helt borta.

När jag kom hem så la jag mig och sov i typ 4 timmar. :O haha sjukt att man kan vara så jäkla trött. Så kom min mamma och sa att hon skulle till Nybro och typ 10 min senare när jag gick upp och såg att min mamma var hemma sa jag:
Jag - Skulle inte du till Nybro?
Mamma - Jo?
Jag - När ska du åka då?
Mamma - Jag har redan varit där?
Jag - Men du va ju uppe hos mig för typ 10 min sen och sa det ?
Mamma - Nee för 2 timmar sen var jag uppe.

haha snacka om att vara trött eller _D
Nu ska jag typ kolla på tv eller ngt och sen SOOOVA :D haah.

Imorgon ska jag förresten stanna i stan och sola & bada med Jessica och sen ska vi gå och handla lite saker
och sedan på torsdag så ska vi ju till ullared med alla på HP så vi ska sova hos Jessicas mormor. Och jag har sagt till Susanne att jag ska ha med mig kamera och ta kort. Kanske måste ladda batterierna då. Aja sånt som märks.

Men ni får ha det så bra så hörs vi någon dag :P

Hej.

Igår lekte jag med Jessica och vi gjorde inte så mkt, sen kom Cenny hit och lekte med mig :D Mysigt :) Idag var det skola och efter skolan åkte jag & Tina och åt Pizza och sen körde hon hem mig. Så nu sitter jag här och funderar på att sova lite. Men vi hörs senare när jag har något att skriva eller så..

Andra avenyn.

Nu är det en timme kvar tills andra avenyn börjar. Man kanske ska ta och sova tills dess:P och sen när man tittat på alla avsnitt så är det ju typ dags att sova igen.
Imorgon har jag redovisning och prov i religion. Kul.. Jag har glömt böckerna i skolan så jag har inte kunnat öva heller. synd. Men så är det. Skulle gjort om min redovisning tills imon med. Men jag orkade inte. haha
hejdå.

Igår.

Kvällen igår var väll ganska okej. Jessi och jag hade iallafall hyffsat kul. Men roligt var det när jessi sa
- Den är lite slapp ( tog tag i bandet på min klänning)
Jag - MITT BRÖST!
hahaah asså det var kul om man hörde det. Men jag fattade att jessi menade klänningen men ååh :( haha.
Vi åkte hem hyffsat tidigt varför vet jag inte riktigt , men jag var väll typ trött haah.
Orkar inte skriva så mkt..
Jag glömde ta på mig mitt skärp som jag skulle ha till klänningen också:(
här är lite bilder också..


haha jag orkar inte lägga upp fler. den sita bilden är jävligt snygg. haha aja pusshej


Puss.

Puss på att jag inte har något att göra, sitter här coh väntar på att min mamma ska prata klart i tele så hon kan knyta min klänning för det kan jag inte själv xD haha. Men men .. hon verkar ju aldrig bli klar. Sen väntar jag på att Jessica ska komma hem någon gång så jag kan få veta hur vi ska göra idag. nu loggade hon iaf in på msn :D haha

Hahh min klänning ser cp ut eftersom jag inte kan knyta så därför jag målat över :D haha.

(:

Igår var Cenny här och myyste ;D Men han åkte hem idag på morgonen. Idag ska antagligen Jessica och jag till stan och festa lite. Det var lääänge sedan. Så det ska bli roligt (: Funderar på att göra mig iordning nu, har duschat och så och håret har typ torkat nu så jag kan fixa det. Men men.
Vi hörs ! :)

Söta hallowen masker.!:D

Nu har jag ätit fläskfile och kulpotatis ;P Idag fick jag massor med pengar av min mamma haha synd bara att jag ska ha dom pengarna till körskolan , annars hade jag varit rik nu _D haha.

Idag övninsgkörde jag till Nybro där jag träffade Jessica och fikade lite och han som jobbade där frågade Jessica vart hon hade köpt sin tröja. haha lite kul var det. 
Han - Vart har du köpt tröjan? 
Jessi - (helt förvånad) ehm Danmark..:S 
Han - Okej, den va schysst.
Sen gick jag och Jessi och han sa till den andra som jobbade där "vadå får jag inte säga att hon har en schysst tröja?"
och både Jessica och jag tänkte "varför frågar vart den är köpt, har han tänkt köpa en likadan eller?" hahaha
 
Sen gick vi till lindex och provade bhar och jag gjorde bort mig som fan och fick skämmas. haha. Sen övningskörde jag hem också, Imorgon ska jag och Jessica FESTA. så idag har målat mina naglar rosa haah, tänkte dom skulle passa till klänningen jag ska ha på mig, fråga mig inte varför, brukar aldirg orka bry mig om sånt men ah iaf. Var t.om fel rosa så hahaha. Men aja, orka bry sig.

Funderar på att köpa typ loka imorgon, för min pappa sa att jag kanske kunde blanda den röda äckligt söta grejen med det så kanske det inte var lika sött längre. Får se , vi har ju provat dricka den som den är och provat ha den som typ groggvirke och då endast pyttelite men det har blivit sjukt sött iallafall. Men ah kan ju berätta på söndag om det blev godare så, om någon nu skulle vilja veta men det tvivlar jag på. så hah. Nu ska jag inte skriva mer för jag har inget roligt att skriva iallafall.

Jo förresten jag och Jessica provade massa hallowen masker idag. Söta var vi.

Tvångstankar.

Vem har inte tvångstankar egentligen? Visst det finns dom som verkligen har tvångstankar t ex att dom måste säga något varje gång dom hör ett visst ord eller att dom måste hoppa 10 gånger eller något. Men nu snackar jag inte såna  tvångstankar. haha jag satt och funderade lite på det förut och kom fram till att det var riktigt töntiga saker jag bara MÅSTE göra för annars får jag typ ont i magen. haha.

1. När jag går på stan eller iallafall har med mig min plånbok måste jag alltid kolla så att den ligger i väskan även om jag vet mycket väl att den ligger där, så måste jag ta upp den och sedan lägga ner den i väskan igen. Men när jag har gjort detta så måste jag känna på väskan igen, för den kan ju faktiskt har ramlat ur när jag tog upp den. Haha.

