Klänning.

Nu är jag hemma igen, eller har varit ett tag. vet inte riktigt hur det gick idag, men jag tror inte att jag får jobbet för det var många som hade sökt och som hade erfarenhet ;/ haha, men men så är det. Nu ska jag åka till Nybro, ska gå in och ta lite kort till körkortet och sen ska jag jobba.
Jag har hittat en häftig klänning som jag lätt ska göra om jag hittar lite slipsar, så om någon har lite slipsar där hemma så kan ni ju ge dom till mig ;D eftersom jag är så himla duktig på att sy och sånt så kan man ju prova ^^ haah :)


usch.

Jobbade igår, sen åkte jag hem till Cenny :) Idag hade vi uppsats så jag slutade redan vid 10 typ. Det gick inte så jäkla bra på den där uppsatsen kände jag, det handlade om ekonomi och finanskrisen ;/ ösch. Nu ska jag snart köra för jag ska på typ en arbetsintervju, får se hur det går :/ läskigt haha. Måste tanka också, så måste köra lite tidigare. Sen jobbar jag ikväll igen, börjar vid 6. Får se hur länge jag ska jobba idag, igår jobbade jag bara till 9 men kanske stannar lite längre idag, får se om jag orkar haha.Men men, måste till stan också och ta kort till körkortet :/ jobbigt haha :)
Men ne nu ska jag nog dra :)

;/

Nu ska jag snart åka och jobba.
Och nu har jag tydligen gjort fel, igen. Precis som vanligt för jag gör ju aldrig något rätt. förlåt för att jag finns överhuvudtaget för helvete.

Helgen.

I helgen har jag typ.. lekt med Cenny ;P i Lördags var vi ute och åt för hans mormor & morfar hade bröllopsdag eller något sådant, och sen tvingade han mig att köra hem på kvällen när det var massa dimma & mörkt så jag inte såg ett skit :(  haahah men det var ganska skönt för då slapp vi gå upp jätte tidigt på söndagen. igår åkte vi till Morfar för han fyllde år och sen åkte vi hem till Cenny igen:) nu sitter jag här.
Nu ska jag iallafall se om gossip girl finns att ladda ner eller något, för missade ju det igår _D
Men aja :)

Jag och köra bil. haha

Igår bestämde jag mig för att jag aldrig skulle köra bil mer. Jag skulle köra till Nybro för att jobba och var tvungen att backa ut, jag körde bussen och körde in i något. Då sa jag till mamma och sen satte jag mig bakom ratten igen och ah jag kan bara säga att jag gav upp så då kom mamma och backade åt mig, haahahah. :D sen skulle jag parkera vid tempo lite snett blev det men ingen större fara. Sen kör jag & jessi till Nybro och så skulle jag tanka jag fick köra typ 3 varv innan jag stod på rätt ställe och kunde tanka och plus att jag körde in på något jävla ställe för att vända och sen kom en bil och jag la i fel växel eller rättare sagt så fick jag inte i någon växel och tanten som väntade på att få köra måste trott att jag inte hade något körkort, ahahah . Sen första gången jag körde från bensinstationen så stod det några blattar och skrattade åt mig :( ahhaha och jag kan ju säga att det inte gick lättare att köra när man satt och asgarvade. Jessi fick ringa Catharina och säga att jag skulle bli sen för "bilen krånglade lite" hahah:D Sen skulle jag köra till Cenny på kvällen, läskigt att köra i mörker haha , jag sa iallafall till Cenny att jag fan inte tänkte backa igen så hahaha cenny fick backa åt mig idag när jag skulle till nybro _D men lyckades fan backa in på en parkering idag när jag skulle jobba, inte dåligt. :D men vafan, typ första dagen man kör själv vad räknar ni med lixom ;) Karin asgarvade åt mig igår när jag skulle jobba när jag berättade allt jag gjort, men sen berättade hon även hur det hade gått för henne första gången hon körde efter att hon fått körkort & Irene med , så då behövde jag fan inte skämmas längre :P haha :) Nee men usch, det är fan inte lätt att köra bil _D sveriges värsta bilförare nästa ? ;)

Godmorgon!

