MIN! :D

Nu är jag hemma igen, har ju jobbat. Hittade en skit söt klänning idag när jag väntade på skjuts, och egentligen skulle jag inte köpa den, men den hängde så fint där på galgen och  bara ville följa med mig hem ;) sen fanns det ju bara 1 kvar också,   Så köpte den iallafall så jag inte skulle ångra mig om den tog slut sen, tänkte att jag kunde ju lämna tbx den på måndag annars men nä den får nog stanna här hemma hos mig ;)Skulle ju egentligen spara alla min pengar men haah, råkade handla upp 500 kr idag (A) haaha men aja, sånt man får ta. Mamma tror att jag har blivit beroende av shopping typ, och hon undrade hur jag skulle få plats med allt jag köper i gaderoben men det var trots detta mamma som sa att jag skulle behålla klänningen så den var nog fin iallafall:D Hur som helst, visst började det bli lite ont om plats i gaderoben så nu kan ni ju förstå varför det alltid är så stökigt på mitt rum?! jag har lixom ingen plats för mina kläder så dom får ju helt enkelt ligga lite överallt(A) haha. Skulle vilja ha en as stor gaderob, men men sjukt att jag har hur mycket kläder som helst men ändå aldrig något att ha på mig . ahah :) men aja.
Idag fyller Emelie år så hon & Jonas kommer väll hit senare. Perfekt, för då får jag användning av kjolen jag köpte i Stockholm som jag typ ääääälskar men inte har hunnit ha på mig någon gång ännu. Men ne nu ska jag sminka mig och sen ska jag nog ta och städa lite på mitt rum för jag kommer knappt in på mitt rum, så stökigt är det. illa... :P hejdå :D


jahaja

Idag var det Apu som vanligt, och dagen gick hyffsat fort. Åt lunch med Maria och det var trevligt. När jag hade slutat så åkte jag till kalmar med mamma och dom, och gick på bio, i taket lyser stjärnorna. var  typ 90% tjejer där, och de var nästan så man lipade lite ;) inte för att det var 90% tjejer där då utanför att den var lite sorlig ahah. Imorgon ska jag jobba så jag funderar på att sova snart för jag är sjuukt trött. men ah ni får ha det så bra :P


Jahaja.

Jag funderar på att ta en dusch och typ smörja in mig med b.u.s, jag hatar egentligen b.u.s för man blir typ fläckig efter ett tag och det ser ut som att man är smutsig typ och det går typ inte få bort utan man måste skrubba satan haha, men vad gör man inte för att slippa vara så jäkla blek, visserligen är jag ganska brun naturligt och är med andra ord inte alls så blek som vissa andra är vid denna tiden, men vafan man känner sig blek iallafall. men men . Imogon är det apu, och sen efter det så ska jag typ in till kalmar direkt och gå på bio, trevligt. haha. Men nee ska väll skriva klart den där jäkla skiten om judendomen innan jag går och duschar ååååååååh. måste typ skicka in den idag.. orka.. menmen.

trött?

Igår var jag verkligen riktigt trött, skulle sova i en halvtimme eller något så jag skulle piggna till, vid 22.00 vaknade jag och gick upp, satte mig vid datorn och tänkte "hm.. klockan är 22.00 oj vad länge jag har sovit är det någon ide att jag går och lägger mig igen?" satt och funderade på det här ett tag och kom fram till att jag nog kunde sova en stund till så började jag tänka "men hmm.. hur lång tid hinner jag sova innan bussen går? är det verkligen någon ide" efter ett tag vaknade jag väll till och kom på att klockan verkligen var 22.00 och det betyder att jag kunde sova som fan för det var ju knappast morgon som jag trodde. haha jag var verkligen skit trött men så jag gick och la mig igen iallafall och då dök ett problem till upp "vad ska jag ställa klockan på?" ställde den på 06.30 eftersom min buss skulle gå vid 8.40 så kom jag på att ah just det 06.30 är ju halv 7 och inte halv 8 ah vilka problem jag hade igår alltså_D sen somnade jag iallafall och höll på att försova mig haha :) Men men. orkar inte skriva mer nu. . :P hejdå.

Duktigt.

Nu har jag faktiskt varit duktig, har skrivit en hel sida på den där uppgiften i religionen, duktigt av mig. Har dock inte hunnit städa något ännu men vafan ;D man kan ju inte hinna allt. haha. Men njae jag funderar på att sova en halv timme eller något innan jag somnar framför datorn och sen kanske städa litegrann när jag inte är lika trött haha :) Men ja, vi får väll se vad jag gör brukar ju aldrig bli som jag säger iallafall haha :D

åååååh.

Nu är jag hemma, hann gå till körskolan en sväng och jag blir så jävla förbannad på fas c för jag har gjort den 4 ggr nu och sista gången hade jag 61 poäng!?!?! varför måste man ha så jäkla många rätt för att bli godkänd? ;/ det är lixom 70 frågor och jag hade 61 poäng sista gången men man måste typ ha 62 åååååååååååååååh. haah. Men men, sket i religionsprovet idag, pratade med elisabeth och sa att jag skulle göra uppgiften istället. blööh.. jag hatar religion, so ämnen har aldrig varit min grej så. Men men, ska nog ta och städa lite på mitt rum för det ser förjävligt ut . haha som vanligt med andra ord, men men. egentligen är det onödigt att städa för om 2 dagar ser det likadant ut iallafall men vad gör man inte.. haha

skolan.

