blöööh.

Jag vet att allting kommer lösa sig och bli bättre, men när då? Jag orkar inte detta mer. Det känns som att allt går åt helvete hela tiden nu. Det spelar ingen roll vad man gör för ingenting blir ju bra och det finns ingen att prata med heller om det.. Jag hatar allt och alla just nu typ.. Men skit samma, jag klarar mig jävligt bra ensam så det så.
HEJDÅ.

Så är det.

Nu sitter jag här och glor som vanligt. Imorgon är det skola igen, funderar på att gå till körskolan imorgon och skriva in mig så jag kan ta mitt körkort någon gång i livet sen :p Men grejen är att jag måste åka med sena bussen hem då bara för att han inte är där innan 3.. :/ Men det är väll sånt man får ta.. Har ju ändå inget att göra hemma så kan jag ju lika gärna sitta på stan och glo ;) hahaha. Jag vet inte vad jag ska skriva. Men nu ska jag iallafall klä på mig :D haha.


Du,

Vilken smärta när kärleken brister
När det står klart det inte finns mer att kämpa för
Att veta att vi fortfarande älskar varandra
Men att kärleken håller på och dör

Vilken smärta att tillslut tvingas inse
Det funkar helt enkelt inte mellan oss två
Vi är på för olika stadier i livet
Så nu släpper jag taget, och låter dig gå

Vilken smärta att aldrig mer få hålla din hand i min
aldrig mer få hålla dig i min famn
Vilken smärta den dan du träffar den rätta
Men ändå vet jag, du och jag är inte rätt för varann


mat.

Nu har jag precis ätit min favoritmat, Tacos. Mums :) Ikväll har jag inte gjort någonting alls, kollade på sommarkrysset med min lillasyster kul kul. Funderar ´på att sova, finns ju inget bättre att göra. tråååkigt, orka bo här.. Men ha det fint.

:@

jag är sur. så tack och hej för mig för jag har inget mer att säga iaf inget jag vill skriva här.

jippie...

Wow nu funkar bloggen igen. Har försökt logga in ganska många gånger nu men det har inte gått och det har inte fungerat att läsa några andras bloggar heller. Men nu så:) Kollade på film förut, sex and the city och den var väll bra :)
Nu ska jag nog duscha och sen inte göra någonting som vanligt. :) Jippiie. Men men. Förresten så är jag typ frisk nu :D mår iallafall bra nu och får väll hoppas att jag gör det resten av dagen också. :) Men nu ska jag duscha som sagt och sen kanske städa mitt rum för det behövs. Man hinner ju inte merän städa och sen är det stökigt igen.. Och nu är det en äcklig geting brevid mig så nu vågar jag inte sitta här längre. haha :)

godnatt.

Nu är jag trött och ska sova och jag har sjukt ont i huvudet ikväll igen. Jag hoppas att jag är frisk imorgon, men vad spelar det för roll? jag kan lika gärna vara sjuk för jag har ändå inget bättre för mig. men sova var det ja. godnatt.

Sjuuuuk.

Idag har jag inte gjort någonting alls, jag är sjuk. Men nu känns det bättre iallafall. Förut kunde jag knappt sätta mig upp för då fick jag as ont i magen och när jag gick någonstans så blev jag helt yr. Idag skulle jag ju som sagt varit på Jc men eftersom ja var sjuk så blev det inget med det och när jag ringde så sa Inge att Charlotte också hade blivit sjuk igår så hon var inte heller där tydligen. Kanske jag som smittade henne eftersom jag blev dålig igår :P haha :) Jag har inte en aning om vad jag ska göra ikväll förmodligen typ sova, finns väll inte så mycket annat att göra. Men nu orkar jag iallafall inte skriva mer. Ha det bra.

;/

Du sa att det skulle vara mycket mycket enklare än såhär. Du sa att det skulle gå över och att allt skulle bli som vanligt snart. Men vet du hur fel du hade och hur svårt detta är för mig? Och inte blir det enklare av att du inte ställer upp för mig längre, jag vet inte vad det är som har hänt eller varför men jag vet att ingenting är som det brukade vara. Ibland undrar jag om det är mitt fel? Är det mitt fel att allt har blivit precis så som vi sa att det ALDRIG skulle bli, eller vems fel är det? Jag vill bara att allt ska vara som vanligt, men det kommer aldrig bli så igen va? Jag är så trött på att jag alltid ska vara den som ska försöka ställa allting till rätta och jag är trött på att vara den som du tror att du kan behandla precis hur du vill. Jag vet inte varför ingenting känns som det brukar göra längre men en sak vet jag och det är att jag orkar inte med detta mer. Jag trodde man kunde lita på dig, men oj så fel jag kunde ha.