2. När jag tänker på något läskigt som t ex döden, så måste jag alltid nypa mig i armen för att typ veta att jag lever. Om det gör ont så vet jag att jag lever, och om jag nyper mig i armen men det inte känns så mycket så får jag ont i magen och måste nypa jätte hårt, och sen blri jag lugn igen. helt sjukt :S

3. När jag ska dricka vatten så måste jag alltid skölja ur glaset minst 1 gång helst 2 eller 3.

4. När jag är i skolan och stänger mitt skåp så måste jag alltid dra i det så jag vet att det är riktigt stängt, men ibland får jag tanken att det inte var riktigt stängt iallafall, och det har faktiskt hänt att jag gått ner till skåpet på en lektion bara för att kolla så det verkligen är riktigt stängt haha.

Haha, det finns säkert mer saker man gör. Men kommer inte på mer just nu iallafall. haha lite kul är det iallafall att man har vissa saker som man bara MÅSTE göra. haha sen finns det som sagt dom som har riktiga tvångstankar och t e x måste göra saker för att dom tror att något hemskt ska hända annars, och riktigt så allvarliga är väll inte minaxD haha.

Godmorgon skit dag.

Nu sitter jag här och glor och typ väntar på att tiden ska gå så jag slipper denna jävla fitt dagen för den kommer suga riktigt hårt känner jag. Ska nog in till stan sen och då ska jag kanske träffa Jessi och ta en fika. Får se, beror ju lite på hur länge pappa ska vara i stan. Om han inte glömmer bort mig nu :P haha.
Vill iallafall träffa Jessica, för jag måste prata med henne :(
Men men. Imorgon är det inspark och jag var skit pepp på det, men inte längre..
Men det ordnar nog sig. Jag tänker inte låta en kväll till förstöras bara för en viss person. Sådeså.
Nu ska jag iallafall göra mig iordning eller något.
Vad ska alla ni andra göra idag? (:


:(

Nu ska jag gå och lipa sönder. Hoppas ni andra har en bättre dag än vad jag har. Hejdå!!!

aha.

Nu har jag varit och övningskört lite, kanske ska köra imorgon med, men det är sånt som märks.
Nu ska jag iallafall gå ner och dricka lite och sedan kolla på en film eller något annat trååkigt. haah :)
Ha det fint så länge.


...

Jag gick och la mig klockan 8 igår och gick upp för en halv timme sen typ. Idag händer det inte ett skit och jag är fortfarande på dåligt humör och varför jag är det kan ni ju fråga en viss person som cpar sönder hela tiden.
Nu ska jag iallafall äta frukost eller något. Hejdå.

hdsjhda

JAG ÄR SUUUUUUR !

Men jag ska skriva om ngt annat först, Susanne sa till mig idag att dom ringt från ehm ahh vad det nu heter och sagt att dom behövde hjälp där, så jag gick dit och hon ville att jag skulle börja redan imorgon, men imorgon är jag ledig hahh , så jag sa nej. Men ska börja nästa fredag. Så då fick jag gå till JC och säga att jag bytt APU plats. Sen åkte jag hem, snackade lite med Tina haha (: Sen åkte jag till Målerås och träffade Alfons & Noel :D hih.

Nu ska jag gå ner och äta och förstätta sura och skriv klart min cp rapport och skicka den till susanne och skicka ett mejl om hur dt gick med apu:n och det.-

..

Idag fick jag min klänning som jag hade beställt. :) Nu har jag käkat massa bullar och nu funderar jag på att sova eller något.. Imorgon ska jag nog till Morfar och träffa Noel :D wiiiie. Men men, jag har inget att skriva.. hejdå.


<3

Jag vill bara säga att jag kommer alltid finnas här för dig, jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller göra för att du ska bli gladare, jag kan inte göra någonting bättre men jag hoppas att det räcker för dig att jag finns här för dig och att du vet att du kan prata med mig om det är något. Du ska veta att du betyder jätte mycket för mig och att se dig ledsen gör mig ledsen och jag önskar verkligen att jag kunde säga eller göra något som fick dig på bättre humör men det kan jag inte hur mycket jag än vill. Men jag kommer alltid finnas här för dig när du behöver mig, för du är världens bästaste kompis och jag bryr mig om dig Jessica. <3<3

:)

Nu har jag lekt lite med Jessica. Vi pratade i telefon om vårat projektarbete. Vi skulle göra en kokbok och har redan börjat med den, men sedan ångrade vi oss och skulle göra om alltihop och göra en kokbok med recept från olika länder. Men idag ångrade vi oss igen. Så idag kom vi på att vi ska åka till sthlm. ! hah ahh alltså inte bara åka till sthlm men typ ;D haha. I Januari ska vi nog åka. På onsdag har vi möte med Elisabet så får vi se vad hon säger. haha vi har ju ändrat oss några gånger nu. Men nu har vi iallafall gjort en tidsplan. Haha :)

Men nu ska jag nog ta och duscha så jag slipper gå upp skit tidigt imorgon som jag skulle gjort idag men försov mig haha.

SURGUBBE ! ;(

Puss på denna dagen för att den cpar sönder. haha.
Började med att jag försov mig, vaknade typ 15 min innan bussen gick så jag fick stressa satan. :/ Sen glömde jag skicka över min redovisning så var tvungen att hinna starta datorn och skicka det innan bussen gick, och gissa vad. Jag HANN :O helt sjukt . haha Sen i skolan läste jag om en rabies hund här. Och ja jag kan nog tänka mig att det är Jessicas grannes hund, dvs min klasskompis hund. Inga namn nämnda haha. Enligt honom var det inte hans hund, men hade det varit min hund som jag tagit hem från italien och som har rabies och bitit ihjäl 5 hönor så hade jag nog inte heller sagt " AH DET ÄR MIN HUND" haha. Finns ingen annan här som har tagit hem en hund från utlandet vad jag vet haha.

Sen pratade jag med Moa och tydligen fick jag inte göra min redovisning i liten grupp, så då blev jag sur och gick, sen på lektionen sa hon att jag fick det iaf :S men hann inte med det så ska göra det på måndag. Tur det ::D hahaha

Sen skulle vi åka med bussen till stationen men Jessi hade glömt sitt busskort men man brukar ju få åka iallafall. Men ne inte det inte så Jessi ba - Jag har glömt mitt busskort.
Han - Jaha, ja då blir det till att betala då. Du kan ju inte åka buss gratis !
Jessi - Men jag har inga pengar!
Han - Nehe då får du väll gå då !
Jessi - SKA JAG GÅ TILL ORREFORS ???
Han - ja eller får du väll låna pengar av någon

Så hon fick tydligen inte åka med, så då hoppade vi av och så såg jag Alle och frågade hnm om han inte hade sitt busskort och det hade han så vi fick låna det. Så hoppade vi på igen och Jessi ba, JAG HITTADE MITT BUSSKORT :D haha . SUR GUBBE !!!! ;/ han gillar vi inte.