Nu sitter jag i skolan och glor, funderar på att fråga Elisabeth om jag kan göra den där jäkla inlämningsuppgiften iallafall för jag orkar inte göra prov. eller ah jag vet inte vad jag ska öva på så det är inte så jäkla lätt. Men aja. Nu ska jag se om jag får sluta för jag har gjort klart min rapport nu.. :p

hahahahah snygg header hahah :D

Jag hade väldigt tråkigt, så ändrade min blogg lite. Haha skit snygg blev den. Inte riktigt men var så jäkla trött på bilderna jag hade i headern för jag tyckte jag såg så hemsk ut på dom, så var tvungen att göra något åt det och sen blev det inte riktigt som jag ville för jag skulle inte ha svart bakgrund vid texten:/ men ah jag fattar mig inte på sånt här. ahah . kopierade in en gammal design som jag hade för länge sedan och sen gjorde jag en ny header. ahahah tänkte göra den i photoshop men mitt gamla cpade ju sönder så håller på att ladda ner ett annat, men det tog så jäkla lång tid så får väll försöka göra en snyggare header någon dag ;) hahaah och blommorna har jag bara lagt till för att det var så jäkla tomt annars. ahahah snyggt jag vet ;) nee men orkade inte hålla på mer. Får som sagt ändra det imon eller något för nu är photoshop nerladdat iallafall men orkar inte hålla på med det nu för jag måste sova. så godnatt :D haha.

Sova.

Skulle plugga men jag är sjukt trött och jag orkade inte läsa.. Får väll plugga lite imorgon på bussen och efter att jag har slutat. Jag tror att jag skippar körskolan imorgon iallafall och tar det på måndag, jag vet att man inte ska skjuta upp saker men på måndag ska jag verkligen gå dit. Jag funderar faktiskt på att sova nu för jag är verkligen jätte trött. Men jaa får väll se hur det blir med det, har ju ändå inget bättre för mig så. Idag hade jag tänkt installera om min dator men det gick ju åt helvete så ahh får ta det någon annan dag.. Men ne hejdå.

Plugg.

Idag var det en kort dag i skolan, men imorgon blir det en längre dag eftersom jag ska stanna kvar och göra ett prov som jag inte ens vet vad jag ska plugga på för det har vi inte fått veta. Usch vad jag vill att månaderna ska gå fort så att jag kan få sluta skolan! Har svenska prov jag inte gjort, religionprov, projektarbete, distanskurs, massa arbeten med Susanne. JAG ORKAR INTE.. plus att jag måste plugga teori också så jag kan få mitt körkort. ;/ orkaorkaorka. Nu ska jag kolla på andra avenyn & slippa tänka på allt plugg i 45 min. hejdå.

Blö.

Jag skrev nyss ett inlägg men sen orkade jag inte mer så jag raderade det och tänkte bara tala om att nu ska jag titta på en film och sen sova om ni skulle bry er :) godnatt.


26 Januari

Har kollat på trollkarlens hemligheter och fan va dum man är egentligen för en del grejer är ju hur enkla som helst att fatta (när man vet hur det går till nu så är det jävligt enkelt ahahah):p menmen. Idag hade jag körlektion och det gick ju bra, fick tid till halkbanan också, trevligt. Ska tydligen göra den med Rebecca, vet man ju iallafall vem det är eftersom man umgicks med henne förut men ahh det blir nog bra. Men nu kom min mamma hem så nu ska jag ordna lite saker. Imorgon är det en kort dag i skolan så det ska nog gå bra ;D haha hejdå.

Klart man kan såga av någon på mitten!

Jag funderar på att lägga över alla mina bilder och sånt och sedan installera om datorn typ imorgon eller något. Men ååh det tar så lång tid och vad ska man göra medans man väntar lixom? haha. Förresten vill jag se trollkarlens hemligheter som är på tv idag , det är del 3 idag så funderar på att ladda ner dom andra, jag har lixom alltid undrat hur dom gör :I och sen såg jag på reklamen till det när dom visade typ en liten snutt att en kille typ gick i luften och hahaha jag vet en person som tror att saker som en trollkarl gör är på riktigt, t ex som när en sågade av en på mitten och hon typ sprang i väg med halva kroppen bara och det trodde denna pesonen att det verkligen var på riktigt, haha likadant när samma kille gick i luften det var ju också på riktigt. ahah och Jessi och jag sa "men seriöst, du tror väl inte han sågar av någon på mitten på riktigt?" han ba "men ser ni inte alla som kollar på dom är ju helt chockade" hahaah jessi och jag tyckte att sådant kan man säkert mixtra med och jag menar hade jag kunnat sådant så hade jag väll kunnat säga till några att dom skulle stå och kolla på och ser jävligt förvånade ut, allt går att fixa på något sätt så det verkar verkligt, men inte fan kan man såga av någon på mitten utan att personen får ont eller blöder och framför allt inte så att personen kan "hoppa" iväg på sina armar! så sa vi även det att hur gör dom på film då om de t ex hugger av huvudet på någon? gör dom det på riktigt också då om det inte går att göra det på något annat sätt. men haha det var ju itne samma sak tydligen. hahahaha var bara tvungen att berätta det för det var så jävla kul. hahahhaaha.

..

Det blev inte så att jag & jessi träffades idag heller, jag höll på och fixa lite saker och sen skulle jessi tydligen till rasse.. så ahh.. Menmen. vi får väll ses någon annan dag måste börja med projektarbetet iallafall så det blir klart för det är inte så himla lång tid kvar nu. men får väll se när det blir. Imorgon är det skola igen, trååkigt. Sen har jag körlektion imorgon också får väll se hur det går. Men ne nu orkar jag inte skriva mer ska se om det är något roligt på tv och vänta på att min pappa kommer hem och se om han har några kuvert och sen ska jag hem till mamma, måste iofs städa mitt rum så kanske inte ska kolla på tv iallafall haha. Vilka problem jag har. äsch hejdå.

Mitt första ord !

Först ska jag bara börja med att berätta detta. När man är liten så tycker ju föräldrarna att det är jätte roligt när man börja säga något ord och så, och så skriver dom upp det i en bok för att man ska komma ihåg det och jag läste igenom min sån bok från när jag var liten och vilka mina första ord var och det var väll typ mamma & pappa, men gissa vilket mer ord som var mitt första? hahahaha. Jo det är nämligen såhär att det var turtles. hahahaha när jag läste det så tänkte jag "men skämtar dom eller?" men ne, jag lärde mig säga turtles först typ. haha. Varför sa jag turtles först lixom? Men vi kollade typ alltid på dom filmerna när jag var liten och min bror typ äääälskade dom, så det var nog därför haha. Igår plockade pappa fram gamla muggar och gissa vad det var på muggen? ;) jo turtles ;) hahahahaah. Jag tycker det är så jävla kul för jag borde lärt mig typ docka eller barbie eller något meen nee jag kommer med turtles. hahah.

