bara för att den inte är likadan som jag är, jag accepterar att denna personen inte är som jag. Men hon/han går mig verkligen på nerverna varenda jävla dag och jag vill verkligen inte något annat än att bara smälla till henne/honom, men ändå sitter jag där med ett jävla leende på läpparna och låtsas som att allt är hur jävla bra som helst. Jag tycker verkligen det är synd att jag känner såhär för den personen som jag inte klarar av är nog egentligen världens snällaste människa och har inte gjort mig något egentligen förutom att försöka stötta mig, men samtidigt känner jag bara "KAN DU INTE HÅLLA KÄFTEN OCH LÅTA MIG VARA?". Jag känner mig fruktansvärt dum, men nu har jag låtsas i flera veckor och nu orkar jag inte låtsas längre.
Nu har jag fått skriva av mig lite, så nu ska jag nog sova.

Kläder.

Jag vaknade precis, :/ jag har sovit jäkligt länge och jag skulle lätt kunna gå och lägga mig igen. ahah.
Hur som helst, var inne och kollade på Monkis kläder, och hittade min sööta kjol som jag köpte när jag var i Stockholm, så nu kan jag ju visa den ;) haah. Sen hittade jag massor med andra kläder som såg jätte fina ut. Jag har ju inte gillat monki förut, för när jag var inne där när jag var i Växjö så tyckte jag att det bara fanns udda och tråkiga kläder men när jag kom till Stockholm så började jag gilla Monki! Jag vet inte om det var tråkiga och udda kläder förut, eller om Växjö bara beställer in de tråkiga kläderna för det var ju mycket större i Stockholm så ah. Men hur som helst, jag ska spara mina pengar och jag behöver inte nya kläder men det är nääästan så man ska åka in till Växjö bara för att se om det finns något av de fina plaggen jag hittade på deras sida, bara titta lixom ;) hahaa. Nee. jag får försöka hålla mig, hoppas bara ingen jag känner ska in till Växjö den närmsta tiden så jag bara måååste följa med ;) ahhaah.


tröööött

Idag  var vi på Kährs och tittade.. kul. Sen skrev vi en rapport om det och sen fick vi sluta. Då gick jag & fikade med jessi och nu sitter jag här. jag somnade inte förrän typ 4 inatt så jag är sjukt trött så jag säger bara en sak, GODNATT!

så sött ;)

Kolla vilka söta tröjor :D från http://pinkywebshop.se

Men samtidigt som jag sitter här och tänker "åååh va söta" så slår det mig, vilka har på sig dessa tröjor? Jag menar, jag skulle ju inte direkt gå och köpa dessa och säga till min pojkvän på alla hjärtans dag "titta vilka söta tröjor jag köpte, ta på dig den nu" haahah. men men . :D Men som tur är finns det massa söta örngott också ifrån http://www.mihi.se/, de skulle jag kunna tänka mig att ha i min säng bara för att de är så söta, men 299 kr för ett par örngott känns lite för mycket för min lilla plånbok men om det är någon som känner för att vara extra snäll på alla hjärtans dag så kan ni ju köpa dessa örngott som är här nedanför till mig :) tack. ahah det var bara det jag ville ha sagt.





Onödigt mycket kläder.

Idag har jag städat mitt rum, duktig jag har varit nu. Rensade även lite i min gaderob för det var så jäkla fullt så jag tog bort alla kläder som jag nästan aldrig använder, 12 par jeans hade jag i gaderoben som jag inte använder, 12 par jeans?! varför i helvete äger jag 12 par jeans som jag inte använder? Hade även typ 1 miljon tröjor som jag la på ett annat ställe så jag kan plocka fram att ifall jag skulle sakna dom för mycket. Men hur som helst, la undan jäkligt mycket kläder typ 20-25 tröjor eller något och sen 12 par jeans men gaderoben är typ lika full fortfarande, det är kanske nu jag ska inse att jag inte behöver köpa nya kläder på ett tag för jag har redan jäkligt mycket kläder.. men nee :D haha har ju inget att ha på mig iallafall så _D hihi. men nu kan jag iallafall förstå vad mamma menar när hon alltid säger "hur ska du hinna använda alla jäkla kläder du har i gaderoben" för det hinner jag inte, det är troligen därför jag har 12 par jeans som bara ligger och skräpar, endel är använda typ max 3 gånger, kanske borde sälja dom eller något _D haah nee, dom får ligga där dom ligger nu, man vet ju aldrig när jag behöver dom haha :D Även massor med tröjor som jag typ aldrig använt också, tänk vad mycket pengar jag lagt ut på det, som jag kunde gjort något annat för men men. Nu ska jag inte prata om mina kläder mer för det kanske inte är så jäkla intressant ;) haha.
Har hunnit duscha också, så nu luktar jag gott igen ;D haha. Imorgon ska vi tydligen till kährs och med tanke på det så ska jag göra någon jäkla uppgift som vi ska lämna in imorgon och sen efter kährs så ska vi väll antagligen skriva en rapport, och hur kan jag veta att vi ska skriva en rapport? haha säg någon gång vi inte skriver rapporter lixom. :P Ne får väll ta tag i den där jäkla uppgiften så den blir klar så susanne slipper bli ledsen.;)

...

Ingenting är som förut och frågan är om det någonsin kommer bli det igen?
Allt förändras med tiden, men jag trodde aldrig att det skulle bli såhär.