Idag är jag vaken tidigt. Idag när jag vaknade fick jag för mig att jag försovit mig och missat min uppkörning. hahahaha :D Ne nu ska jag nog ta och äta frukost och lite. Idag ska jag jobba, skulle egentligen börja vid 3 men kunde tydligen börja vid  4 istället. ska jobba till 9 blööh men men. :P

Guess this means you're sorry
 You're standing at my door
Guess this means you take back
All you said before
Like how much you wanted
Anyone but me
Said you'd never come back
But here you are again

Cause we belong together now,
Forever united here somehow,
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for trying to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

Körkort ! :D:D

Idag var jag as nervös, fast inte så nervös som jag trodde jag skulle vara. Men när jag satte mig i bilen och Mats visat allt en gång till så var jag lite lugnare, sen körde vi en runda och sen parkerade och väntade. Sen fick jag köra, kände hela tiden "fan nu gjorde jag fel" haha, sen kom vi tbx och då sa han , bo som han hette ;) "Din körning är godkänd!" då blev  jag as glad :D:D sen hoppade jag ur bilen och såg att jag parkerat jävligt dåligt men haha vafan, och sen kom Mats och grattade mig, och då sa jag att jag hade parkerat utanför rutan, han ba "men det är en skit sak, nu har du ju körkortet!" :D fick en semla av Catharina och sen körde jag och tankade och hämtade Jessi och sen körde jag hem. Mammas bil var ju hos Emelie så då fick jag ju köra lite, helt själv :D Nu ska jag äta lite gott och sen leka med Jessi tror jag.
Och ja Helena du hade rätt, jag klarade det :D så jävla gutt är det för jag var nästan säker på att jag skulle göra något fel. Särskilt när jag fick baka runt ett gathörn och han sa jag skulle backa 15 meter efter också, när jag backat typ 3 så sa han "aja det blir bra.." då tänkte jag "jaha jag fick inte ens backa klart för jag var så kass" hahah :D men aja, nu har jag tjatat om mitt körkort hela dagen, mamma var trött på mig nu ;) haha.

Jobbigt.

Idag hade jag körlektion. Jag kollade lite på Mats bil. jag kommer typ inte ihåg något alls. Vart satt pakeringsljuset? när skulle man ha tändingen på ? jaa du. haha. Han gav mig ett gott råd och det var tydligen att den dagen jag ska köra upp, så ska jag ha uppmärksamhet på allt runt omkring ahah :D backade lite men kollade bara i en backspegel och det gillade inte Mats riktigt för tänk om det kommer någon bakom, men vem fan går bakom en bil som backar då om man inte vill bli påkörd? ;) haha nee skämtar.(så ingen tror jag att jag är dum i huvudet på riktigt alltså) men ah får väll försöka tänka på det dårå, ;D Sen tyckte han att jag skulle tänka som han i sällskapsresan "jag kan flyga, jag är inte rädd" fast "jag kan köra bil, jag är inte rädd" haha jo lätt :)
Sen tror jag att en viss liten Helena har fått för sig något haahahh. Men jag säger som jag sa till Cenny när han såg vad Helena hade skrivit, varför inte på en torsdag? ;) eller varför inte nästa vecka? men framför allt, varför inte på en torsdag ? hm konstigt. Haha. Kollade nyss på ballar av stål, kulkul. Nu ska nog min lillasyster sitta här för hon hann ju tydligen aldirg sitta här förut för hon hade ju varit hos en kompis och man bara måååååååååste sitta vid datorn varje dag, jäkla skit unge. haha. Inte för att jag bryr mig ifall hon sitter vid datorn, bara hon inte sitter vid denna för vad ska jag göra då? blöööööh. aja får väll offra mig och läsa min vecko revyn som jag fick hem förra veckan eller något, gratis ;) hejdå.

haha:)

Igår åkte jag hem till Cenny och myste efter att jag slutat skolan och nu sitter jag hemma och glor. Slutade vid 11 idag, så nu ska jag nog ta och kolla på andra avenyn och sen 183 dagar som jag inte fick titta på för Cenny, :( haha. Idag när jag var i skolan och jag & Emma satt och läste kände jag något konstigt på mitt ben. När jag kände på armen så var min toffs borta, den satt alltså på benet? jag fattar inte hur jag lyckas. Jag frågade Cenny om han hade satt den där i natt men det hade han inte ahaha, vem fan vaknar mitt i natten och tar en toffs från armen & sätter på benet? jag märkte det inte ens idag på morgonen när jag klädde på mig. Konstigt. ahahh Men nee andra avenyn var det, sen ska jag övningsköra till Nybro & sen har jag körlektion. Puss på det och hejdå.