Nu håller jag på att kopiera ett papper, ska skriva ut 15 såna men det tar ju as lång tid .. :/ aja. Idag ska jag nog träffa Jessi och nu orkar jag inte skriva mer.


mm.

Idag har jag jobbat och sen övningskörde jag lite och nu sitter jag här. Jag är väääldigt trött och funderar på att sova en stund men det hinner jag inte. haha. Ne nu ska jag dra mig igen för jag har inte tid att sitta här, har mycket viktigare saker för mig förstår ni ;) haha.

Lets dance & jobb.

Apu idag som vanligt, hände världens äckligaste sak men jag skiter i att skriva det här.. .hahah en del behöver hjälp iallafall:). Nu har jag nyss kollat på lets dance och ska väll fortsätta kolla på det om en stund och sen ska jag nog sova för jag ska jobba imorgon. Catharina ringde förut och undrade om jag kunde jobba imorgon och jaa vad gör man inte, haha. Lite segt att gå upp tidigt när det äntligen är helg men man överlever väll det.. är ju itne så många timmar iallafall. Menmen, nu ska jag kolla lets dance igen och se vem som åker ut :D hejdå;D


22 Januari

Idag på morgonen hade jag körlektion, det gick hyffsat bra fick pakera och lite sådant och ah det gick inte så jätte bra första gången för jag gjorde lite fel ;D haah men ah sen gick det bättre :) Hur som helst, det är inte så jäkla mycket kvar nu faktiskt:D gutt.

Efter körlektionen hade jag apu som vanligt på torsdagarna, det var väll trevligt och jag fick vara själv i butiken ett tag men det gick väll bra, det kom iallafall inga kunder som gjorde att jag var tvungen att göra saker jag aldrig gjort som det annars alltid brukar göra när jag är själv, haha. Det var mest bara att stå i kassan som vanligt, så det funkade haha :)

Men ska nog ta och äta lite nu.

Såhär snygg som jag är på bilden under var jag idag , hahahahaa ni behöver ju inte kolla på ansiktet ;D men nee, kände att jag aldrig lägger upp några bilder, och så tog jag denna "snygga" bilden idag, och då tänkte jag att jag kunde lägga upp den så blir det ju lite bilder iallafall ;) haha. Kanske ska skriva vart jag köpt allt också? ;) ahha nee jag skippar nog det :D


Jahaja.

Imorgon har jag körlektion på morgonen och då kommer jag lite senare till Magazine lou och jag skulle ringt till Catharina när jag kom hem och sagt det men jag glömde det och sov  en stund och när jag kom på det så var klockan redan för mycket och jag vågar inte ringa hennes mobil och säga det (A) ahaha.

Hur som helst.. Hade möte med Elisabet idag hon undrade vad vi hade gjort i stockholm och vi kunde ju inte säga att vi shoppade alla dagar så vi sa att vi var på museum och kollade lite andra grejer och sånt, men museum var vi ju faktiskt på så _D haha aja.

Var på körskolan en sväng också men det gick åt helvete hur fan ska jag veta hur många procent  av de som omkom i olyckor förra året som var rattfulla? haha jaa herregud, och hur fan ska jag veta massa saker om bilar xD Och hur ska jag veta hur mycket sprit som går ur kroppen på 1 timme? letade som fan i den där jädra boken utan resultat, hahaha:D så ah det gick åt helvete får bo på körskolan nästa vecka så jag hinner klart med skiten, upptäckte idag att jag hade ganska mycket kvar på teorin ;) ahahahah duktigt av mig :) Men aja, så är det. Imorgon har jag iallafall körlektion och jag hoppas han ska säga att jag var as bra och att vi inte behöver köra mer men det lär han ju inte säga för jag suuger :) nee nu ljög jag, jag är ganska duktig när jag inte glömmer titta på skyltarna;) Får se hur det går imorgon, förhoppningsvis har jag inte så många körlektioner kvar och kan ta det där jäkla körkortet snart.. tycker att man kan få körkortet så fort man fyller 18 och inte behöva gå på körskola och grejer :p haha. Men nee nu ska jag nog sova eller något annat roligt.:D

förresten fixade jag en lapp idag av Susanne men Susanne visste inte riktigt vad jag ville ha för lapp, så sa hon "men du kan ju göra en egen blankett annars" haaha, neee det orkar väll inte jag heller :p ska be Catharina fylla i någon av dom imon iaf, för jag fick ju 2 st.. ska bara välja en _D ahah . Aja godnatt eller något :)

skola.

Nu sitter jag i skolan och glor, vi har tydligen ingen lärare nu men hon skulle väll komma senare. Hur som helst, idag har jag möte med Elisabet sen ska jag nog gå till stan och ta ut lite pengar och sen funderar jag på att gå till körskolan en sväng. Imorgon har jag körlektion, får väll se hur det går med det. Förresten ska jag be Susanne om ett papper idag så jag kan skicka iväg lite grejer snart;) haah. men men . ha det fint.


Hemma igen.

Nu är jag hemma igen. I dag har vi varit på stan och shoppat lite även om vi förmodligen hellre hade sovit några timmar för vi eller iallafall jag var sjukt trött idag men man har väll bara sig själv att skylla. haah. Igår träffade vi 2 killar, dom var väldigt invecklade haahaha. Dom pratade portogisiska ( ahhaha stavning ?:S), var från brasilien, bodde i london & var på besök i Sverige. Japp:D Jessi & jag skrattade som fan när den första killen sa sitt namn "RUDOLF!" hahahahahahaha han fattade inte det roliga, men hallå Sunes pappa. haha. Hur som helst hette han inte "Rudolf" för han hette tydligen "Rodolfo" och sen hette den andra tydligen Joao eller något sådant ;D. Förresten så skulle vi  gå & köpa en kortlek så vi skulle ha något att göra och så kollade vi på en tant och hon blev ju cp hon ba "HAR DU PROBLEM MED VAGNEN ELLER???? STICK HÄRIFRÅN!!"  hahahah jessi & jag blev livrädda. ;D men vi hittade ingen kortlek, hur som helst så hade vi ju ingen kortlek när vi träffade dom då så vi spelade Piff, paff poff (po enligt dom) som ingen förutom Joao fattade sig på. hah hur som helst.. Det var trevligt i Stockholm men orkar inte skriva mer nu och nu tror jag att jag ska sova kanske för jag är som sagt jäkligt trött.

hihi:)

Nu ska vi nog ta och packa ihop våra saker så vi slipper göra det imorgon och vara uppe extra tidigt. Det kom en farbror och frågade om han fick låna datorn och skriva till sin son men det funkade inte så då sa jag att han kunde få låna min dator istället, man måste ju ställa upp för "familjen" nu tänker ni, vadå familjen men här är man en enda stor familj:D hahhh. Ne nu ska jag packa.