Tyck synd om mig :( haha :)

Nu har jag kollat på film och jag har fortfarande as ont i huvudet, så tyck synd om mig nu..:p Får se om jag är bättre imorgon och orkar att vara på jc hela dagen eller om jag stannar hemma. Känns lite tråkigt att vara sjuk första gången man är där, men vad ska man göra lixom? :/ Jag funderar på att sova lite nu, jag gick och la mig vid 9 igår och gick upp runt 8 men ändå är jag sjukt trött, kan ju ha att göra med att jag är sjuk, eller haha. jag är alltid trött:)

Men ne ni får ha det så bra.

aaaj:(

Idag var det första dagen på Apu:n och jag blev sjuk ;/ så nu sitter jag här och har sjukt ont i huvudet och feber och skit :( ååååh. aja, sånt man får leva med antar jag. Men ne jag ska nog kolla på film eller något nu, det gör as ont i huvuydet när man sitter :S:S hel cp. men vi hörs.

;/

Du var den sista personen jag trodde skulle kunna göra något sånt här. Jag trodde att jag kände dig men jag hade nog fel, väldigt fel. Det är nästan så att jag ångrar att du en gång betydde något för mig, att du var en av de personerna jag brydde mig mest om. Jag trodde att det betydde lite för dig och att du iallafall talade sanning då och då, men nu undrar jag om något av det du sa var sant? Men det jag undrar mest är om jag någonsin betydde något för dig? För isåfall undrar jag varför du gjorde som du gjorde? Jag fattar inte hur jag kunde vara så jävla blind att jag inte insåg allt som du gjorde medan alla andra såg precis allt som hände och berättade för mig, men vet du vad? Jag var den som försvarade dig och talade om hur bra och snäll du faktiskt var. Men det är något jag ångrar nu och jag tror inte att jag missade allt som alla andra såg, jag tror bara att jag inte ville inse hur jävla dum i huvudet och falsk du var. Jag ville inte tro det om dig, men du bevisade det gång på gång. Och först efter flera månader kunde jag inse hur jävla rätt alla andra hade och hur jävla fel jag hade. Jag fattar inte att jag kunde försvara dig och hur jag kunde tycka att du var snäll och hur jag kunde lite på dig. Jag fattar inte varför jag inte kunde lyssna på alla andra och vad dom hade att säga, då hade jag sluppit allt det här. Jag hoppas att du en dag inser hur fan du har bettet dig och tills dess tycker jag att du kan dra åt helvete. Efter allt jag gjort för dig och alla gånger jag stått på din sida när alla varit emot dig, så fattar jag inte hur du ens kan behandla mig som du gör. Men vet du vad? Jag orkar inte bry mig, jag hoppas bara på att du en dag ska inse hur du är mot andra och att man inte håller på så som du gör..

hih

Idag lagade jag och Jessica mat. Nu ska jag sova för jag är jätte trött och imorgon ska jag upp tidigt för det är tråkig jäkla skola. :(  Men det är sånt man får leva med och jag har trots allt bara ett år kvar , ett låååångt år förmodligen. Men det ska jag väll överleva och sen slipper jag skiten så :D

Jag ser jätte tjock ut på bilden :( ahahahha :D


Trött.

Igår lekte jag med Jessi. Vi gjorde chokladmousse eller hur det stavas, och sen kollade vi på film och åt chips ;D sen sov jag hos henne och idag var det skola som vanligt, skit tråkigt men slutade iofs redan vid 11. Men oj vad trött man blir av att gå i skolan så nu ska jag ta och lägga mig och kolla på film eller sova ;D ahah. :)

hihi

Nu är jag hemma från Skolan. Ska gå och möta Jessi nu och sen leka lite med henne. Tror vi ska fortsätta lite på vårat projektarbete, dvs göra en efterrätt haha :) Men nu ska jag byta om och sånt,. Men vi hörs.

Kulkul.

I torsdag efter att jag åkt hem ifrån skattjakten åkte jag tillbaka dit med Jessi & Rasse. Lekte med dom och sedan drog jag vidare haha. På fredagen hade vi handledarträff men det var nästan inga handledare där så ahh. Slutade runt 10. I helgen har jag inte gjort något speciellt.  imorgon är det skola igen, tråååkigt.

Ska iallafall prata med Susanne imorgon om min & Naders APU eftersom det inte är säkert att vi har någon apu plats längre. Han & Jag skulle ju vara på Jc men dom ska tydligen sälja det eller något. Men vi får se imorgon vad Susanne säger.