Godmorgon..

Nu sitter jag här och glor. Det har snöat inatt, så jäkla tråkigt måste jag säga. Jag hatar snö och jag vill ha vår nu och inte någon jävla snö! Jag har ont i min tå, för min nagel har gått av :( aaaaaaaaaj. Ne nu ska jag fixa lite saker och sen gå till bussen.

Det finns inget föralltid.

Kollade nyss på gossip girl. Jag lipade lite, som vanligt. Jag fattar inte varför jag börjat lipa jämt när jag ser något. :S allt har blivit så himla sorligt eller något.
Jag läste nyss en sak som gjorde att det nästan kom en tår eller två och det var mest för att jag insåg att vissa verkligen bryr sig även fast jag inte trodde det. Men också lite för att det fick mig att inse att vissa bryr sig mer än vad den person jag skulle vilja brydde sig gör.  Jag vet att jag inte ska skriva detta och jag vet att vi har diskuterat detta men jag måste skriva av mig lite. Det är när jag pratar med andra om det hänt något som jag inser hur lite vi har kvar, det är när jag hellre är tyst än att säga något alls som jag inser vart vi är påväg. och jag låter väll som att jag är avundsjuk eller något för att du har bättre saker för dig än att bry dig om mig. Men så är det inte alls, jag tycker bara att det är lite synd. Men jag vet inte ens om jag orkar bry mig längre. Det finns verkligen inget föralltid och det som man säger att  vännerna alltid kommer att stanna kvar är skit snack, dom kanske stannar kvar men vad har det för betydelse när man inte bryr sig om varandra? Det finns inget föralltid och det är bara att acceptera. Jag orkar inte bry mig längre och jag orkar inte lägga energi på något när jag ändå aldrig får något tillbaka. Och jag antar att du inte alls tycker som jag , och jag antar att vi inte alls ser saken på samma sätt men så är det och vill du något så får du väll lägga ner lite energi och kanske ringa ett samtal eller ta dig tid att umgås med mig en dag eller så låter du bli, du får välja helt själv.
hejdå.

jahaja.

Satt hemma och glodde på Robinson igår, roligt. haha. Sen åkte jag & Sara till Kalmar och hämtade pappa & Anette. Sen soov jag. Så rolig var min kväll.
Nu ska jag nog sova eller något, har skit tråkigt och det är segt att sitta här.

Min kväll.

Kvällen kommer  sluta med att jag sitter hemma och glo på tv, äter chips & dricker läsk.
Som tur är så är jag inte helt ensam, om 1 timme eller något kommer Sara & Danne.
Jag slipper sitta helt själv och vara livrädd för det är jag fan, gillar inte att vara ensam hemma haha.
Pappa & Anette skulle till Kalmar så ah.
Nästa helg hoppas jag det händer något roligt iallafall, för då har jag iallafall pengar och jag tänker minsann inte sitta hemma hela nästa helg också.
jag är sjukt trött eller något jag vet inte, jag ser helt konstigt och är helt ah jag vet inte men jag är inte som jag brukar vara iallafall :/ kanske ska sova en stund.
Men aja :) hoppas alla andra har en rolig kväll iallafall.

;/

Idag är en tråkig dag och jag vet inte vad jag ska göra.
Nu orkar jag iallafall inte sitta här mer och glor.
Om någon ska göra något roligt idag så kan ni ju höra av er till mig..
tråååååkigt..hejdå..

..

Igår hade jag apu och sen tog jag bussen hem en sväng och sen åkte jag tillbaka till Nybro och hem till Cenny. Idag fick jag gå upp tidigt, Catharina undrade om jag inte kunde jobba lite innan jag började apu:n så.. ah men men, sen var det ju iallafall apu och nu har jag glott på tv. Nästa vecka har vi studiedagar torsdag & fredag, men då ska jag jobba. På måndag & tisdag med. Jobbigt, menmen. Jag är jätte trött och funderar på att sova nu. Så hejdå

:S

Nu är jag typ klar med rapporten. SKÖÖÖÖNT. :p
Jag hoppas bara på att jag får G iallafall, men det måste jag ju få tycker jag.
Hur som helst, ska nog ta och sova lite nu för jag ska ju ha apu imorgon, och man kanske skulle vara pigg för en gångs skull? haha. jag har verkligen inget att säga så jag vet inte varför jag ens skriver ? ahah