Sen skulle jag köpa hårfäg men jag ångrade mig och sket i det.

Och nu ska vi hitta pångt bra projektarbete för det vi skulle göra och har börjat med ska vi kanske inte göra nu längre eftersom det blev cp dyrt. Men vi hörs (:

:(

45 minuter kvar tills andra avenyn börjar och jag har sjukt tråkigt och är jävligt sugen på ngt  men finns ju inget här hemma så det får väll va. Jag borde göra klart min redovisning som jag ska ha imorgon men jag orkar inte och jag måste göra den för jag har redan skippat det 2 ggr och jag får väll ta tag i det nu. Orka, jag vet knappt vad boken handlar om. Aja, får väll göra det nu då , eller iallafall försöka så har jag något att göra tills andra avenyn börja... TRÅKIGT .... men men..

hej.

Igår var jag med Cenny på bröllop och sen åkte vi hem hit och soov. Och han åkte typ nyss hem så nu sitter jag här och glor. Ikväll är det andra avenyn så det får ni inte missa ! Ska nog övningsköra lite sen och så. Men ahh vi hörs senare :D

TRÖTT

Godmorgon! Nu har jag nyss vaknat och ska strax göra mig i ordning. Idag är det APU igen, seegt men det är väll sånt man får leva med :P Jag är sjuukt trött och skulle helst av allt vilja ligga och sova nu, men det får jag inte så ahh. Men det är väll bäst att jag tar och gör mig klar så att jag inte missar bussen sen..

usch vad trött jag är. :( Men godnatt tänkte jag skriva hahah, vi hörs senare (:

Klänning!

 jag skulle sova, men började kolla på massa kläder ist och hittade en klänning som jag har tittat på förut men som var på rea nu, :D Så den ska bli min nu (: Haha jag tycker den är hur söt som helst iallafall:D Kommer ifrån Stylebystars.com
Men nu får jag väll ta och sova iallafall. Godnatt ! (:

GODNATT !

Jag är jätte trött nu så jag funderar på att ta och sova lite. Japp så får det bli. Men vi hörs (:

!;/

Du vet att jag aldrig kommer förlåta dig men ändå hör du av dig till mig efter alla dessa år och tror att allting är normalt. Jag har försökt glömma vad du gjorde genom att inte prata om det, jag har knappt berättat det för någon för jag vill inte påminnas men något sådant går inte att glömma och du ska bara veta hur mycket jag ångrar att jag inte anmälde dig, för det hade fan inte varit mer än rätt ! Jag fattar bara inte vad det är som är felet med dig, först gör du något sådant som ingen normal människa skulle göra och sedan fortsätter du höra av dig till mig. Jag vet att det har gått flera år nu men vet du vad, det känns lika jävla mycket fortfarande varje gång jag tänker på det ! Jag har sett dig ute en gång efter det och jag hoppas att jag aldrig någonsin behöver se dig mer för du är verkligen en av de personer jag hatar mest av allt. Men vet du vad som känns mest efter alla dessa år? Det är inte vad du utsatte mig för utan det är att jag inte anmälde dig, för att jag tyckte SYND om dig trots att det inte var ett jävla dugg synd om dig för det var egentligen mig det var synd om, men jag trodde att det var mitt eget fel och jag fattar inte hur jag kunde tro det och när jag sedan ångrat mig så vågade jag inte säga något för varför hade jag inte anmält dig direkt? Så därför lät jag bli även fast jag insåg att det bara var du som var dum i huvudet. Jag kommer aldrig förlåta dig.  Jag hatar dig och jag är inte säker på att du läser min blogg men om du gör det så kan du dra åt helvete och här har du andledningen till varför jag inte svarar när du hör av dig, jag kommer aldrig förlåta dig och det borde du förstå ! Jag hoppas att du en dag inser vad fan du har gjort och att du ångrar dig så in i helvete, men jag tror att du för jävla dum i huvudet för att fatta det, tyvärr. Och det skulle inte förvåna mig om jag inte är den enda som du har gjort såhär mot. Dra åt helvete ditt jävla äckel är det enda jag har att säga till dig. Och jag var bara tvungen att skriva av mig lite för jag blev så förbannad.. .

Amigo & barn.

Jag måste bara säga att har ni inte smakat den nya marabou chokladen Amigo, så måste ni göra det för den är sjuukt god :D


Nu har jag suttit här och kollat hur mina barn ska se ut. haha endel va söta och ngr riktigt fula :D haaha, men tror inte dom kommer se ut så sen. Men jag lägger ut den ungen som va sötast iaf. :D



Nu ska jag göra ngt annat, men vi hörs.

iskallt.

Det är sjukt kallt nere på golvet :S jag gick ner förut och min fot typ frös till is kändes det som, nu har jag gått upp igen men min fot är fortfarande iskall och det känns verkligen som jag har varit ute i snö barfota :S Jag ska aldrig ha sånt golv som vi har i köket när jag blir stor för det är sjukt kallt hahah :D bara ena foten som är kall också haha undra varför :S men ah ska ta på mitt ett par strumpor innan jag går ner och äter :P ahah så jag slipper frysa ihjäl _D
Och förresten är det typ höst ute, jag hatar hösten det enda som är bra är att jag fyller 18 år ! annars kan de lika gärna va...


Inspark i cafeterian !