Har även fått en tid till röntgen den 9 september tror jag,. Uuusch. Jag hatar trånga utrymmen men det är väll sånt man får ta. Är ju ett tag tills dess iallafall, så jag hinner nog vara nervös tillräckligt innan dess haha.  Jag tror jag ska ta och duscha eller något nu.  Men vi hörs.

Stressad.

Jag har egentligen inte tid att sitta här för jag är sjukt stressad och måste bli klar snart. Jag är sur idag för att vissa saker alltid ska hända när det absolut inte får hända. ÅÅÅÅÅH. hur som helst, ska göra mig i ordning nu. Sen ska jag till skolan där det är skattjakt. Jag tror inte jag kommer hem förrän på söndag igen:/ men det märker vi. Ha det bra tills dess isåfall.

hejdå.

ÅÅÅH vad sur jag blir när ingenting blir som jag vill. Började kolla på en film, men den var för läskig för att titta på ensam. Så nu ska jag titta på sex and the city. Sen sova. Imorgon blir det skola. Jag ska nog åka iväg ett litet tag, tills på söndag;). puss på det och hejdå.

:( hahaahah :D

Nu har jag precis duschat, så nu ska jag nog ta och lägga mig och kolla på en film tror jag. Har ju sovmorgon imorgon så jag behöver inte sova än på länge. :) haha. Förresten ska jag skaffa mig en ny bästa kompis, men jag fick bara göra det om Jessi fick hälften av vinsten ;/ huh. Hon skulle tydligen sälja mig. Om jag inte ville bli såld så behövde jag heller ingen ny bästa kompis sa hon. :( Så jag får väll stå ut med Jessi några år till. Haha hon är ju trots allt den bästaste kompisen som finns, även fast hon typ dissar mig dygnet runt för att vara med Rasse. :( haha som hon tydligen ska flytta ihop med också. haha. Jessi sa att hon inte hade tid med mig idag för hon skulle städa, men så säger min lillasyster att hon såg jessi & Rasse. Huh, nu jäklar Jessi, ljuger du för mig? hahahahahah :D

Puss på min plutt.



Städat och så.

Nu har jag städat lite på mitt rum, så duktig jag är. haha fast jag städade bara lite snabbt,. typ slängde alla kläder i tvätten och städade gaderoben lite, så gav jag bort lite kläder som jag inte använder till min lillasyster, ett par jeans bland annat, tänkte ge bort ett par till men när hon provade dom så ångrade jag mig men dom passade inte iallafall haha och det var ju bra. Har inte använt dom på jätte länge men nee jag vill ha dom kvar lite till, man vet ju aldrig. :P Sen dammsög jag lite, och ahh haha. intressant och veta va ?:D haha ne men iallafall. Nu ska jag försöka komma på ngt roligt att göra.

Men ha det bra så länge ! :)

Andra skoldagen.

Sådärja, då har man varit i skolan igen. Hade inte direkt någon lektion utan pratade mest och var inne och hälsade på 1:orna. Bestämmde även möte med Elisabeth och så. Pratade även med dom på min apu plats och dom ska tydligen sälja butiken, så jag & Nader kanske inte kan va där sen:S och jag har ingen aning om vart jag ska vara isf:S Sen åkte jag hem iallafall. Imorgon har jag sovmorgon till 11.50 och sedan är det skattjakt. Jag är jätte trött, det är inte bra att gå upp såhär tidigt haha, så ska nog sova lite :) ha det bra.

sluta va så cp.

Nu är jag hemma igen. Har lekt med Jessi lite, men vi planerade inget till projektarbetet. Haha jessi va jätte söt och hade gjort en tidsplan haha men den var fel haha :D  vi tittade lite på tv och sen gick jag hem haha :) Nu funderar jag på att sova, ska ju trots allt till skolan imon.. :(

Och för den delen, vad är det som är så himla roligt med att snacka skit? Och varför måste vissa vara så jävla nere i sina pojkvänner att dom blir helt fuckade i huvudet och inte kan tycka och tänka själva? Och jag kan bara säga en sak, att mina vänner går visst före allt annat men däremot är inte dom som jag endast pratar med någon gång i veckan och inte umgås med lika viktiga som min bästa vän ! så lägg ner. Och varför skulle jag kalla dig för min "vän" när du tydligen inte är min ? haha tänk efter nästa gång du öppnar din mun , eller förresten den vågar du ju knappt öppna, så tänk efter innan du skickar massa sms med massa jävla skit i ! Och nästa gång du ska hoppa på mig med ditt strunt, så tänk efter hur dom som står dig närmast egentligen är, det kanske är dom du borde hoppa på istället ! Jag är iallafall ingen jävla mytoman som vissa andra.