YEES! ;D

Idag gick det as bra ! jag kunde ingenting men  det är skit samma för gissa vad? Jag fick godkänt ! Alltså att sitta där och avsluta skiten var ju as läskigt, ska det stå godkänt eller inte? jag vågade knappt titta men såg något grönt och läste fort som fan, Godkänd! jag blev överlycklig och Tanten frågade om det gick bra och det gjorde det. Men en del kvar nu. Jag kommer vara nervös så in i helvete och typ skaka satan och börja lipa. Jag lipade ju nästan idag för att jag var så nervös hahah. och nervösare blev man när det satt 4 personer till i rummet och en och en reser sig och säger GODKÄND! och jag tänker shit, jag blir den enda som inte blir godkänd så ah. haah ett helt inlägg om det men vafan, jag är as glad för jag slipper göra om det , trodde aldrig jag skulle klara det! :D:D:D:D
Nu ska jag skriva klart min rapport, mindre roligt men ett måste.

jävla skit.

Rapporten kan gå och dö för annars gör jag det.
Jävla skit helvetes äckel rapport, orka med den? neej.
Ska skicka in den ikväll, jag får skicka in det lilla jag gjort.
Som tur är så ska den inte vara klar idag ska bara skicka in den så Elisabet kan läsa och säga vad mer jag måste ha med. haha diskusionen kanske ? inte ens börjat med. jag döör snart. Tur att jag har choklad så jag har något att göra under tiden. ahahah kan lova att jag trycker i mig mer choklad än vad jag trycker på tangenterna när jag har word uppe. :P tänk om det gick lika lätt att skriva på rapporten som jag skriver här nu. Då hade jag varit klar om 10 min ;) synd att jag inte kunde klistra in detta bara utan att jag måste skriva något vettigt hahaha. Nee skärpning, måste blir klar. Rapport helvete jag hatar rapporter från och med nu. Eller inte Susannes rapporter för då är det bara att skriva lite, vad som helst bara det står något. Undra om hon ens läser dom? hahaha , hur som helst behöver Susannes rapporter bara vara typ 1 sida med men Elisabet säger minst sjuhundraelvamiljoner sidor. Inte riktigt men sju iallafall och det var fan inte långt ifrån för det känns som att jag har skrivit tillräckligt många sidor redan men har skrivit knappt 3.. IG IG IG . orkar man bry sig ? jaa tydligen så hejdå.

:/

Jag bestämmer mig för en sak men gör en annan.
Jag är nog nästan besviken på mig själv nu mest för att jag låter dig göra precis hur fan du vill.
Dumt.

:)

Imorgon ska rapporten vara klar, jag kan ju då tala om att min rapport inte är klar & jag ska sova nu så klar lär den inte heller bli idag. Kollat på gossip girl & sanningens ögonblick nu, mycket bra ;D gossip girl är ju bäst:D Imorgon är det skola och sen ska jag nog tillbringa resten av dagen på körskolan, roligt men vad gör man inte.
Ne godnatt:)

gå & dö.

rapporten kan gå och dö. Jag orkar verkligen inte med den. Den ska vara klar tills imorgon, känns ju verkligen jätte roligt. kommer få sitta med den hela jävla dagen känns det som. nu tar jag nog en paus iallafall. BLÖÖÖÖÖÖÖÖH. om det är någon som känner att dom inte har något att göra idag, så får ni gärna skriva min rapport. ahah.

Sova.

Kollade på melodifestivalen och jag tycker verkligen inte att rätt låt vann men men :P Nu har jag suttit här & ätit chokladpudding och tänkt pluga men jag har inte pluggat ett skit. Men nu ska jag sova så jag orkar plugga som fan imorgon istället :P Men Godnatt:)

Jaha.

Idag fick jag ett brev  från vägverket, jag blev både glad, sur och lite nervös.  Sur för att dom har ändrat alla regler, men förhoppningsvis löser det sig.. Jag måste plugga satan efter imorgon och jag var inte beredd på det, jag trodde man skulle få veta innan man bokade allt men nehe och det var ju inte lång tid kvar heller.. Jaja jag är ett stegare närmare körkortet och det känns väll positivt iallafall om jag klarar det. Hur som helst. Imorgon har jag kalmarrundan , får se hur det går sen blir det lite apu och sen hem till Helena och göra mig iordning sen fest med tjejerna!  och imorgon ska det bli kul och inga jävla killar ska få förstöra vår kväll iallafall, eller hur Helena?
Nu ska jag nog packa ihop mina saker kanske och sova, måste upp tidigt imorgon för jag måste ta den tidiga bussen. Jobbigt, men vad gör man inte.. :P aja. ha det så fint.