Jag måste bara berätta en rolig sak som Jessica sa när vi åkte hem från Kalmar i måndags. Vi satt på bussen och pratade om insparken och vart jag hade varit förra året insparken var eftersom jag inte var där, sen säger Jessi

Jessi - Men HALLÅ! HAR DU INTE HÖRT ? !
Jag - Vadå? :S
Jessi - Insparken ska ju vara i cafeterian i år !
Jag - HAHAHAHAHAAH MM ELLER HUR
Jessi - MEN JA ?! HAR DU INTE LÄST? (här är hon helt jävla över seriös också :S )
Jag - hahah men nee den ska ju gärna vara på eclipse där den alltid varit !
Jessi - Men det står ju att den ska vara i cafeterian !
Jag - haha ne.. det står ju för fan typ blablabla ( vad stället nu heter), gamla eclipse!
Jessi - :S:S neee
Jag - Sen står det att man kan köpa biljetter i cafeterian för typ 50 spänn, alltså billigare.
Jessi - aha.. jag trodde det skulle vara i cafeterian, att dom typ skulle spärra av allt, jag tyckte det var lite konstigt:S
Jag - HAHHHAHAHAHAHAHAHAHAH AHH LÄTT SÅ SKA ALLA SOM INTE VILL GÅ IN STÅ UTANFÖR SKOLAN OCH SUPA ELLER ? HAHAHAHAHAHHHAAHHAHHAHHAAH
Jessi - jag var faktiskt seriös, alla i min klass sa ju det.. tror jag.
Jag - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH SÅ JÄVLA BLÅÅÅÅÅST

hahaha detta var riktigt roligt. för vi har en jätte liten cafeteria och där trodde jessi att hela våran skola skulle vara på insparken hahaahahahah.  jag skrattar nog lite fortfarande åt henne haahahahahahah :D
Så söt hon är :D hahahahahah här har ni en gammal bild också på mig och jessi.
Och hej mkt smink :D haahh



Körlektion

Idag hade jag min första körlektion då och det gick väll ganska bra. :P Sen hade vi stadsvandring och det söög. nu funderar jag på att duscha och sedan sova eller ngt. Men vi hörs (: Hejdå.

NERVÖS :(

Nu har jag kollt på två filmer och nu funderar jag på att gå och lägga mig och sova(: Imorgon har jag körlektion och jag är typ jätte nervös :( haha, det är ju första gången. men ahh jag kommer typ inte kunna köra iväg för jag kommer vara så nervös och bara skaka typ haha. :D så vi får väll se hur det går imorgon helt enkelt. :P haha jag är liksom nervös för att ha en helt vanlig körlektion tänk när jag väl ska ta mitt körkort och har uppkörning då kommer jag dö av nervositet :P Vi hörs imorgon, om jag fortfarande lever då _D haha.
Godnatt (:

Här får ni en gammal bild på mig också, hah (:


Hejdå !

Idag är jag inte på humör, så idag tycker jag att allt och alla kan dra åt helvete eller något. Nu ska jag äta och sen kolla på film och se om man blir på bättre humör. Om inte så hörs vi någon annan dag.  Ha det bra så länge (:

Bilden !

Var ju i Kalmar igår och hämtade en bild. Så tänkte visa den xD Haha, eftersom jag inte har scannern inkopplad så fick jag ta kort med kameran på kortet hahaahah :D men ahh det funkar iaf :P



Gulliga vi är va ? ;D haha

:@

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD SUR JAG BLIR !!!!!!!!! :@

maat.

Nu har jag sovit lite, väldigt skönt. Ringde den där butiken som jag aldrig minns namnet på och hon sa att jag skulle ringa imorgon igen för hon hade inte hunnit kolla upp det än. Men men. Nu är jag jätte hungrig så nu sitter jag här och väntar på mat ;D men vi hörs senare.

:(

Nu är jag hemma från skolan, eller ah det var ett tag sen. Har ringt lite olika ställen om apu men verkar ju inte finnas ngnstans att vara:( suuuur blir jag. Så nu ska jag helt enkelt lägga mig och sova lite ! ha det bra så länge.


Godnatt.

Nu har jag tänkt sova sen typ 9. Men jag fastnade visst här. Men nu ska jag nog gå och lägga mig iallafall (:
Förresten, någon som vet någon bra film som jag inte har sett hahaha (:
Men godnatt iallafall!

1 år sen ..



PUSS PÅ DENNA GULLUNGEN FÖR ATT HAN ÄR DET BÄSTA SOM FINNS OCH FÖR ATT JAG SAKNAR HONOM JÄTTE MYCKET. <3 Får nog åka till Morfar någon dag och träffa gullungen (: hihi. Sen vill jag bara säga att idag är det ett år sen han döptes och jag fick hålla honom och bli hans gudmor.

Haha , i kyrkan när Noel döptes. (:

Sen vill jag bara säga att idag är det 1 år sen jag träffade mitt gull för första gången också ;) ahhaah men det är det nog bara jag som vet :P haha eller ne för nu va jag tvungen att smsa det till hnm så han vet lixom _D men vem bry sig typ.. förutom jag :_D

Men nu ska jag nog sova iaf tror jag.

Men vi hörs imorgon.


CP ! :(

Jag måste bara nämna detta en gång till för jag blir så suuuuur.. Jag har alltid tyckt att min svenska lärare har varit helt OKEJ, men hon slår ju inte Eva som vi hade i ettan:( Men idag ändrade jag mig fan.
Det hela började med att vi skulle redovisa boken vi läst och ingen ville för ingen hade ju tydligen gjort klart det. Så gick 2 st upp och gjorde det iallafall och hon sa att minst 15 stycken måste göra det idag. Men alla vägrade typ. Då blev hon helt fuckad och gick från lektionen och kom inte tillbaka.:S

Hon är fan lärare hon borde väll kunna hantera sånt eller och inte bara sticka därifrån? moget..
Och sen är det EN person i min klass som får göra redovisningen för en liten grupp, eftersom hon tydligen är så himla rädd. Men om hon får göra det så ska fan jag också få göra det men då säger min lilla söta svenska lärare att jag inte är lika rädd som henne. Men det är väll fan skillnad på att gå upp 5 st och säga en mening än att stå själv och babbla i 5-8 minuter ! ÅÅÅÅH SUR BLIR JAG !

Och jag tänkte göra klart min redovisning idag, men jag skiter i det för jag tänker INTE göra den om jag inte får göra den i en liten grupp som en viss annan får, det ska fan vara rättvist om ingen annan får göra det så ska fan inte hon heller får göra det. Jag säger såhär, jag redovisar inför hela klassen men då ska tamejfan alla vara tvugna att göra det också.

Det var bara det jag ville säga. ahhaahh :D

Läxor :(

Jag tänkte sova, men så kom jag på hur sjukt mycket jag har att göra. Jag måste göra klart en läxa som vi fick förra veckan och som ska vara klar tills imorgon och jag måste skriva klart redovisningen om boken, som skulle varit klar idag men som jag inte hade gjort klart och som jag inte tänker göra om jag inte får som jag vill haha. ÅÅÅH FAN VA JOBBIGT. Men det är väll helt enkelt bara att fixa det.