Tack för mig och hej ! :D

Stackarn :( ahha :)

Jessica ringde förut, hon skulle väll åka hem så ska väll träffa henne sen och prata om vårat projektarbete och sånt.:) Men vi får se hur det blir. Jag har iallafall sovit lite och så nu så nu är jag lite piggare fast jag sov bara i typ 30 min., :) För den delen så hade tydligen jessi träffat Uffe, så hon skickade ett sms till mig och sa att stackarn fick åka bussen själv idag men att hon kunde hälsa från mig. Haha, jojo :) Uffes bästa kompis Hakan har nämligen dött, så Uffe är helt ensam nu. Så nu tycker jessi och jag att det är dags för honom att flytta efter Tommy och lämna sin lägenhet, men vem vet, snart kanske det flyttar in en annan suparkompis till honom nu när Hakan är borta. hihi:)
Aja nu ska jag dra haha :)


Världens finaste bild på jessi & mig också, hah :D kolla Jessis smaaajl ;D

Skola igen.

Idag var det första dagen i skolan så vi slutade ganska tidigt och jag hann med halv 12 bussen vilket jag inte skulle hinna egentligen, men då sa jag till Susanne att den andra bussen gick vid 3 och då sa hon att vi nog kunde sluta vid 11 :D haha. Känns lite tråkigt att börja skolan igen, men det är väll sånt man får leva med. :P

Men ne nu ska jag ta och sova eller något haah jag är inte van vid att gå upp vid halv 7 på morgonen så jag är verkligen jätte trött. :P haha:) Men vi hörs senare.

Depp

deppdeppdepp. Usch vad jag känner att jag inte är på humör. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, just nu händer det så mycket som får mig att funderar och undrar vad jag håller på med egentligen och vad jag egentligen vill. Jag vet inte om det jag gjorde var rätt eller fel, eller om jag ångrar det?

Jag vet inte om jag borde hålla på som jag gör eller om jag borde gå vidare. Jag vet att vissa saker inte gör det lättare för mig men jag vet inte om jag orkar bry mig heller egentligen. Nu ringde Jessi så nu ska jag prata med henne om allt. Puss på det och vi hörs senare.


Tråkig lista för att jag har tråkigt.

sommar -08

- gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Japp

- dog någon som du kände?
Ja tyvärr..:/

- vilka länder besökte du?
Spanien sen åkte jag ju igenom massa länder och typ stannade till 1 timme eller så, men dom räknas inte va ? :P haha för isf var jag i tyskland och Frankrike och lite sånt också:p

- är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
Ja kanske.

- vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
Inget faktiskt.

-största misstaget?
Inget här heller.

- har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld och hosta och så är väll det enda.

- bästa köpet?
Mina kläder jag köpte får jag väll säga här. :p

- vad spenderade du mest pengar på?
Kläder tror jag :p

- gjorde någonting dig riktigt glad?
Njaa...:p

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
Ingen speciell faktiskt.

- är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Ledsnare :/

- vad önskar du att du gjort mer?
Träffat Jessi & Festat. Men hon har ju varit för upptagen med Rasse :( bitch. hah ne jag skojar.:p

- vad önskar du att du att du gjort mindre?
  satt hemma.

- hur tillbringade du din midsommarafton?
På lundegård.


- blev du kär i sommar?
Nepp var redan det haha.

- hur många förhållanden?
1 eller ? :/

- favoritprogram?
Jerry springer är väll typ det jag kollat mest på för det är typ det enda på nätterna som går att kolla på ;D

- bästa boken du läste i sommar?
När änglar gråter tror jag den hette.

- största musikaliska upptäckten?
ingen ?;/

- något du önskade och fick?

Nee.

- något du önskade dig men inte fick?
Jaa.

- vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
Haha som om jag kommer ihåg det :P

- finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
jaa faktiskt.

- hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
Vet jag inte.

- vad fick dig att må bra?
Jessi då..

- vem saknade du?
dedu.

- de bästa nya människorna du träffade?
har faktiskt inte träffat några nya människor denna sommaren som är värda att nämnas :P

- sommarens sötaste?
mina gullungar eller ?

- sommarens hetaste?
vet jag inte.

- sommarens besvikelse?
ja gissa...

- sommarens bästa?
Spanien då och att vi vann en mobil haha eller något.