....

Man kan säga att jag är värd något bättre och att jag utan tvekan kan få det men frågan är om jag vill ha det? nej jag är hellre ensam och jag hatar den känslan och jag vet inte om det kallas för idioti eller rädsla. Jag har ingen aning om vad vi ska kalla det och egentligen spelar det inte längre någon roll. Det spelar heller ingen roll att jag sitter här och försöker förklara känslor när du skiter fullständigt i det. Du har ingen aning om tårarna som faller innanför min dörr varje jävla kväll du har ingen aning om någonting, du fanns aldrig här för mig när jag behövde dig och varje jävla samtal som du bara avvisade varje jävla sms som du raderade det har ärrat sig fast i mitt hjärta och jag hatar det. Jag betydde aldrig något och jag vet det nu och du sårade mig, du fixade det galant du slet sönder hela mig medan du fortsatte märkfri. för varje gång du valde något annat, vad som helst framför mig, för varje jävla gång du sa att du inte kunde säga nej att du inte kunde komma till mig, alla gånger du ljugit mig rakt upp i ansiktet och snälla svälj inte stoltheten det är väll den du lever för. Du var aldrig där för mig dom gånger jag behövde dig då jag skakade med händerna och grät så mycket att luften tog slut. Du fanns aldrig där då jag behövde svaren på alla frågor jag hade. Du är inte värd mig men det hjälper inte, det spelar ingen roll hur många knivar du drar ut och in genom mitt hjärta mitt hjärta slutar inte slå för dig för det. För det vi hade, skratten, tiden, alla jävla bråk det var det jag levde för och jag älskade faktiskt att vakna upp och se dig och veta om att du var min. Men du körde med mig, du levde efter allt som var så jävla perfekt för dig, det som var bra för dig och du tänkte nog aldrig på mig under det året vi delade. Jag tänker aldrig neka till att jag älskade det vi hade mer än allt, tänker aldrig ljuga och säga att jag inte skulle kunna dö för dig DÅ för den där lögnaren var bland dom bästa på att visa fejkad lycka och ge tomma ord som betydde hela världen för mig.
och jag tackar så mycket för att du fått mig att inse hur jävla värdelös jag är i dina ögon.

Duktigt.

Idag var det skola sen skulle jag och Jessi göra klart vår bok i projektarbetet, gick ju bra haah, lite jobbigt var det allt men sen var boken HELT klar. Då läser jag igenom det jessi hade skrivit, haha.. då var det bara att göra om det ;P ist för nu stod det ny och istället för högst stod det högs .haha duktigt av Jessi, trodde hon hade läst igenom det innan men nehe :P ahah. Så jag sa åt henne att hon får göra om dom sidorna för jag  har ju apu imorgon & på fredag. men aja det löser sig nog, tur att vi inte gav boken till Elisabet iaf ;P Som vanligt när vi kommer till Elisabet så skämtar vi lite med henne.
Jessi- ah här ska du få se, vad ÅSA har hjälpt oss med!!!
Jessi- ah här är ju dom första sidorna då och dom ser ju bra ut..
Elisabet- ja det ser ju bra ut!
Jessi- ahh.. men sen har vi ju de här sidorna också då.. och det ser ju inte så bra ut kanske
(visar sidorna som Åsa råkade lägga upp och ned så det bara blev en liten bit av allt med på pappret, det var inte de sidorna vi skulle ha eftersom vi gjort nya på tjockare papper)
Elisabet- NÄMEN! ojdå
jag - ÄH! vi skämtar bara, såhär blev det.
Elisabet ser helt chockad ut samtidigt som hon skrattar satan hahah.
hahah alltid. När vi träffar Elisabet så säger vi något så hon bli helt chockad. som förra gången när vi sa att vi bytte projektarbete. ahahahah lite roligt faktiskt ;) kanske roligare i verkligheten än i bloggen. ahahah :D
Men nee nu ska jag nog sova eller något.. haha inte, men ah inte skriva mer iallafall.

jävla rapport..