Egentligen skulle jag och Jessi gjort våran tidsplan också, men det orkade vi inte. Och vi har möte imorgon men ahh, får se hur det går haha. Nu ska jag iallafall försöka börja med det och SEDAN sova.. jag är as trött :( Om det är någon som vill göra min läxa åt mig så säg till.. haha.

Ny bloggdesign.

Åh nu är min blogg mkt finare än vad den var förr. Eller vad tycker ni ?(: hih. Tack http://jeannydelacruz.blogg.se/ (:Nu ska jag nog gå och tvätta bort mitt smink och sedan soooova.(: men vi hörs imorgon igen.

HAHA :D

Idag var det skola, och min svenska lärare fick damp och stack från lektionen ;/ öösch. Men jag säger då det. Hon särbehandlar ju typ vissa elever. Det ska väll fan vara lika för alla eller ?;/ men nene tydligen inte. Men hon stack ju iallafall, får väll se vad hon säger imorgon. Ingen i klassen ville ju typ redovisa idag och ahh jag tänker inte göra det imorgon heller. Så de så.

Efter skolan så drog jag och Jessi iaf till Kalmar för att försöka hitta ngn apu plats. Men det var ju typ fullt överallt. CP. Så ska ringa ett ställe imorgon och ett på fredag. men men. Sen skulle vi gå och hämta en bild vi tagit men vi hittade typ inte dit va i 2 affärer och frågade sen hittade vi dit iallafall, och fick våran bild men vi fick tydligen bara 1. ;/ Snygga va vi ju iaf, haha dom måste ha redigerat bilden HAHA :D

Sen skulle jag käka en jäkla hamburgare på mc donalds, så sa killen i kassan att det dröjde lite, sen gick jag tbx och då fick jag en hambugare sen när jag satt mig och typ öppnat den så kom han och knackade mig på axlen och sa att det var fel och tog tbx den :S ahhahah sen fick jag min efter typ 40 min. hahah så dryyyyyg. Så sa han - Här, Förlåt...  haha. Sen gick vi tbx senare och köpte glass och då vågade han inte ens ta en bricka som stod vid oss typ. ofta han blev rädd för mig _D hahaha.Men men.

Sen ramlade jessi i trapppenm ahahhaahahah då stack jag ;) haha. Nu orkar jag inte skrivamer. pusshej

Godmorgon!

Idag kom min lillasyster och väckte mig :( men aja, har iallafall letat rätt på gardiner och hängt upp nu. :P så ahh..
Imorgon ska jag ha redovisning eller ngt, ska berätta om en bok. Jag har inte ens läst klart boken eftersom den suuger. Men ah. Så ska väll försöka skriva ner något som jag kan säga om boken imorgon.
Sen ska jag nog övningsköra lite med Pappa.
Sen händer det väll inte så mycket mer. Imorgon blir det nog kalmar iallafall med Jessica. Men ah.
Vad ska ni göra denna söndag då? :)
Men ha det fint så länge.

BB!

Nu har jag spelat kort med min mamma, Ola & Jannika. Nu får det nog bli att kolla på blondinbella på tv. haha Men ah det börjar typ nu , så ska inte sitta här mer. haha. Kolla på blondinbella är verkligen det roligaste jag har att göra ikväll _D haha. Hej så länge.

trååååkigt...

Idag är en dag som man lika gärna hade kunnat skippa. Så det så. Finns verkligen ingenting att göra och jag är sjukt uttråkad. Jag har redan sovit typ hela dagen så nu kan jag inte sova mer och vad ska man göra då?

denna dagen kan ju gå och dö eller ngt för den får mig att vilja göra det typ..
man kanske ska försöka sova iallafall och slippa denna tråkiga cp dagen.
Ja så godnatt & hejdå.


..

Igår lekte jag med Jessica, hon plockade iordning på mitt rum och sen fick jag en inflyttningspresent ;) haah så söööt (: Sen kom Cenny hit och så kollade vi typ på film. Idag ska jag väl inte göra någonting som vanligt :D men ha det så bra.

Puss på min mamma :D

Hahhaha. ibland är min mamma för bra :P Flyttade upp mina saker idag, och då även datorn och då var jag ju tvungen att dra ur alla sladdarna och när jag skulle fixa allt igen så vägrade internet att funka. Jag provade ALLT . Sen kom min mamma och efter 5 min hade hon fixat det :( haah. ofta min mamma är så bra ahah (:

Har lite saker kvar att flytta men får ta det imorgon eller ngt,. orkar inte nu.. :p Min mamma hade bakat bullar idag med som jag åt nyss, muuums. Men men. :) köpte hårinpackning idag, får se om det blev ngt bättre sen när håret torkat, fast kanske måste använda det några gånger innan haha (:

Men ne nu ska jag inte skriva mer för jag har inget att skriva. :) . Ha det fint.

Apu.

Sådär nu är jag hemma igen. Dagen gick ganska fort trots allt. Nader var sjuk idag så jag var där själv. Fick börja med att ta upp alla jackor som hängde nere på lagret och det var typ det jag hann med innan lunchen sen hjälpte jag Anna att ändra om lite. Och sen gjorde jag inte så mycket mer. Imorgon är det apu också och nästa vecka har jag förhoppningsvis en annan apu plats :P

Men nu ska jag nog ta och prata lite med min mamma. Men vi hörs (:

Godmorgon

Inatt drömde jag om Andra avenyn och att det var helt cp dom typ dödade varandra. Sen var jag plötsligt med och dom skulle döda mig :( Sen kom mina kusiner med massa kläder, som var mina och då blev jag arg för det var kläderna som jag igår hängde in så fint i gaderoben! :( så jag fick göra om allt. hahhaha. Ne de va en rolig dröm :D

Nu ska jag göra mig iordning för idag ska jag till jc och ha apu. riktigt tråkigt, hade gärna skippat det. Men FÖRHOPPNINGSVIS har jag en annan APU plats på måndag. Hoppas iallafall. Finns ju inte ett skit att göra på jc.. så ahh. Men ne nu ska jag göra mig iordning har knappt klätt på mig och nu ser jag hur mkt klockan är. PAAANIK! :/

Vi hörs senare.