Museum.

Idag har vi varit och kollat på museum och det sööög. hahah nja men det var inte riktigt vår grej om man säger så :P Ikväll ska vi väll gå ut & äta, får väll se vad det blir för något. Men nu ska jag ta och kolla vad Jessica hittar på . hhaha .. hejdå.

i Stockholm

Skrev ju ett inlägg på tåget som tydligen publicerades typ 40 ggr _D haha.
Vi är i stockholm nu iallafall, har shoppat som fan : D så nu är jag fattig.Men men . Idag var vi & åt på restaurang, det var gott. :D Vi såg även Peter08 som vi följde efter en sväng bara för att se hur han såg ut . haha : D igår var vi på bio, det var trevligt och vi skaffade oss en kompis, antingen Amir eller Amid, jag tycker Amir men inte Jessi.  Hur somhelst, han sa att han visste  vilka vi var men njaa. sen fattade han typ ingenting men iallafall :D Ehmm..  Vet inte riktigt vad jag ska säga mer.. Kan ju tala om att vi har ont i fötterna och så..
Men nehe nu ska vi dra vidare eller ah jag vet inte vad jag ska skriva bara, eller jag orkar inte. jag berättar allt när jag är hemma ist hahaha . hejdå :D

Tåget

Nu sitter vi på tåget om typ en timme är vi framme i stockholm:) vi har glömt kartan till stället vi ska bo på så vi får väl se om vi hittar haha:) men men vi hörs senare:D

Stockholm!

Blööh vad jobbigt det är att packa, min väska är redan full och än så länge har jag bara packat ner kläderna.. hahah.. Man vet ju aldrig vad man vill ha på sig, så det är bäst att ta med sig mycket. Jag funderar på att be Jessi komma hit och hjälpa mig och sen kanske vi kan gå hem till henne det känns som att det blir lättare om man har någon som hjälper en som kan säga "denna kommer du verkligen inte använda" för jag har packat ner massa kläder som jag förmodligen inte kommer att använda, vad är meningen med att ha med sig massor med koftor i olika fäger? haahah. Kan ju ta typ 2 men nee, ska ha med alla ;) haha. Aja nu ska jag vänta på Jessi och sen ska vi väll hem till henne och sova där åker ju  tidigt imorgon så. Ha det fint så hörs vi när jag är i sthlm eller när jag kommer hem :D


Packa.

Inatt kunde jag typ inte sova, somnade runt 4 kanske. Jag stannade hemma idag eftersom jag haft feber och sånt så att det inte skulle bli värre. Nu ska jag nog ta och packa det jag ska ha med mig, ska nog en sväng till tempo med och köpa något gott kanske. Har redan köpt en as god sak som jag ska äta imon ;) haha. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig.. :/ men men. Nu ska jag iallafall ta fram väskan och packa ner något.  hejdå.

Junibacken:)

Förresten. Idag planerade ju jag & Jessi lite och vi kollade på olika grejer som finns i stockholm i en bok som Catharina gav mig, så hittade vi ett polismuseum & det lät riktigt kul så dit ska jag & Jessi, man får vara med i en egen film men det jag tyckte lät roligast var att man fick prova en polisuniform ;) haah men bäst av allt, det var gratis ;) hha . Sen satt vi där och jag sa något och då säger Jessi "Men vadå? Vi tar ju saker som är för ungdomar?" jag ba "MEN HALLÅ JESSI, Junibacken? det är för typ treåringar!?" hah , då ångrade hon sig haha. Ska bli spännande att åka till Junibacken. Jag & Jessi är ju så jävla barnsliga så vi kommer ju springa omkring där bland alla 3 åringar ;) Jessi sa att hon varit där när hon var liten och att man fick åka typ linbana runt allt och det sa hon att vi skulle göra då säger Rasse "Men vadå? det är väll för treåringar för fan!!" men då tittade jessi bara på Rasse och sa "vadå? min farmor åkte med mig?!" hahaah. ah det ska bli spännande. eller förrestem sa hon såhär för jag har bara varit på astrid lindgrens värld men då sa jessi "MEN JUNIBACKEN ÄR JU MYCKET ROLIGARE FÖR DÄR FINNS DET EN LINBANA :O:O:D:D" haaahah men det känns som att det kan vara lite kallt men men & gissa om jag blev glad när Jessi sa att jag fick ta med mig vad jag ville & äta på tåget så tog hon med sig vad hon ville. Men då säger jag bara en sak, jag ska ta med mig något riktigt jävla gott, så kan jessi sitta där med en macka och tänka "varför tog jag inte samma sak som madde?" hahaha :D Men nehe.Nu ska jag nog ta och sova, imorgon blir det till att packa allt jag ska ha med mig och så, och handla massa gott ;) haha .
Förresten såg vi idag att det finns TV ;) haha. Hejdå.

Färga håret?