- sommarens snällaste?
Jessica.


Godmorgon.

Nu har jag precis vaknat, tror jag ska ta och duscha lite. Idag blir det nog att leka med Jessica tror jag. Men det är sånt som märks, om hon inte dissar mig för Rasse så ska vi väll det iallafall. :P jag är jätte trött, så jag orkar inte skriva just nu. Imorgon börjar skolan, ganska tråkigt. :/ Men ha det bra så länge.

;/

Jag orkar inte bry mig längre, jag trodde att det skulle vara lite lättare än såhär, men du gör det bara svårare. Men nu får du som du vill och hoppas du är nöjd nu. För nu tänker jag iallafall bry mig precis lika lite som du.Är du den här personen så förtjänar du fan ingenting, tusen chanser men dom tjänade ingenting till. Du gör som du vill och skiter i vad andra känner. . Fuck allt jag sa, fuck allt som var bra !


Barnvakt åt Alfons & Noel.

Nu är jag hemma ifrån Morfar igen. Var ju barnvakt åt Alfons & Noel igår och det gick väll bra, förutom att Alfons grät lite när han skulle sova, men duktig som jag är så fick jag tyst på honom haha :D Sen kollade jag på tv och lite sen gick jag och la mig och sov. Idag ska jag nog leka med Jessi tror jag. Men men. Orkar inte skriva mer nu.



Godmorgon

Vaknade typ precis, har typ vaknat 20 gånger innan för min mamma har ringt och väckt mig, haha men jag orkade inte gå upp då. Nu ska jag nog göra mig iordning och käka och sånt. Förresten hade jag en lääskig dröm inatt, men det tar vi en annan gång, eller inte alls :P kommer nog inte skriva mer idag iallafall. Men kommer ju hem imorgon, så då hörs vi :D pusshej.


Du..:/

Din närhet gav mig syre och kommer du inte tillbaka snart så kvävs jag.


Jag vågar inte ringa
för när jag hör din röst i telefonen
tvingar jag fram orden
du förstår det är ganska svårt att prata
när hela kroppen darrar
och det är så mycket jag vill säga
men jag vet inte hur

och när jag i min eviga dagsrutin
kollar om du är inne på msn
gör det ont att se
ditt namn som online
utan att skriva till mig

det känns patetiskt att säga
hur mycket jag älskar dig
och att jag skulle kunna vandra
tusen mil i snöstorm
för att få vara med dig

men det är när jag kan skriva
desperata sms som ändå bara hamnar i utkorgen
när jag skriver hur mycket jag älskar och saknar dig
det är då jag inser hur lågt jag sjunkit

jag vet att jag är kort och har inte så långt till marken,
men ändå föll jag så hårt


:/

Jag sitter och läser igenom riktigt gamla inlägg, och ett inlägg kändes som att jag lika väl kunde skrivit idag.

Men det jag vill säga är att jag saknar dig, och jag vet inte om det bara är jag men det känns som att jag inte betyder lika mycket för dig längre, att du inte bryr dig ifall jag finns vid din sida eller inte. Det känns som du har annat för dig som betyder mycket mer och att allt vi en gång hade är påväg att försvinna. Jag vet att det kanske bara är jag, men jag saknar dig och jag saknar att vi nästan aldrig ses och jag saknar allt som har med oss att göra. Och jag vet att vi fortfarande är lika bra vänner och att vi fortfarande ses då och då, men det känns ändå inte som förut och jag kan inte riktigt förklara varför. Men jag vill bara säga att du är min bästa vän, och jag hoppas att du förstår..

orka..

nu har jag ätit popcorn och kollat på sing a long,  hur kul som helst, haha inte direkt, men vad finns det annars att göra lixom. Ne om man skulle ta tag i sitt liv och typ sova :D haha inte. men aja, jag orkar inte med min blogg just nu. :D

tråååk dag.

Funderar på att titta på en film och sen typ sova, finns inte så mycket annat att göra direkt.. :p men får väll se vad jag hittar på haha

Tröött

Kollade nyss på en film , men den var inte så bra haha. nu väntar jag på att klockan ska gå.. Jag är jätte trött så funderar på att typ sova lite till haha.. Aja orkar iallafall inte skriva mer.