Och förresten, jag saknar detta gullet eller så. hahaahh (: var den första bilden jag hittade, och jag är stressad . Haha, fin va ? ;) ha det fint så länge.


Älgparken.

Jorden har iallafall inte gått under än ;P Idag var vi på älgparken i kosta med klassen. haha det var trevligt ;D och jag har inte så mkt mer att skriva nu. Lägger in lite bilder från idag ;P haha.


Jordens undergång?

Sådärja nu är man vaken. Idag ska tydligen jorden gå under. För dom ska återskapa en mini big bang, men sure :) Som om dom skulle göra ngt som gjorde att hela jorden går under? Då kommer dom ju ändå inte fram till ngt för då är dom ju döda. haha. Men ne nu ska jag göra mig iordning. Ska tydligen till kosta älgpark idag med klassen :S wie, vad kul. Haha om vi hinner, vem vet jorden kanske går under innan dess.  Men vi hörs ikväll om vi fortfarande lever vilket jag tror vi gör.

APU ;/

Kunde tydligen inte vara på Aima sen iaf :/ För Elin hade inte kunnat övertala chefen :( synd. Men jag ringde till en annan butik och han sa att det inte var omöjligt att jag kunde vara där eftersom någon som skulle vatt där inte hade kommit sen. HOPPAS,HOPPAS, HOPPAS! ska dit på Måndag & prata med honom. Får se vad han säger då.. Men aja. Nu ska jag iallafall käka eller ngt.

Hemma.

Nu är jag hemma. Har ju varit på MR. Fick en äcklig spruta i armen och ah  haha . Sen ringde Susanne mig och sa att dom på Aima sökt mig :/ så gick jag dit och då sa hon att hennes chef sagt att dom intekunde ha så många på apu där :/ men hon skulle försöka fixa det så att jag fick vara där:D haha det första hon sa när jag kom in var - ÅÅÅH va bra att du kom, jag har drömt om dig i natt! hahah:D Så hon skulle ringa mig senare idag. Sen var jag och köpte ett par nya skor. 700 kostade dom:/ men det var typ dom enda jag hittade som jag kunde tänka mig att ha. haha så det fick bli dom. Provade ett par andra också men när jag kollade priset och dom kostade 1600 kr så fick det va :P Men men Nu ska jag nog flytta mina saker till det andra rummet jag ska ha..

Här är allafall skorna. Men dom är finare i verkligheten :P hha :D


Apu.

Nu har jag fixat APU plats i Kalmar. Skulle börja nästa vecka så denna veckan får det bli Jc för sista gången :) Ska se om Nader hittat ngn annan Apu plats annars får han väll vara där själv ;D ahah. Ska iallafall vara på Aima, josefine var ju tydligen inte kvar där var någon Elin tror jag hon hette men hon verkade jätte trevlig och kallade mig Caroline och då sa jag - ahh.. fast jag heter Madeleine:p haha:D Men iallafall. Skulle väll dit imorgon och typ säga hej så hon fick se vem jag var och så. Har ju redan varit där på Apu , var ju där när jag gick i 1:an så.. :p men aja, Jessica hittade ingen Apu plats för ngn jävla Emelie hade tydligen redan ringt Aima :( blöööh. Men hon lär ju hitta något i Kalmar så hon och jag kan ses på tors & fre. hihi :) fast hon ska ju ba va ute i 3 veckor och först vid jul :p ahha :) Men ne nu ska jag dra. Ha det fint.

Godmorgon

Egentligen har jaginte tid att skriva. Måste till bussen nu. Drömde att jag missade den och det lär jag väll göra med om jag skriver mer nu. hahha så hejdå :p

!!!

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALLT ! JAG TRODDE ATT ALLT SKULLE BLI BÄTTRE OCH ATT DET INTE SKULLE VARA SÅHÄR, MEN JAG HADE FEL OCH JAG ORKAR INTE BRY MIG LÄNGRE OCH JAG VET ATT JAG SAGT DET 1000 GÅNGER FÖRUT MEN NU MENAR JAG DET VERKLIGEN OCH JAG HAR INGET ATT SÄGA FÖRUTOM DRA ÅT HELVETE OCH LÅT MIG VARA. HEJDÅ!!!!!!!

:/

Var ute och övningskörde lite förut och det gick väll ganska bra. Nu ska jag nog se om jag hittar ngn film som verkar bra som jag kan titta på ikväll. Sen ska jag nog sova, finns ju inte så mycket annat att göra. Men ha de fint så länge.


aa

kul man kan ha dåååå.. nee men nu ska jag försöka komma på ngt att göra:D hejdå haha

..

En saknad, en sorg, en jävla massa minnen
Det finns något inom mig som aldrig någonsin försvinner
En obeskrivlig känsla, både kärlek och hat
Jag gjorde allting, men jag fick ingenting tillbaks
Nu känns det som om livet börjar gå i samma spår
Saknar livet som vi hade men jag börjar tätt förstå
Det kommer aldrig tillbaks, man måste glömma det som var
Du har förändrat dig så mycket, du är inte den du var
Du är lycklig utan mig, jag ser du skrattar och du ler
Men vad fan ska jag göra, jag bara fejkar mer och mer
Jag säger att jag glömt de, jo att allt är helt okej
Men fuck it, hur ska jag nånsin glömma dig
Det var du och jag för alltid, det var så det skulle va
Det var bara med dig som jag kunde må bra
Men nu är det försent, jag har förlorat allt det bra
Det enda jag har kvar är tomma ord som du sa

Det var mycket som gick fel och jag ångrar allt jag sagt
Men att svika mig så där var väl ändå lite elakt
Jag saknar dig så mycket. har du glömt allting du sa
Skulle alltid vara vi, alltid bara du och jag
Men mina drömmar har krossats för länge, länge sen
Jag hoppas bara att jag kan bli lycklig sen igen
Att det finns någon därute som känner som jag
Som har blivit lämnat och besviken, som kan få mig att må bra
Man ska aldrig sluta hoppas, det har jag gjort
Du är inte värd mig längre, du har spelat dina kort
Du har haft dina chanser, varför gjorde du så där?
Det enda du har gjort är att slita mig isär
Jag vill berätta att jag älskar dig  nu och för alltid
Men samtidigt så vet jag, det blir aldrig vi
I mina ögon har du inte längre någon makt.