Jag har börjat med rapporten och jag tror jag skjuter mig själv eller något snart. Rapporter SUUUUUGER. Jag har skrivit och skrivit och har inte ens kommit upp i 1 sida. Elisabeth säger att varje punkt ska vara på en ny sida, jag har 3 punkter på 1 sida. Jag kommer aldrig komma på så mycket att skriva. Jag dööör nog nu. Hej IG i projektarbetet. haha

;/

Idag var det skola, hade prov som jag inte alls hade övat på men jag fick nog G iallafall kändes som det iallafall, får jag inte G så blir jag sur på JP haha ;D Sen kollade jag på andra avenyn & sen åkte jag hem till pappa & skrev ut lite papper och sen övningskörde. Det gick bra och nu väntar jag på att jag ska få mat och sen sova eller något. ahah. blööh måste plugga men orka... hejdå..haha

Yes ! ;D

Idag var det skola, sen åkte jag till körskolan. Jag klarade 2 faser! mycket stolt är jag :) haha, Mats var där så han kunde hjälpa mig lite men det roliga var att de frågor jag markerade hade jag tydligen svarat rätt på så hade nog klarat det även om han inte var där, bra det iallafall har jag inte lika mycket kvar nu. Jag vill ha mitt körkort nu! men jag har iallafall inte så mycket kvar nu och det känns jäkligt bra måste jag säga;P
Jag är as hungrig men maten är inte klar. Min pappa har köpt massor med kuvert & frimärken till mig. Snällt :) Men måste nog hem till honom en sväng och skriva ut lite papper. Imorgon har jag prov. Samhällskunskap kul kul, inte. Jag har även en jobbig jäkla rapport som ska skrivas mycket tråkigt. Egentligen skajag skriva på rapporten nu & inte sitta och skriva i bloggen, men det blir alltid så när man sätter sig vid datorn och ska plugga, hatar plugg. Aja, får väll se om jag orkar ta tag i det nu eller om jag skjuter upp det lite till.

...

Igår var en ganska trevlig kväll, dock lite mycket dricka och jag kunde knappt gå i mina skor, vet inte om det berodde på drickan eller skorna, jag tippar på drickan men det hade varit skönt om det var skorna haha. Eller haha gå och gå kunde jag väll men det kändes som att skorna va jävligt stora och att klackarna typ höll på att gå av haha. Några mintu shotar mindre och allt hade varit perfekt men nu bkev det inte några mintu shotar mindre men visst jag var full men jag var nog bara bra full för min mobil låg orörd i väskan hela kvällen, det betyder att jag aldrig skickade iväg de där smsen som jag alltid lovar mig själv att aldrig skicka men likförbannat har jag skickat dom, det innebär även att jag aldrig ringde några samtal till personer som jag tror bryr sig men som bara klickar, nej. Jag gjorde inget av detta och det känns jävligt bra måste jag säga men det hade varit trevligt om man fått ett sms från en  viss person som kunde svarat på men det fick jag inte och jag antar att det inte kommer hända nu heller och denna gången tänker jag också vara tyst och inte skicka iväg några sms eller ringa. men jag kommer nog skicka ett sms framåt kvällen och inte få något svar iallafall, Men varför bryr jag mig ens? jag borde lägga ner nu och gå vidare, men jag kommer inte göra det om jag känner mig själv rätt, jag kommer fortsätta bry mig så jävla mycket hur jävla ont det än gör. Jag kommer nog radera detta inlägget också för jag kommer ångra att jag skrivit detta men det är sånt man märker. nee  usch.

Godmorgon.

Nu ska jag snart gå till bussen, sitta på stationen 1 timme och sen ha APU. blöööh, jag hade nog hellre sovit nu men men. håret igår blev hyffsat bra tycker jag, det är ganska mörkt nu men det är sånt man får ta det kommer ändå försvinna om några tvättar även om det är permanentfärg så sitter ju inte färgen kvar iallafall.. :P aja nu måste jag nog gå snart. :)

färgat & klippt.

Färgningen blev sådär, jag bad Anne köpa en färg till mig så ska färga det en gång till nu:p Anne var iallafall nyss här och klippte mig, snällt av henne :D fick bort lite av det slitna iallafall, men hade väll behövt klippa av allt hår för att det skulle försvinna helt haha:D Men det är väll sånt man får ta, har ju iallafall hår på huvudet och det är väll huvudsaken :P haha :) Men nu ska jag slänga i nästa färg och se hur det blir, fick bli en annan färg eftersom den jag skulle ha tydligen inte fanns i Nybro men det blir nog bra iallafall får man hoppas:) Aja.