Ny klippt

Klippte ju mig idag, och så här ser mitt hår ut nu typ, synd att jag inte hittar min batteriladdare så jag inte kan ladda batterierna till kameran och ist får ta kort med mobilen :p Men det är iallafall kortare och ser inte riktigt lika slitet ut nu. :P



Denna bilden tog jag igår, men det syns ju inte så bra hur mitt hår såg ut innan men ahh det var hur slitet som helst iallafall:/ och längre, fast det ser inte så mkt längre ut på denna bilden men det var det iallafall:p
Äsch skit samma, jag har tråkigt och därför lägger jag in dessa bilder, även om man inte ser skillnaden. Tidsfördriv typ :D




Haha tjatig :D

Haha satt och kollade på lite bilder på Noel & alfons och hittade denna filmen här nedanför, filmade den när jag & Jessi var barnvakt åt dom, men snacka om att vara tjatig eller. HAHAH säger samma sak typ 20 gånger :P "Kan du vinka?" "Vinka Noel" "jaa vinka" hahahaha så dryyyg:D
 

Kulkul

Jag har verkligen jätte tråkigt och ingenting att göra och det kommer jag förmodligen inte ha imorgon heller. Men hur som helst så ska jag nog vara barnvakt några timmar på lördag, för morfar & Gisela skulle på något kalas så då ska jag passa Noel och Alfons :) Får se om jag sover över hos morfar sen eller om jag åker hem på kvällen. Men vad ska jag göra hemma lixom? kan jag lika gärna mysa med gullungarna Alfons & Noel extra mycket :) hih. Men vi får se som sagt, får väll bestämma mig imorgon. Nu ska jag nog kolla på en film iallafall eller sova. Men vi hörs!


:'(

MEN ÅÅÅÅÅÅH. nu försvann tydligen profilbilden också:! CPPCPCPCPCPPCPC . jag pallar fan inte försöka mer, det blir ju inte som jag vill iaf..


hjälp mig då:(

Åååh vad sur jag blir ! rubrikerna till inläggen & profilbilden är alldeles för högt upp & där man kommenterar och det under inlägget är alldeles för litet ;/ men jag fattar inte hur man gör för att ändra på det. ÅÅÅH :( någon som kan hjälpa mig ? :D

tråkigt.

jag har sjukt tråkigt och sitter därför och ändrar mig blogg lite. haha . Sjukt fin den blev nu, Inte. men orka bry sig egentligen :D haha. Om någon annan också har sjukt tråkigt så kan ni ju få göra en fin design åt mig ;P ahah.

klippt mig

Nu har jag varit och klippt mig och det blev väll ganska fint :) Sen fick jag övningsköra hem och det gick väll ganska bra.Förutom att jag la i 1:an typ 3 gånger när jag skulle lägga i 3:an haha men jag skyller på att växlarna i mammas bil va cp:D haha

;/

ååååååååååååååh.. jag hatar detta..

Klippa mig ?;/

Nu ska jag nog ta och kolla på film eller något. Funderar på om man kanske ska klippa sig imorgon, tänkte ju göra det idag först men sen ångrade jag mig. Hah men får se hur det blir med det, eftersom jag hemskt gärna vill ha långt hår men samtidigt inte så slitet. blööh. Aja film var det ja.

Nya kläder.

Lägger väll upp lite bilderna på kläderna jag köpte igår, dock inte världens bästa bilder men jag hann typ ta 3 bilder innan batteriet tog slut :p


Här iaf ett rosa linne från bikbok, en t-shirt från H&M och ett linne ifrån veromoda.




Den här bilden är helt onödig för man ser verkligen inte alls hur koftan ser ut, men det är iallafall en mörkbrun kofta ifrån Aima.

En annan kofta jag köpte på Indiska.




Mina nya jeans, och väldigt lätt att ta kort på ett par jeans man har på sig själv då haha ne :D så denna bilden får duga. Dessa är iallafall från bikbok. :)

Städat.

Idag fick jag något ryck eller något och städade mitt rum och när jag hade städat klart det så fick jag ännu mer ryck och städade lite i köket ;/ det är nog något fel på mig, jag hatar att städa ;/ hah men aja. Ne om man skulle ta och hitta på ngt annat också, när man ändå håller på haha. :D tror jag ska dra till tempo lite snabbt och köpa ngt.

Förresten så ääälskar jag mina nya jeans och lite min kofta också som jag har på mig idag :D hihi 

Shoppat.