För länge sedan så såg jag en skit snygg hårfärg på en person och frågade vilken färg det var och sen tänkte jag inte mer på det och det blev aldrig av att jag själv köpte den färgen och färgade mitt hår men nu råkade jag se den bilden igen och färgen är sjukt snygg, det var inte länge sedan jag färgade mitt hår men får nog fan ta och färga det snart bara för att få den färgen, men det är ju inte säkert att den blir lika snygg på mig den har lite nyanser av rött tydligen och jag tror att jag kollade på färgen i butiken men valde att inte köpa den av just den andledningen men nu för tiden tycker jag bara att det är snyggt med brunt som det är lite rött i. Så efter Stockholm ska jag nog färga håret. Hade kunnat lägga ut bilden men jag vill inte bara ta en bild på någon annan och lägga ut på min blogg när jag inte ens känner personen_D haha. Så aja , kan ju iallafall säga att färgen är jäääävligt snygg på henne iallafall så ah. får återkomma när jag färgat det;D skulle bara tala om det.


Feber igen.

Jag har feber IGEN. visserligen har jag väll säkert haft det hela dagen, hade det väll inte på morgonen bara för att jag hade vilat mig då, men hur som helst så har jag feber igen och även ont i huvudet ÅÅÅH. Men jag åkte hem till Jessi iallafall och planerade lite inför stockholm. Nu ska jag nog sova, jag funderar på att stanna hemma från APU:n imorgon och vila så jag inte blir mer sjuk nu, skulle ju vara lite tråkigt att vara jätte sjuk när man ska åka till stockholm. så ah. . Hejdå :)

jahadå ;D

Idag var det skola, jag hade inte feber idag så det blev att gå till skolan och ha massa tråkiga lektioner :p efter skolan kom pappa och hämtade mig så övningskörde jag lite, typ fickpakerade & backade in på en pakering & massa, så nu är jag ju hur bra som helst på det. haahah ;D får väll se hur det går när jag ska köra med Mats han kanske inte tycker att jag är lika duktig som jag tycker ;D Men nehe ska gå ner & se om det finns någon mat och sen ska jag väll ringa jessica. Men aja hejdå :D


Jobb

Nu har jag precis suttit och skrivit mitt CV för jag ska söka jobb någon dag. Jag har inte direkt tänkt på det tidigare men heregud det är snart februari och då är det bara ungefär 4 månader tills jag slutar skolan!?! jag måste ha ett jobb då för hur ska jag annars överleva ? haha. Jag får nästan lite panik nu nästan så jag vill lämna mitt CV redan nu :P och sen blir jag nästan lite orolig också, hur lätt är det att få jobb nu förtiden egentligen, det känns som att jag inte kommer få något jobb och ahh herregud.. haha ne ska sluta tänka på det och sova nu. Godnatt.

Sjuuk;/

Jag har gått & fått feber och skit, men det ska jag bli av med fort som fan för på fredag ska jag till Stockholm med Jessi och då ska jag inte vara sjuk, sådeså. Får väll hoppas att det bara är något skit så att det försvinner typ redan imon :P Har typ sovit hela dagen gick och la mig när jag kom hem typ och sov till klockan 6 så ahh. får väll gå och lägga mig strax igen för jag är skit trött. Men men .. det var väll det jag hade att säga. :) hejdå.

Andra avenyn.

Idag var det skola, hade bara en lektion och sen skulle jag ha åkt till kalmar & träffat Johanna, men det blev inte så. Gick & tog en fika med Tina istället och var inne på Magazine Lou en sväng där Catharinha gav mig lite pengar till stockholm :) Kollade nyss på andra avenyn och jag vill inte förstöra för någon som inte har sett det än, så om ni inte vill veta så sluta läsa nu :D ahah, ofta Hamza gör ett faderskaps test ;/ trodde jag inteom honom :P haha. Jag lipade lite när Rasmus lipade för jag tyckte så synd om honom haha :D Nu ska jag nog ta och sova en stund för jag är sjukt trött, jag hatar skolan för man blir så jäkla trött om dagarna. Men godnatt eller något ;D

blööh.

åh vad sur jag blir. Idag har jag gått upp i tid och ätit frukost och så, och så skickar jag ett sms till maria och frågar om vi har svenska, men nee det har vi ju tydligen inte. ååh haha. hade jag kunnat sova 1 timme till ju. haha aja får väll sova en stund nu då ;D hahah . Hejdå.


sova;D

haha :) när jag köpte min mobil så fick man typ en mobil på köpet också, så den gav jag till min lillasyster som är jätte glad nu över att hon har en mobil hon ba "HAR DEN LADDAT KLART NU?!" sen bara "men madde, vart är spelen på den då?" haah :D så sööt ;) Om man kanske skulle ta & sova lite, är ganska trött, så ah.  Men godnatt iallafall :)

Mobil!

Idag var det skola & sen övningskörde jag med pappa & det gick bra. Idag har jag fått min nya mobil så nu har jag nytt nummer eftersom jag skattat mig abonomang eller hur det stavas som sagt , och sen var man några tusen fattigare ;/ haha . Men men, den ligger & laddar nu så ahh :D haha . men aja, imorgon är det en kort dag i skolan går bara till klockan 11 och sen ska jag kanske till Johanna och hälsa på henne :) men ha det så fint ;D hejdå.

Skola ;/

jag borde sitta & plugga satan nu, men vad gör jag? inte ett skit. Har den där jäkla judendomen som ska in & sen har jag svenskan som jag skulle gjort på lovet ;/ jo eller hur. Jag skulle skickat ett mejl till Moa & bestämt en tid som jag skulle komma till skolan på jullovet och gjort ett prov typ, men nja jag glömde det..Så ah måste väll göra det någon gång och sen judendomen med.. men jag är sur på Elisabeth för religionen suger ! Jag kan ju lika väl lämna in mitt arbete dagen innan jag tar studenten, bara jag lämnat in det lixom så kan jag ju jobbat satan med det och gjort det as bra så får jag MVG ändå, för bara man lämnar in det :) och nästa gång vi har prov i religionen ska jag vara sjuk för då får man ju göra provet hemma. jag skulle också kunna få jävligt bra betyg då, särskilt om jag sög i religion och var kille & bad min flickvän göra det åt mig?! okej jag skiter i om dom som suger fuskar & få bra betyg det är inte det de handlar om utan att jag också skulle kunna få så jävla mycket bättre betyg om jag hade varit sjuk dagen vi hade provet för då hade jag också fått göra det hemma och då hade jag kanske inte fått VG utan MVG? jag menar, klart man kollar i boken & på internet om man får göra det hemma. Sen fattar hon ju inget. Så ahh :) Jag fattar inte ens hur man ska skriva den där skiten om judendomen, jag vet inte hur jag ska börja och jag vet ingenting om judendomen typ. så ah det är ju bra:) Men aja ;D Jag vill sluta skolan nu för jag är så jäkla trött på den.. Men ne orkar inte skriva mer nu _D

trött.