Färgar håret.

Har varit och övninsgkört i Kalmar och det gick bra passade på att köpa hårfärg också, så nu sitter jag här med färg i håret och väntar på att tiden ska gå så jag kan tvätta ur färgen. Får hoppas att det blir bra så jag slipper färga det igen :p haha  Ska bli brunt iallafall, jag hade ju kollat på en hårfärg som jag ville ha och kollat upp vad den hette och allt men sen när jag stod i affären så hade jag inte en jäkla aning var det 580 eller 584? jag körde på 584 iallafall och nu ska jag kolla om det var rätt annars blir jag besviken. haha .. jag återkommer ;)

Update; DET VAR RÄTT. YES, hoppas bara att den blir lika snygg på mig som på hon jag såg den på, och att jagf inte missat någonstans. Hatar att färga håret själv det känns inte lika säkert som när någon annan färgar och kan kolla överallt och då kan man även skylla på någon annan om det blir fel  haha. Men men, ville ju inte se förjävlig ut i håret längre så fick ju slänga i färgen själv idag. Håll tummarna nu!

ååh mitt hår :(

Jag skulle aldrig färgat mitt hår. Jag har inget hår kvar nu. ahha skämtar bara, det gick inte av men det är jäkligt slitet och det blev inte ett skit bra. Imorgon blir jag brunett FÖRALLTID. haha iallafall de närmaste åren. hur mycket jag än vill vara lite ljusare så funkar det ju helt enkelt inte, håret hade kanske kunnat bli bra om jag hade kunnat slinga det igen men det kan jag inte nu eftersom det är för slitet. Imorgon ska jag färga det brunt iallafall och sen ska jag ha det så. Om ett halv år kommer jag glömt detta och färga det igen hah nee förhoppningsvis inte. ska iallafall köpa en brun färg som jag tänkt köpa länge och hoppas på att den blir bra :p det lär ju bli bättre än nu iallafall. Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska övningsköra med pappa och då ska jag väll svänga förbi coop och köpa hårfärgen sen blir det hem och färga sen ska jag nog klippa mig. det blir nog toppen :) skulle visserligen behöva raka av mig håret så slitet som det är men haha har nog hellre slitet hår. aja hejdå.,

inget hår kvar kanske.

Igår kom Cenny hit och idag ska jag och Jessan färga håret. Jag hoppas på att jag har hår kvar när jag är klar och att det blir bra om jag har hår kvar så håll tummarna för fasen ! men det är mer än ett halv år sen jag färgade det sist(A) blööh att jag vågar hah. eller inte färgade men blonderade! Så idag hoppas jag att det inte går av som förra gången! nej nu ska jag ta och dricka lite för jag är sjukt törstig och sen vänta på att Jessi kommer hem. Jag är nästan nervös haha. aja. Får väll berätta senare hur det gick. eller har jag inget hår kvar sen så tar jag nog livet av mig eller stänger in mig i mitt rum i all evighet och vägrar kontakt med någon. Så då vet ni hur det ligger till. :P

:@

Idag är det inte min dag, som om det någonsin är det? nu ska jag sitta här och sura sönder för idag är jag riktigt jävla sur och jag tror faktiskt ingenting kan få mig på bra humör just nu, känns det som iallafall. Möjligtvis min Baugette med skagenröra men nee jag är inte sugen på den längre. Jag har lust att göra vissa saker som jag inte har annars, men det hade fan varit det bästa. Hejdå .

Usch.

Idag skulle jag träffa Jessi men det blir inte så. Ska nog städa på mitt rum istället och sen ta en dusch och ahh får väll sätta igång snart för jag har typ sovit bort hela dagen redan, skönt med onödigt. haha. Funderar på om jag ska färga mitt hår, ;/ är sugen på att göra slingor men frågan är ju om jag vågar, jag vill ju inte stå utan hår sen haha. Hmm.. jobbigt ;P Men nu var det ju ett tag sen jag blonderade det sist kanske det har hunnit återhämta sig lite ;P ahah. Aja vi får se. Nu ska jag väl ta tag i mitt liv och städa. Lär ju inte hända så mycket iallafall för det är så trååkigt men aja hej så länge.