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you


Gratis presntkort.

Eftersom att ni är söta alla som läser min blogg så tycker jag ni ska bli medlemma på gratiskläder där man hur lätt som helst får gratis presentkort på H&M och om ni blir medlemma genom min länk får ni 50 poäng direkt :) Klicka här för att registrera er.

Godmorgon.

Nu sitter jag här och glor igen som vanligt :D funderar på att ringa Jessica och se vad hon gör,men hon är väll med Rasse. Men iaf, ringa och fråga om vi ska leka lite så kan ju Rasmus åka hem :D men ah , det får bli så. Men ja hon lär ju inte skicka hem rasse än på länge. Men ska gå och hämta telen nu. Så jag kommer strax :D

nu är jag tbx :) märktes det att jag var borta i typ 1 min ? :D haaha ne men ahh... :) jaja.  orka inte skriva när jag pratar i tele.:) hejdå

ingenting.

Just nu är jag lite arg, ledsen och lite glad. Fast jag vet att jag inte kommer vara lite glad om en stund för då kommer jag bara vara arg och ledsen. Jag funderar på att gå och lägga mig och sova ! imorgon är det söndag och det känns riktigt trååkigt för då vet jag att på måndag är det skola igen och det orkar jag verkligen inte. Imorgon ska jag övningsköra tror jag för jag måste bli bra på att köra så jag kan ta mitt körkort. och jag ska kanske se om Jessi vill leka med mig. Egentligen vill jag leka med en annan person men jag är ganska säker på att den personen inte vill leka med mig imorgon. och jag har suttit här alldeles för länge och funderat alldeles för mycket. Jag ringde Jessi förut för att se så hon levde och visst gjorde hon det. Hade jag räknat med något annat kan man fråga sig då, men ne det hade jag inte. Jag ville mest bara säga hej egentligen för jag hade tråkigt men det kunde jag ju inte säga så jag avslutade samtalet med att jag bara skulle se så hon levde och då sa hon att jag var söt haha men det visste jag redan. Och hon var för den delen med Rasse och jag känner att detta inlägget innehåller en väldigt massa och men framför allt bara massa meninslös skit. Så jag tror jag ska sova nu iallafall. men vi hörs. Godnatt.

rubrik.

Igår lekte jag med Jessica. Vi kollade på en film i slowmotion typ och jag hade munnen öppen genom hela filmen typ för jag skrattade tydligen satan i den där filmen ;D och Jessi gjorde massa konstiga saker som såg ut som annat än vad det egentligen var när man kollade på det sakta haha. Och jag åt en glass och Jessi satt och raggade sönder på  min Msn och sen säger hon såhär.
 - Asså Madde, du är ju värta MSN Raggaren ju !
Men ah lätt Jessi när jag sitter brevid och äter glass och du skriver till Cobran. Haha såhär var det typ, Jessi ba - Men vem är Cobran då?
Jag - Men kolla bilden då..
Sitter och väntar på att bilden ska komma upp men den kommer inte
Jag - Men han är aas ful, men be han skicka en bild då.
Jessi ber hnm skicka en bild och upptäcker snart att han verkligen är ful.
Jag - Aja, men stäng ner hnm nu då..
typ 2 min senare kommer han upp och har skrivit "ne inte så mkt, sj då?"
jag - MEN VAFAN , skrev du till hnm iaf?
Jessi- HAAHHAH OJ!
det hela slutar med att jag skriver att han typ är den fulaste jag sett och vi har även fått reda på att han bor i Kalmar och då säger stackarn - men vi kan väll vara kompisar iallafall? jag ba - ahh lätt. och då svarar han "men ska vi ses nästa vecka? " men eller hur va... hahahahhahahaha.

och ahh.. jag vet inte vrf jag berättade detta men jag har inget att göra typ :D och tack Jessi förresten:) Nu skriver typ alla mina kontakter på msn till mig , och skickar vibbar och skit hahahahahah orka.. :(

Idag var jag i Nybro en sväng. men det var inget roligt. Och nu har jag inget att  göra, men det löser sig senare.  .

Förresten ringde mamma och sa att jag tydligen hade hennes nyckel och sen sa hon att jag kunde börja flytta mina saker. och jag kollade i Ikea katalogen idag och hittade massa fin fina grejer som jag vill ha. Men det får vänta tills den dagen jag blir rik. haha, för nu behöver jag ett par  nya skor och det ska jag köpa när jag får mina 1500 kr utav Jessica. Och sen är hon bara skyldig mig 200 kr till men dom ska jag få när hon fått sitt studiebidrag och de där 1500 har hon lovat att jag ska få innan tisdag , så det hoppas jag att jag får för jag ska köpa skor för dom på tisdag samtidigt som jag ändå ska röntgas i Kalmar. Puss på det och nu ska jag dra :)

Mm.

Igår blev det Kalmar en sväng med Jessica. Det var väll ganska okej. Och idag var det apu som vanligt. Riktigt segt, finns ju typ inget att göra. Så nästa vecka blir det ju iallafall till att leta ny apu plats :p orka:D men ne nu ska jag packa ihop min saker och så. Sen kanske sova haha jag är as trött :( Men vi hörs :)

Jag har ingen bra rubrik på detta.

Jag måste bara skriva detta innan jag går och lägger mig.

Jag fattar inte varför alla skriver massa elaka kommentarer till Linda hela tiden. Visst det är säkert inte bara Linda av alla bloggare som får massor med elaka kommentarer men hon är en av dom som tar upp det i sin blogg och jag tycker det är skit taskigt mot henne. Okej om man nu tycker att hon ser ut som en häst (?! hur fan man nu kan tycka att hon ser ut som en häst?) men då kan man ju hålla det för sig själv och inte skriva det till personen ifråga. Jag tycker Linda verkar vara en jätte snäll och gullig tjej och jag tycker inte alls hon är ful eller ser ut som en häst eller vafan ni nu säger till henne. Och sen när hon tar upp det i sin blogg och personen det handlar om säger att det var Linda som började? :/ Jag fattar bara inte varför hon skulle hitta på sånt och om hon nu hade börjat så tror jag knappast hon hade tagit upp det i sin blogg. Haha och nu läste jag Camillas (eller vad hon heter) kommentarer och hon verkar ju känna Kissie, det kanske är det som får henne att skriva massa elaka saker till Linda. Man blir ju som man umgås.