Nu är jag hemma igen & trött är jag, nästan så man skulle ta och sova en timme eller två.. Idag är det söndag och imorgon är det skola och jag orkar inte ;/ men men ... Ja så får det bli för här var det tråkigt att sitta och glo iallafall, haha säger jag nu men lär ju sitta här i typ 2 timmar till iallafall. Nee, ska fan sova så jag är lite piggare sen kanske. Hejdå! :D

mmmm..

idag har jag lekt med Jessi, det var trevligt att träffa henne igen. imorgon ska vi inventera klart det sista, som vi inte hann med förra gången vi inventerade så imorgon blir det till att gå upp tidigt, jobbigt men vad gör man inte haha. Det är world trade center på tv och det var inte länge sen jag såg den men kollade en stund iallafall.  Man skulle haft en bärbar dator, eller vad säger du jessica ? hmm det kanske man ska införskaffa sig nu när man är rik. haha jo eller hur.. om 5 dagar åker vi till stockholm. Sådeså. Och jag hoppas jag får min  nya mobil i veckan så jag kan sluta tjata om den ;D men ne nu ska jag ta ett seriöst snack med Jessi innan jag ska sova. HOPPAS DET FINNS TV DÄR VI SKA BO!? nu när vi inte får vara ute på kvällarna för Marianne får det bli tv hela kvällen ;)

oooont :(

Jag har så jäääkla ont i min nacke så ahh jag vet inte vad. har smörjt in den med zon 2 gånger nu men det hjälper inte:( Idag när jag satt och åt och pappa sa något och jag skulle kolla på honom han ba "HAR DU ONT I NACKEN ELLER?" jag ba "jaa.." han ba " ah jag såg det för du vred helt konstigt på huvudet" haha, så ni kan ju fatta att jag har ont när det till och med syns, tyck synd om mig eller vad _D Har kollat på Lets dance, jag tyckte att blondinbella var riktigt bra faktiskt, men jag tyckte den där tanten söög vad hon nu hette :D men men. Ska nog ta och sova snart för jag är trött.  men ah hejdå.. :p

BUSSJÄVEL!!!

Ååh vad sur jag blir! Skulle ta bussen till Nybro och jag går hemifrån exakt samma jävla tid som jag gått varenda jävla dag & så missar jag bussen ;/ nu kommer jag alltså inte in till Nybro förrän runt 12 ;/ jävla fitt cp buss. Jag har KLT!!!! Och sen har jag sjuuukt ont i nacken också, kulkul. kan inte vrida på huvudet och inte lyfta på armen typ för då döööör jag känns det som. Jag hatar denna dagen just nu. Hejdå.

Mobil & apu.

Nu har jag beställt en mobil efter att tjatat om det i typ hundra år. Men men :P Den var dyr och jag hade pengar till den precis, eller ne nu ljög jag för jag har 4200 kronor kvar, men ska ju åka till stockholm och då tar dom slut. Kunde köpt något vettigt för dom pengarna jag nyss la ut på mobilen, men vad skulle det vara? kläder? ne. och vad finns det annars att köpa? spara kanske ? tss det förkommer inte i min värld ;D hahah aja :D får se vad jag ska göra med mobilen jag har nu för den cpar ju sönder så det är väll bara till att slänga. hahah knappast ! :D rolig är jag ;D Ska förresten inte ha halebop längre heller för jag ska ha telenor för då ringer man gratis till dom som har telenor och alla jag ringer har telenor så ja det kanske lönar sig ;D hahah vi får väll se.
Idag var det skola igen. eller njae Apu. Jag hatar när man ska gå ut på lagret och packa upp kläderna som kommer för då önskar man att man hade dunjacka, halsduk, mössa & vantar på sig men det är ju inte direkt något man springer omkring med i en butik så det är ju bara till att stå där inne och halvt frysa ihjäl, blööööh ;D haha. Imorgon kommer det säkert 1 miljon varor till som jag måste packa upp, vårnyheter lixom. allt kommer på samma gång blööh. Idag kom det typ hundra likadana tröjor i olika färger och jag blir så sur för dom ska ha så jkla mkt plast & papper när dom packar kläder. haha :D
Jag funderar på att gå & lägga mig, eller om man kanske skulle hänga upp kläderna jag tvättade nyss först.. hmm bra fråga. haah Får väll ta och hänga upp kläderna så de torkar och sen gå och lägga mig. Imorgon är det fredag och det är huuur skönt som helst fast att jag precis varit ledig. ahah :)
Ne nu ska jag inte sitta här och glor mer på en stund iallafall :p hejdå.


...

Jag vet inte om jag är sur & besviken
eller bara besviken. Jo jag är nog
mest besviken faktiskt.
Förlåt, men du lovade faktiskt.
:'(

:/

Jag ska nog gå & lägga mig nu, jag ska upp tidigt imorgon och imorgon är sista dagen på lovet :(
Jag vet inte ens varför jag sitter här och glor fortfarande när jag borde lagt mig i sängen och sovit för väldigt länge sedan, men jag fastnade här och pratade problem. Satt & pratade med en tjej  som vi båda tydligen känner nästan likadant & har samma problem, så det var en trevlig pratstund med en som förstod hur man menade. Men nu får det nog bli att lägga sig och sova, har körlektion imorgon så jag måste ställa klockan ;( haha. Men när jag kommer hem så ska jag soooova och nu slog det mig att jag inte gjort uppgifterna jag skulle gjort tills imorgon. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH.. nu måste jag göra det innan. blööh hejdå & godnatt.