Igår lekte jag med Jessica vi spelade massa spel och sen sov jag hos henne, idag åkte vi till Kalmar för jag skulle köpa lite kläder. Köpte ett par jeans, två koftor, 2 linnen och en T-shirt och lite underkläder och mascara och så ;D

När jag kom hem var Alfons här, så det är ett jäkla liv här hemma just nu :P men men. Ska väll strax ta och kolla på en film sen sova eller ngt. haha jag orkar iallfall inte skriva mer just nu. :P

-

Hur kunde det bli så här fel?
Det skulle ju alltid vara du och jag..
Vi skulle ju visa varandra världen och inget fick nånsin komma mellan oss.
Men nånting kommer alltid i mellan och någon slutar alltid älska först.
Men varför kan det aldrig vara jag?
Och nu träffar du mig för att lindra ditt dåliga samvete
och för att hjälpa mig att ta mig igenom min situation.
Men jag vill inte ta mig igenom någonting..

Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör,
och varje gång som du ler,
hugger det till i mitt bröst..
för jag vet att jag aldrig, aldrig, aldrig mer
kommer få ligga bredvid och kalla dig för min.

Och nu när jag inte har dig, så tycker jag att jag ser dig överallt,
och när blev den här stan så liten?
Och mina vänner försöker trösta..
och drar med mig på fester och presenterar mig alltid extra artigt
men jag skiter i vilket och går alltid hem först,
och jag sover mycket mer än jag borde.
Och jag vet att det går över och kommer kännas mycket bättre men
varför är man alltid en jävla nybörjare på sånt här?


..

Jag har ingenting att skriva längre. och jag vill inte skriva heller för den delen. fuck allt just nu. jag återkommer när jag är på humör igen.

Kul

Nu har jag övningskört och så. Det gick väll ganska bra. Men det började spöregna sen och då orkade jag inte köra mer. Idag har jag inte en aning om vad som händer men förmodligen inte så mycket. Jag hade världens hemskaste dröm inatt,eller haha ah kanske inte men den var inte rolig. Nu orkar jag iallafall inte skriva mer.. Ha det fint.

Jag orkar inte.

jag hatar denna dagen! jag hatar allt just nu. Jag vill bara försvinna en stund. Jag stod och borstade tänderna förut idag och bröt ihop totalt, det är sjukt. Vem fan börjar storlipa när man borstar tänderna? Jag vet inte vad jag ska göra för att slippa tänka på dig just nu. Just nu känns det som att jag skulle kunna göra vad som helst för att du skulle säga att du ångrat dig. Men jag vet att det inte funkar så och jag vet att du bestämt dig. Men jag vill bara slippa känna såhär. Jag känner mig som världens töntigaste just nu för att jag mår såhär dåligt pga dig när jag vet att du aldrig skulle må såhär dåligt om det var jag som lämnade dig.Det är sjukt att man kan känna såhär. Jag vet seriöst inte om jag orkar just nu, det känns som att allt bara går åt helvete och jag vill inte vara med längre :'(

:(

Allt känns bara helt sjukt. Jag har bara väntat på att det ska hända för jag visste att det inte skulle hålla föralltid. Men jag trodde att jag betydde lite mer än så, jag vet inte ens om jag insett det än och jag vet inte om jag vill inse det. Jag kommer att gå vidare det kommer jag, men inte än. Jag vill så gärna kunna skita i att precis så som du verkar göra. Jag vill att allt ska vara som innan, men ändå så är frågan om jag verkligen vill det? Jag får nöja med att vara din vän, om vi ens är det. Allt hade känts lite bättre om du iallafall hade verkat ledsen, om du iallafall brytt dig lite. Det plågar mig att du aldirg mer komma sova tillsammans med mig, att inget någonsin kommer vara som innan. Det blir inte bättre av att jag gräver ner mig, men jag vet inte om jag orkar bry mig så mycket om det. Jag tror aldrig jag har tyckt om någon så mycket som jag tycker om dig. Jag vill så gärna att du ska säga att du ångrar dig, men samtidigt så vet jag att det kommer bli precis som innan och du kommer lämna mig igen, men jag klarar inte detta just nu. Jag hatar detta och jag vill inte tänka på det men det är det enda som jag kan tänka på nu. Jag hatar att jag älskar dig så jävla mycket. FUCK ALLT :'(

VI VANN :D AHAHHA :D

Vi var med i en tävling på rix fm. roligaste bilden vann! jag och jessi hade tydligen roligast bild så vi vann en mobil:D haha men vi vet inte hur vi ska göra eftersom vi vann den tillsammans :D ahahha jag tappade skon när hon tog kortet på oss hahaha :D as glada va vi iaf :D hahaha. :D den nyaste sony ericssonen vann vi :D


eeh..