Hur som helst så tycker jag Linda verkar vara en jätte gullig tjej som jag redan nämnt och jag tycker det är starkt av henne att orka ha en så pass stor blogg och få massor med elaka kommentarer jag själv skulle aldrig orka det, jag skulle lipa sönder och lagt ner min blogg direkt. haha. Men det var väll det jag ville säga helt enkelt, och om du läser detta Linda , vilket du förmodligen inte lär göra för du lär väll aldirg hitta till min lilla blogg, men ut i fall att så vill jag bara säga att du ska stå på dig och fortsätta med din blogg för jag tycker iallafall att du är bra på det du gör och jag tycker du är en jätte söt tjej :D och min lillasyster tycker du har det finaste håret i världen ;) haah :)

Ja ni ser ju själva att det är en jätte söt tjej det hela handlar om och inte någon som ser ut som en häst :)

Bild tagen från lindaslya.blogg.se

Nu ska jag sova iallafall, godnatt:)

Idol ;/

Nu har jag kollat på idol. Helt ärligt så tyckte jag att det söööög ;/ det var inte alls roligt att titta på. Peter Jidhe pratade bara på om massa tråkigt först och sen var det reklam och sen var det bara massa prat om den nya juryn. haha.. vilket jag tyckte var skit tråkigt. Man fick ju typ inte se alls många av dom som sökte till idol. usch. hha fast kanske bara var jag som tyckte så. Nu ska jag iallafall sova för jag höll på att somna tusen gånger under Idol. Kan ha varit för att det sög så satans hårt men iaf. :) Vi hörs imon. Godnatt.

;/

Idag när jag hade slutat så stod jag och väntade på bussen som kom jävligt sent och sen när man kom till stationen så hade min buss redan gått ;/ jippie. Så då fick man vänta på nästa buss. Så då ringde jag Jessi som var hos optikern och så gick jag runt lite med henne. Sen när jag kom hem så följde jag med mamma till stan för Jannika skulle gå på jujustu, och nu har jag typ precis kommit hem därifrån. Så ahh. . :P Jag mår illa och det skulle inte förvåna mig om jag börjar må lika dåligt imorgon på apu:n som förra gången. blöööh.aja..Nu väntar jag på att idol ska börja haha :) Men vi hörs.


:p

Nu sitter jag i skolan och väntar på att jessi ska sluuta eller ngt :D för hon skulle ju tydligen prata med mig. hhahah orka inte skriva mer.....

Tisdag

Men åh, jag skrev ett inlägg idag på morgonen när jag hade stigit upp men glömde att publicera det ;/ och det är ju ingen ide att göra det nu. :p hur som helst, idag var skoldagen inte så lång slutade redan vid 11 och då gick jag till stan och köpte en jacka som jag kollade på igår. Sen åkte jag hem och va jätte trött så jag sov till typ halv 3 :/ haha från typ 2,5 timme. :( haha :D Idag skulle Jessica tydligen gå på bio med sin mamma och sen sova hos Rasse så henne får man väll träffa imon igen. Nu väntar jag på att min mamma ska komma hem från jobbet och laga mat till mig ;) haha. Men vi hörs:)

Godnatt :)

Nu ska jag gå och lägga mig för nu har jag fått tillbaks min telefon utav mamma så nu kan jag sova. haha :) Imorgon är det skola och jag slutar runt 11 redan, så det blir en ganska kort dag men den känns lång iallafall. Ska se om jag kan få sluta lite tidigare frå n samhällskunskapen så jag kan åka med halv 12 bussen hem .:) Men vi hörs.

Förresten ska jag bara tillägga att jag har världens bästaste kompis även om hon aldirg har tid med mig längre för hon är med sin pojkvän dygnet runt haha men du kommer alltid vara min bästa vän:D haha:)

Här är en gammal bild från när vi var i Danmark över hennes födelsedag förra året :) Puss på dig Jessica Vuorensyrjä eller är det vou i början ?:/ haha :D   <3<3

(förrestenkommer nog jag & Jesi att ha likadana jackor i år igen, haha vi har typ haft likadana vinterjackor sen vi blev kompisar. :D hahaah puss på det, men nu har vi båda fastnat för en jacka, så det kanske blir likadana i år igen, fast vi har ju alltid olika färger iaf ;P haha )


Gullungen Noel :)

Idag fick jag veta att min lilla gulleplutt Noel har börjat röra mer på ena benet än förut :) Så det går framåt hihi:) Men armen rör han väll inte så mycket på fortfarande men det kanske kommer det med :) Han kunde nästa gå nu om man höll i honom :D åååh den lilla plutten , han är bara för sööööööt :D Och jag hoppas att han kommer lära sig att röra både benet och armen riktigt:D När jag får barn ska jag ha en lika söt unge som honom:D fatta besviken jag kommer bli om jag inte får det :D haah :D  fast det kan ju bli svårt eftersom han är sööötast i världen och det inte finns några sötare ungar än han :D


Puss på dig gullunge, du kommer alltid betyda lite extra mycket för mig :) <3<3

;D

Nu har jag lekt med Jessica, vi fikade och jag ringde ett samtal som jag försökte tvinga Jessi att ringa men då sa Marianne att jag skulle ringa och så hjälpte hon mig och skrev upp massa saker jag skulle säga. Vilken snäll mamma Jessica har ;D hih. det var väll allt jag hade att säga typ :P ahah. så hejdå eller ngt :)

Körkort och annat.

Nu är jag hemma efter en seeeg dag i skolan. Efter skolan gick jag och kollade lite på stan med Jessi, funderar på att köpa en jacka. :p Sen gick jag till körskolan och skrev in mig så man kanske kan ta körkortet någon gång i livet iallafall. Så bokade vi en körlektion och sen hade han precis startat en teorikurs så jag måste vänta till okt med att börja med teorin. Men men. Försökte få tag på pappa men han va inte hemma och på jobbet var det tydligen upptaget. Men aja.. :p Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sen ska jag nog leka med Jessica. Men vi hörs.

Skola.

Jag är jätte trött, men nu ska jag iallafall till skolan. Har världens tråkigaste dag i skolan idag. Eller haha jag har bara tråkiga dagar nu för tiden :p bara massa samhällskunskap och skit :( haha. Sen sak vi ta kort idag också ju, blööh. Men ne måste nog dra nu så jag inte missar bussen ;D vi hörs.