:D:D:D

Igår var det Scotts i Kalmar. Först var vi hemma hos Helena en stund & sen åkte vi in till Kalmar. När jag kom in på Sandra så såg jag Henrik i Scotts så jag gick bort och frågade om jag fick ta ett kort på oss & det fick jag. Så då blev jag överlycklig och tjatade om det hela kvällen. För han är sjuuuukt snygg ;D Men ska inte tjata om det mer nu för det har jag gjort tillräckligt, men ahh. Stod längst fram hela tiden typ och kollade på snyggingen, men sen såg jag en annan snygging lite längre bort så då visste jag inte riktigt vem jag skulle kolla på_D haah.
Idag har jag varit hos Morfar & myst med min Noel:D hiih & sen har jag lekt lera med Alfons en stund när jag inte sprang omkring med Noel i hela huset. hihi sååå sööt han är :D men jag hade inte med mig kameran så kunde inte ta några bilder på gullungen :( menmen. Nu ska jag nog ta & kolla på en film. Jag är jätte trött & jag tror jag har körlektion imorgon vid halv 12 :( så då måste jag gå upp tidigt. blööh. aja Hej så länge :)

:)

Ikväll blir det Kalmar iallafall:) Ska nog åka in till Nybro vid 5, och sen ska jag hem till Natta & sen ska vi väll hem till Helena på förfest:) Kommer nog bli trevligt. Men ska nog göra mig iordning nu. Imorgon ska jag hem till Morfar också. Men nu nu orkar jag inte skriva mer :P

tröööött.

Jag har sovit satan, vaknade och hade svinigt ont i halsen då funderade jag på att gå upp och typ dricka te med honung, men jag orkade inte så jag sov vidare så ringde Jessi och väckte mig och snackade om att jobba i blomstermåla eller något hah:P Sen sov jag vidare och sen vaknade jag halv 2 och gick upp. haah Nu ska jag se om jag hittar någon som vill hämta mig i Kalmar ikväll. ;D hejdå så länge :D

Sammanfatta år 2008? ne..

Jag satt och funderade lite och tänkte att jag kanske skulle göra som alla andra, sammanfatta år 2008, antingen i text & bilder eller i enbart bilder. Men sen slog det mig, att vad ska jag sammanfatta? Vad har hänt detta året som ens är värt att nämnas? i början av 2008 festade jag & Jessi heela tiden. Jag var kär. Jag blev sårad så många gånger att jag inte ens kan hålla räkningen. Men sen då? har jag gjort något speciellt? ne. Eller jag var i Spanien och det är väll något som kan vara värt att nämnas men sen? Jag har varit ledsen ungefär 300 dagar på detta året, kanske inte men ni fattar grejen. 2008 har nog varit ett av det sämsta åren jag någonsin varit med om. Och nu har jag ju nästan egentligen sammanfattat mitt år iallafall, för det hände inget. Jag lipade sönder och de dagar jag var glad var väll när allt var bra och jag inte hade blivit dumpad för femtioelfte gången. Jag hoppas VERKLIGEN att 2009 kommer att bli ett bra år, och jag hoppas att jag kommer kunna gå vidare och glömma vissa saker som gjorde mig jäkligt ledsen 2008 och även om det inte känns så nu, så vet jag att man kommer över allt för eller senare. Och egentligen har 2009 inte direkt fått någon jätte bra start för jag har varit jävligt nere dessa dagar med, men det gör inget, för när jag säger att jag hoppas att 2009 kommer blir ett bättre år menar jag inte att jag hoppas att jag aldrig kommer vara ledsen 2009, för det vet jag att kommer vara eftersom jag trots allt är en jävligt känslig person som är ledsen över väldigt små saker ibland, men det jag menar är att jag hoppas det kommer vara mer glädje detta året. Och det finns redan vissa saker som jag ser framemot, som att om 12 dagar åker jag & Jessica till Stockholm,  i år tar jag ÄNTLIGEN studenten! ja 2009 måste helt enkelt bli ett bra år, jag tror inte att det kommer bli ett super bra år men om det bara är bättre än 2008 så är jag nöjd. Men man kan ju hoppas lite iallafall på att 2009 blir ett av det bästa åren någonsin(A) haha.

Pojken som överlevde.

Nu har jag legat (JESSI KOLLA JAG SKREV LEGAT OCH INTE LUGGIT!) och läst en bok i typ 2 timmar, pojken som överlevde. Har läst den innan, hade velat läsa den första boken, pojken som kallades det men jag hittade bara pojken som överlevde, undra vart de andra 2 böckerna är? de 2 första är ju bäst, pojken som kallades det & pojken som inte fanns. men hur som helst denna är också ganska bra och det kom några tårar iallafall, tycker det han skriver är så jävla hemskt och jag lipar alltid satan när jag läser böckerna. Blööh. Fattar inte hur man kan göra så mot ett litet barn :O Måste låna en brors berättelse också och läsa den igen, den har jag ju inte hemma. Men den är också hemsk, när Dave flyttar så fortsätter mamman misshandla en av hans bröder istället. Men jag fattar fortfarande inte hur hon kunde komma undan med det, och att inte alla fick flytta när dom insåg hur dave hade det ;/ sjuuuukt att man kan komma undan med något sådant. Sur blir jag. Hittade även den fjärde boken jag har som Dave Pelzer skrivit, men den har jag aldrig orkat läsa klart.. Tror inte jag kommer att orka det heller, men vem vet. Den heter lixom "att hjälpa sig själv" och handlar bara om hur man kan ta sig vidare typ, och ahh.. . :P
Nu sitter jag och lyssnar på Scotts, ;) hah nu orkar jag inte skriva mer :P

Tråååkigt.