I söndags åkte jag med Mamma och dom till husvagnen och det var väll trevligt, i tisdags kom Jessica ut och mamma och dom åkte hem. Så vi har varit där själva. Det började med att vi skulle gå till en affär som vi trodde låg nära men när vi gått i  typ en timme så tänkte vi lifta och efter typ 10 bilar så stannar 1 och dom var inte svenska. Både jag och jessi trodde dom sa att dom körde oss om vi betalade bensinen men så var det tydligen inte, så dom skjutsade oss och sen när vi handlat så kom dom och frågade om vi ville ha skjuts hem och det ville vi. Sen idag skulle vi till kalmar så gick vi och då stannade några tyskar eller vad dom nu va och frågade om vi skulle till kalmar och så skjutsade dom oss, sen dumpade min pojkvän mig för att ahh han hade tydligen ingen andledning och jag lipade sönder. Sen ahh. nu palla jag inte skriva mer. Nu ska jag sova. hejdå.. jag skriver imon. nu ska jag lipa eller något.


Pengar & åska.

Nu är jag hemma. Har varit och träffat Jessi en stund och vi var och hämtade våra pengar på tempo så nu är man lite rikare haha. Sen gick vi hem till henne och kollade lite busstider och sådant. Nu ska jag stänga av datorn för nu börjar det åska. Usch. Ska nog packa ihop lite grejer också för jag tror jag ska åka med mamma och dom till husvagnen men har inte riktigt bestämmt mig ännu. Sen på tisdag ska väll jag & Jessi dit och vara där till torsdag sen blir det rix fm på torsdagen. Men det var väll det. Nu ska jag gå för jag är livrädd att blixten ska slå ner haha :D ha det fint.

;/

Inlägget jag skrev innan försvann ungefär direkt efter att jag hade publicerat det. Kanske lika bra det. Jag orkar inte tänka och jag orkar än mindre höra några kommentarer om det just nu. Kanske publiceras någon gång igen,  men nu får det vara. Låt det bli hur fan det vill, men jag vet inte om jag orkar bry mig längre.

Hej.

Idag var jag i Kalmar med Jessica och hennes mamma och pappa. Vi åt på zorbas, jätte gott :) Sen när vi kom hem så gick jag och Jessi och badade och det var jätte kallt i vattnet, sen satt vi och spelade lite kort och pratade och sånt. Nu ska jag nog sova eller ngt, känner mig inte på så bra humör just nu. Men det kanske ändras, vi får väll se. Men vi hörs. :)

Om det ändå inte vore så svårt.

Jag önskar att allt var LITE lättare ibland, bara lite. Jag hatar den här känslan men samtidigt finns det inget jag kan göra åt det. Ibland känns det som om jag bara vill bort, bort från allt men samtidigt så vill jag så gärna stanna. Det finns trots allt alltid något som får en att vilja vara kvar. Jag önskar att jag vore någon annan ibland så jag slapp känna såhär. Imorgon tror jag mamma och dom åker till husvagnen och jag tror att jag ska följa med och vara där ett tag och kanske slippa tänka så mycket..

Nu ska jag ringa Jessica och träffa henne och prata. Och förhoppningsvis bli på bättre humör. Utan henne vet jag inte vad jag hade gjort. Ne det är bäst jag slutar skriva nu och ringer henne innan jag lipar sönder här..

Men vi hörs.

????????????????

men åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhh..........

Någon som vet?:)

Nu sitter jag här. Min lillasyster kom in idag och väckte mig och sa att jag hade fått ett paket som hon sååå gärna ville öppna så det fick hon. Jag hade fått det där halsbandet som jag trodde var gratis med tydligen inte var det, men jag hade fel för det var gratis. Dom hade ju dragit bort den kostnaden som antagligen är på de andra paketen som man beställer hah:) Fattade ju inte jag.

Nu ska jag duscha lite och sen vid 2 ska jag till Nybro och träffa Cenny. Men vi hörs senare eller imorgon :) Förmodligen senare :P

Förresten, jag har frågat det en gång tidigare i bloggen i mitt första inlägg eller något men då var det inte så många som hade hittat hit som det är nu, så jag frågar igen och hoppas att någon kan svara :)

Jag funderar på att köpa en trippeltång men jag vet inte vilket märke jag ska ha eller någonting. Jag vill inte ha någon jätte dyr, men en lagom dyr som fungerar. Någon som vet någon bra? :)


Sovdags

Nu är jag hemma efter att varit och badat och sånt haah. Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och sova lite skulle jag tro :)  Är riktigt trött eftersom jag gick och la mig runt halv 3 i natt och gick upp vid halv 11 och jag som brukar sova till runt 1. Hah så nu ska jag iallafall sova och det ska bli hur skönt som helst :) Vi hörs imorgon, godnatt :)