vilket är ditt livsmål: jadu..
vad har du för puder: inget.
har du använt någon hårprodukt idag: njae:p
vad använder du för parfym: Jag kommer faktiskt inte ihåg vad den heter nu,
hur många speglar finns i det rum du är i nu:  inga
var är du nu: I mitt rum
har du bråkat med någon idag: Njae.
saknar du någon nu: lite
röker du: neej
dricker du alkohol: ja
tar du droger: nej
vad köpte du senast: en drink? tror jag..
har du åkt fast för snatteri någon gång: nej
när var du i en affär senast: igår.
mötte du någon du kände då: njae.
tycker du om dina grannar: känner inte mina grannar direkt.
använder du icq eller msn:  MSN
hur många datorer finns i ditt hus: 2 eller kanske 3
när fick du senast en present: ehm efter jul någon gång.
när gjorde du senast något riktigt dumt: Vet jag inte.
umgås du med dina klasskamrater efter skoltid: Nee inte direkt.
har du några högklackade skor: japp.
vilken är din favoritfärg: rosa ;) ahah
har du blivit hotad via telefon: njae tror jag inte.
goth eller pop: pop...
vad har du för planer till helgen: har inte planerat så långt..
har du en hårborste i din väska: nee.
har du stadigt sällskap: njae..
hur många lampor har du i ditt rum: 1 typ..
varför är alltid tak vita: det finns väll tak som inte är vita, om det typ är trä?eller finns det inte trä tak ?;/ haah
vill du ha barn: JAA!
vilken färg har du på dina underkläder nu: grå.
gillar du dokumentärer:  kan faktiskt vara väldigt intressant :P
längtar du till din nästa födelsedag: njaa.. fyllde ju typ nyss :P
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: ibland.
har du rakat dina ben någon gång: ehm ah.
vilka språk kan du prata: svenska. haha
skulle du kunna ha silikonbröst: nja..
vilken åldersgräns tycker du det ska vara på att köpa alkohol: 18
cigaretter då: hmm.... ja vet inte :P
borde man få röka på pubar: bryr mig faktiskt inte.
när fikade du senast: vet inte.
har du kvar dina barndomsskivor: nja några stycken finns kanske kvar.
hur många hål har du i öronen: 3
vem pratade du med senast: Mamma
vad pratade ni om: att hon skulle ut & gå.

Fest,

Igår ringde Natta när jag satt hemma och typ gjorde ingenting och undrade om jag hade lust att hänga med ut, och ja det hade jag tydligen. haha så åkte in till Nybro och så tog vi bussen in till Kalmar och så säger Natta att hon inte ens vet om det är öppet någonstans haha. Men som tur var så var det öppet på bistro som vi hade tänkt gå till :P Ganska rolig kväll faktiskt, träffade Issa där inne som jag inte träffat på typ 2 år :P så stod dom och dansade på fönsterbrädan så det var ju bara att hoppa upp där och dansa med dom. Hade sjukt ont i fötterna sen och så gick mina strumbyxorsönder vid tån och typ skavde satan blööh. Sen var det några från Nybro där med så dom var ja med hela kvällen typ, skulle ta en tequila med Martin för inge annan gillade det, sen visste han inte ens var det var. ahahh han ba "vad ska man ha saltet till då?" så blååst_D ahhahaa.  Jimmy var där och han tyckte jag var duktig eftersom jag kom ihåg hans namn och Jessi :D jag frågade varför vi bara fick ett kort på oss och inte ett var, men han sa man var tvungen att köpa det :( för typ 1000000 kronor, kanske inte riktigt men det var dyrt:( haha så var jag säkert med på 1000 bilder igår, och jag såg förjävlig ut på alla:( haha så jag hoppas han inte lägger ut dom:D Men nu ska jag nog ta något och äta :) Ha det fint!

kul.

Var i stan förut och lämnade tillbaka nycklen till Catharina och då fick Jessi & jag 600 kr var. Så ahh. Nu sitter jag här och glor, Johanna skickade ett sms förut och sa att dom skulle ha inflyttningsfest imorgon, får väll se hur det blir med det men hade kanske kunnat vara kul :) Det är svinkallt på mitt rum och jag funderar på att ladda ner en film och sen typ soooova. haha :) men äsch hejdå.

-

du vet att du brukade färglägga min värld
men i slutet är det alltid också du som
mörklägger den och det är oftast du
som rår för dom svarta fläckarna på lakanet
när sminket har runnit pågrund av alla
jävla tårar du har orsakat

och jag skulle inte säga att jag inte
tänker på dig varje kväll och varje morgon
för det gör jag, men ditt ansikte har bleknat
ur min skalle och det kallas kanske styrka
om man nu kan kalla det styrka när man bara
lägger minnena bakom sig och låtsas att
det som varit aldrig varit
och visst fan gör det väll ont

så många gånger du fått mig att gråta och
så många gånger du lurat mig
du är både respiratorn och människan som dödade mig
du är allt på samma gång och jag kan inte hantera dig
och för den delen behöver jag inte hantera dig
men du borde väll ganska lätt kunna lista ut att jag
fortfarande lever på dina andetag trots att vi aldrig
ses längre?

jag skulle inte sticka kniven i hjärtat på dig eller lämna
dig gråtandes och förstörd i panik, jag skulle ärligt talat
inte ens tänka tanken, men du vet att vi är olika
och jag har fan alltid haft mer hjärta än dig för jag
jag har minsann aldrig lämnat dig helt och hållet
jag har alltid stått och plåtstrat dina sår
till och med när du skapade mina

och jag är ledsen att säga det men mitt hjärta råkar slå
för den människan jag satt längst ner på topplistan just nu
och den människan har inget hjärta och han råkar vara du..


2009

2009 ska bli ett bra år och så är det bara!
Men igår lagade jag & Jessi mat hemma hos pappa innan vi åkte in till Nybro och festade vi lagade toast skagen, sen oxfile, klyftpotatis & beanaisesås och sen glass och jordgubbssås. I Nybro hemma hos Linus var det väll ganska trevligt ett tag och jag orkar faktiskt inte skriva mer om det, gick hem runt 2 iallafall och sov och idag gick vi upp vid 10 för vi skulle jobba. Började vid 11 och vi trodde aldrig vi skulle få gå hem typ. Men runt klockan 6 var vi klara och då kunde vi äntligen gå, vi skulle låsa butiken själva och Catharina gav mig koden till larmet och jag var livrädd att jag skulle göra fel så att larmet gick typ :p ahah. Aja. Nu orkar jag inte skriva mer. Här är några bilder också, men orkar inte lägga in så många här, så resten finns på bdb, fast det är ju inte så värst många där heller :P men vafan:Df